Půst na jeden den

ugu
128
16.9.14 13:22

Půst na jeden den

Ahoj všem,

chci se zeptat, nemáte někdo zkušenosti s jednodenním půstem? Jde mi hlavně o to, jestli je možné s ním mírně!! redukovat i váhu. A jestli se má pít jen voda, nebo se může i smoothies apod? Díky za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6590
16.9.14 13:29

Jeden den nic nejíst a tím zredukovat váhu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14064
16.9.14 13:31

Jo, celé jaro jsem držela půsty 1 den v týdnu a v červnu jsem dala jeden třídenní. Pak byly dovolené v létě a spousta ovoce, to jsem nedokázala nejíst, ale teď zase plánuju začít, odhodlat se je vždycky nejtěžší.
K hubnutí to pomohlo, spolu s celkovou změnou stravy samozřejmě.

Ke zpomalení metabolismu, což tu určitě padne, u mě nedošlo, i když jsem přestala s půsty v létě, nepřibrala jsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14064
16.9.14 13:33

Doporučuju pít jen vodu. Ale i den o ovoci je lepší než nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
538
16.9.14 13:34

Jednodenní půst a redukce váhy? Nesmysl.
Půsty slouží k očistě.
 http://skramlikova.wordpress.com/…-jarni-pust/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
16.9.14 13:34

Já teď četla o dvoudenním půstu během týdne. Ovšem nehladoví se úplně, jen se výrazně sníží příjem jídla. Jmenuje se to 5 : 2 :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2551
16.9.14 13:47

S manželem jsme drželi jednou týdně pravidelně půst a pili jsme vlastně jen zeleninu a ovoce (z odšťavňovače) a vodu. No a výsledky to mělo, manžel shodil 8kg za 3m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulinaaa
16.9.14 13:52

Já mívám jednodenní půsty když jsem ve stresu :lol: ne, vážně, dřív jsem to zkusila, když jsem držela všelijaké diety, ale nějak výrazně jsem to nepocítila. Jediné, na co jsem přišla, že když např. 3-5 dnů nejíte chuťově výrazné jídla ale třeba jen nesolené přílohy, vařené masa, tak po pár dnech úplně přejde chuť na sladké :jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk: :palec: (aspoň u mě teda)

• Citovat
  • Upravit
1199
16.9.14 14:08
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ugu
128
16.9.14 14:26

@snecek19 dííky za odkaz, skvělý a máš zkušenosti svoje s if?

a díky všem, kteří si odpustili připomínku, že půsty jsou na pročištění. já se ptala na hubnutí!! myslím, že na každého platí něco jiného a taky každý má jiný základ s čím začíná, coč ovlivňuje hodně. zkusím to IF z odkazu od snecek19 a uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1199
16.9.14 14:49

@ugu Mám zkušenosti, zatím jsem zkoušela jen 14/10 a bylo to fajn, jedu to jak, kdy, jak si vzpomenu :lol:
Rozhodně si pročti všechno co se píše na těch stránkách a nejen o IF, tomuhle blogu vděčím za to, že jsem zvedla zadek a začala se sebou něco dělat. Je perfektní :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ugu
128
16.9.14 19:22

@Halibar kéž by to šlo :lol:, myslela jsem jako pravidelně, každý týden jeden den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
16.9.14 20:30

Jednou za čas je půst super, moc bych se nespolehala na zhubnutí, ale je to fajn na pročištění a citím se potom vždycky nabitá energií,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Jahodová tyčinka

• (4.2) + 56 recenzí

Sirup

• (5) + 1 recenze