Pustili byste 13 letého syna samotného v noci taxíkem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13141
13.7.14 22:17

@Migda mamka ségru posadí do vlaku tady a v Brně si ji vyzvedne tatínek. Dělají to tak už od loňska, takže od jejich 12 let.

Mimochodem, jestli můj syn bude vyvádět to, co jsem vyváděla já, dokud jsem se nevdala, tak to radši ani nechci vědět.
Mamka dodnes většinu těch věcí neví nebo se je dozvěděla o hodně později., kdy už ji nemohli zhoršit psychický stav. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.7.14 22:18

Jasne, ale tahle situace nemusi nastat, mohl by ho odvezt sam a ne vystavovat nebezpeci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek

@jananovakova2 no kdyby nebylo vyhnutí tak asi jo…ale nechápu, co měl manžel tak důležitého - když jdu teda s děckem takhle pozdě (snad výjimečně!) do kina, tak snad ho přivedu i zpět :zed:

• Citovat
  • Upravit
6623
@jananovakova2 píše:
Neumim si predstavit, ze by nasedl k nejakymu volovi ( a fakt tam muze sedet kdokoliv…), kterymu rupne v bedne a zaboci nekam na lesni cestu…

Co to povídáš? Kdyby tohle udělal tak to aby na světě většího kreténa pohledal - nejenže dispečink ví koho kam poslal, ale ve většině aut maj GPS - opravdu si myslíš, že by tohle udělal? Proboha nemáš doma děcko, ale PUBERŤÁKA!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
13.7.14 22:20

@omites Tak tak. Moje máma toho taky spoustu neví. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
13.7.14 22:20
@Migda píše:
@jananovakova2 To ale může být i v autobuse a nebo i ve vlakovém kupé a nevíš, kdo si k němu přisedne.

jsme v mých 18 chtěli jet na diskotéku vlakem do vzdáleného města a vracet se nad ránem zpátky. Z obavy od náletů cigánu mi teď už mamčin exmanžel, raději zapůjčil jeho auto. Měla jsem řidičák asi měsíc a půl a řídila jsem z tama o půl paté ráno. :mrgreen:
Možná zlatý taxík než nějaké MHD :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
13.7.14 22:21
@Knihomyš píše: Šéfův syn letěl sám ve třinácti z Prahy do Madridu :)
Taxikář v tomhle případě své teoretické pedofilní sklony ovládne, protože dispečink ví, ke komu kluk do auta nastoupil a kdyby něco, tak je nejpodezřelejší osobou on. Plus má možná na autě GPS.
Kurnik, za dva roky bude syn smět legálně souložit a zatím nesmí jet sám objednaným taxíkem?
:pankac: :pankac: :pankac:
  • Citovat
  • Upravit
13.7.14 22:21

Ale jedno jestli je to decko nebo pubertak, jde o tu situaci, ze je tam sam s cizim chlapem v aute.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
13.7.14 22:22

Ježiš vy fakt za každým taxikářem vidíte potenciálního násilníka a pedofila?
A i kdyby byl - dovolte mi tu teorii, která mi sama o sobě přijde dost nepravděpodobná - fakt si nedokážu představit, že by byl dotyčný taxikář takovej blbec, aby se o něco pokoušel… Byl vyslán dispečinkem, jednal s otcem z očí do očí - co se týče pachatele, nebylo by pochyb, byl by jasnej… takovej de.bil snad není nikdo, aby mu nebyly následky předem jasný :)
Navíc, jak často jezdí děti samy taxíkem? To by si vybral sakra špatný povolání :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
13.7.14 22:22
@jananovakova2 píše:
Ale jedno jestli je to decko nebo pubertak, jde o tu situaci, ze je tam sam s cizim chlapem v aute.

no když budeš takhle uvažovat, příště ho určitě znásilní, jelikož to přivoláš.

Přežil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
13.7.14 22:23
@jananovakova2 píše:

Přišlo by ti noční MHD a cesta ze zastávky třeba přes park lepší a bezpečnější? To že byl s cizím chlapem mu nijak neublížilo a musím souhlasit s tvým mužem, že jsi přecitlivělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
@Natálka26 píše:
Co to povídáš? Kdyby tohle udělal tak to aby na světě většího kreténa pohledal - nejenže dispečink ví koho kam poslal, ale ve většině aut maj GPS - opravdu si myslíš, že by tohle udělal? Proboha nemáš doma děcko, ale PUBERŤÁKA!

@omites
Souhlasím s holkama. Ta hysterie mi přijde trochu zbytečná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160

@jananovakova2 Ježiš, to bys ho nemohla poslat ani pro housky. Nikdy nevíš kde se vystaví nebezpečí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
13.7.14 22:24
@jananovakova2 píše:

To už je větší riziko toho, že si ho před školou někdo vytipuje a za rohem ho stáhne do auta, než že přivolaný taxikář bude pedofil a ještě k tomu na chlapečky…

Ženský, kolik z vás tady, které to tak šmahem odsuzujete, máte už tak velkého kluka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.7.14 22:25

Tak diky za nazory. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat