Pustili byste 13 letého syna samotného v noci taxíkem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13141
13.7.14 22:26
@Elilen píše:
@omites
Souhlasím s holkama. Ta hysterie mi přijde trochu zbytečná.

ono je to možná tím, že nemají srovnaní a nechtějí se smířit s tím, že ve 13 už to není malé děcko. Mě tady ten 13 letý puberťák běhá několikrát za týden domácností (ségra) a vím, jaká jsem byla já.
Já vlastně děkuji mamce, že tu mladou ségru mám. Nebála jsem se novorozeněte, když se narodil syn, měla jsem s čím porovnat to moje batole (a že mamka už ji měla jakou třetí, tak se s ní moc nepárala) a teď vidím ten pubertální vývoj. Řekla bych, že jsem na hodně věcí už připravená.
My budeme asi nějaká divoká rodina :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160

@jananovakova2 Jsem zvědavá jestli k němu budeš přistupovat i v 15.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Jeste pro zajimavost - vasi 13 tileti synove a dcery jezdi tedy normalne v noci sami taxikem???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
13.7.14 22:27

Ve 13 letech? Proc ne. Nektere matky tady ze svych deti vychovavaji nesamostatne jedince.

Příspěvek upraven 13.07.14 v 22:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17631
13.7.14 22:27

Mám tu 13 letou holku a dovedu si představit, že by takhle jela. I když teda je to holka a tam je to trochu jiné :nevim: Jako holky mají pravdu, že ten chlap by musel být totálně vypatlaný aby něco provedl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2037
13.7.14 22:29

Vemte to i z druhe strany… aspon se taxikar nemusel bat, ze pro zmenu jeho nekdo napadne :) to je v pohode.. lepsi jak nocni MHD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
13.7.14 22:29
@Migda píše:
@jananovakova2 Ježiš, to bys ho nemohla poslat ani pro housky. Nikdy nevíš kde se vystaví nebezpečí.

tohle mi dělala babička a prázdniny u ní jsem fakt nesnášela.
Jednou jsem tam měla kolo a nikam mě nepustila. Bylo mi 12.
Když pro mě dojeli naši, zeptala jsem se, jestli můžu jet do vedlejší vesnice po cyklostezce lesem ve dne. Reakce babičky byla, že mě mamka nemá pouštět, že mě tam určitě někdo znásilní. No jela jsem. Konečně jsem mohla prohnat to svoje kolo, Přitom příroda u babičky byla nádherná, ale já se musel držet u baráku.

Mimochodem do toho obchodu - cesta 5 minut, jsem vždycky mohla jenom s ní.

Příspěvek upraven 13.07.14 v 22:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
13.7.14 22:30

@jananovakova2 Normálně 13leté děti nemají tak pozdě v noci venku co dělat, ale ano, když by mělo dojít k takové situaci, tak by prostě jel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1416
13.7.14 22:30

Mám takhle starého synovce a opravdu bych se bála ho někam takhle poslat.. Ale tvého syna neznám. Jen mi přijde zbytečné vystavovat ho nebezpečí, když měl manžel s sebiu auto.
V nouzi bych chápala.. Ale co měl tak dulezityho o pulnoci, ze nemoh syna doprovodit..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
13.7.14 22:31

Souhlas, taxikář by musel být naprostý de*il, aby něco zkusil. Ale přiznávám, že by se mi to také nelíbilo. Manžel mohl odvézt syna domů a pak si jet zařídit svoje.
@jananovakova2 Jinak Tě mohu uklidnit, spousta z nás je tady za hysterku, nic si z toho nedělej. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1416
13.7.14 22:32

Mám takhle starého synovce a opravdu bych se bála ho někam takhle poslat.. Ale tvého syna neznám. Jen mi přijde zbytečné vystavovat ho nebezpečí, když měl manžel s sebiu auto.
V nouzi bych chápala.. Ale co měl tak dulezityho o pulnoci, ze nemoh syna doprovodit..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141

@jananovakova2 hele a kam se ti vlastně jel toulat manžel? :think: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17631
@jananovakova2 píše:
Jeste pro zajimavost - vasi 13 tileti synove a dcery jezdi tedy normalne v noci sami taxikem???

ne, my nejezdíme taxíkem nikdo. Kdybysme žili ve městě, tak by nejspíš jezdila a v krajním případě možná i v noci. Známých dcera ve třinácti trajdala po diskotékách a spousta těch holek v tom věku už chodí. Proti tomu mi přijde taxík úplně neškodný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
13.7.14 22:33
@omites píše:
@jananovakova2 hele a kam se ti vlastně jel toulat manžel? :think: :jazyk:
:lol: dobrá otázka :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2037