Pustili byste 13 letého syna samotného v noci taxíkem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50186
13.7.14 22:49
@omites píše:
jo jsou.
Jenže každá je jiná. I to dítě je jiné. Zatímco já jsem své dítě už od roka a půl nechala samotného na průlezkách, kamarádka svého 2,5 letého syn stále jistí.
Zatímco jí vím, už do té doby, co se začal plazit, že všechno, co ho učím, vede k tomu, že jednou bude samostatná jednotka a vyletí z hnízda. Kamrádka tvrdí, že ho nikdy žádné jiné ženské nedá. :roll:
A věř, že ti kluci jsou každý úplně jiná osobnost. I kamarádčina matka je takhle úzkostná. Zřejmě se to přenáší… :think: :nevim:

Tak to bude „suprová“ tchýně :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
13.7.14 22:51
@omites píše:
to bude super tchýně, co :jazyk: Už vím, kde vznikají.

Se bude divit, až jejímu synáčkovi bude jednou její názor úplně u prdelky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
13.7.14 22:51
@MUFICE píše:
Tak to bude „suprová“ tchýně :mrgreen: :mrgreen:

jj ona to i přizná, že bude šílená tchýně. Ale je to její malinkatý chlapeček, přece si ho neodvede nějaká jiná.

A budeš se divit, teď jsem si vzpomněla, že znám takovou ještě jednu. Ta zas říkala, že to té své budoucí snaše vůbec nezávidí. :nevim:

Na tchýně nadáváme a pak se některé chovají podobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
13.7.14 22:54
@omites píše:
jj ona to i přizná, že bude šílená tchýně. Ale je to její malinkatý chlapeček, přece si ho neodvede nějaká jiná.

A budeš se divit, teď jsem si vzpomněla, že znám takovou ještě jednu. Ta zas říkala, že to té své budoucí snaše vůbec nezávidí. :nevim:

Předpokládám, že je to jedináček. Nechápu takové ženské :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
801
13.7.14 22:55
@omites píše:

Já bych „nestahovala kalhoty“… Mezi malinkým milounkým chlapečkem a budoucím manželem a partnerem je tu ještě puberta a ta je právě jak známo k tomu, aby se maminky snáze smířily s tím, že ten jejich malý miláček/nesnesitelný spratek jednou opustí hnízdo ;)

http://files.hajdu.webnode.cz/…/puberta.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
13.7.14 22:56

@Lomikára to už jsem někde slyšela. Že puberta je od toho, aby nám nebylo líto, že odejdou z domova :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
13.7.14 22:56

Tak když pominem děti toulající se po diskotékách, což nepovažuji zrovna za projev zralosti a samostatnosti (dámy s živou pubertou prominou), tak připomínám, že námořní kadeti v Anglii nastupovali do služby ve 13 letech ještě krátce před druhou světovou válkou.
Za viktoriánské éry se předpokládalo, že takový sopel bude řekněme do roka schopen v nouzi velet celé lodi (pokud mu vybijí starší důstojníky). Viděl jste někdo Master and Commander? Čtrnáctileté holky byly před nějakými 150 lety na vdávání, tj. měly být schopné šéfovat domácnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8660
13.7.14 22:58

Nečetla jsem celou diskuzi, ale pokud je syn aspoň trpchu samostatný a bylo domluveno, že se ozve až dorazí a taky byl taxik přes dispečink, tak o co jde??? To si myslím, že jízda MHD nebo i chůze po městě může být teda někdy riskantnější a to by pak děti nemohli samotné nikam… trvala bych na tom že mi cinkne, že dojel v pohodě, ale to je asi vše. Copak třináctiletého někdo chodí ještě například vyprovázet ke škole??? Můj přítel mi vyprávěl, jak v deseti letech sám letěl do zahraničí na výměnný pobyt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
13.7.14 22:58

No z hlediska pravděpodobnosti útoku pedofila mi přijde nebezpečnější pustit dítě na letní tábor :) To jen tak na okraj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
13.7.14 23:15
@blobfish píše:
No z hlediska pravděpodobnosti útoku pedofila mi přijde nebezpečnější pustit dítě na letní tábor :) To jen tak na okraj.

Tak a teď matky ochranářky už své puberťáky nepustí na tábory. A kdyby si ještě přečetly, že na takovém táboře si jejich andílek dá první cigaretu/ pivo atd., tak už je asi klepne.

• Citovat
  • Upravit
13.7.14 23:28

Mně by to nevadilo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sai
149
13.7.14 23:33

Nedramatizovala bych to… Proč by mu ten taxikář něco dělal? Přes dispečink by se okamžitě zjistilo kdo to byl… Je to povolání jako každé jiné, to by pak nemohl jít ani do obchodu, aby tam náhodou nebyl sám a prodavač mu něco neudělal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
13.7.14 23:40

@lucenka

A co teprve u starších oddílů - okolo těch 15 si dokonce dopřejí i sexu po diskotéce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
801
14.7.14 09:04

Pravda, mám děti ještě malé, ale myslím, že 13 letého puberťáka bych klidně taxíkem poslala. S noční MHD bych v tomto věku problém měla, ale s tágem přes dispečink až k domu ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
14.7.14 09:51

Holky, co jste ve 13 dělaly vy? Já se rozhodně našich neptala :mrgreen:. Ve 13- násti je to přece veliký chlap! Já od 6-té třídy chodila sama na koupaliště, v 9 jsem vypadla a v 9 se vrátila, co jsme se s kamarádkou navyváděly :oops: a bez telefonů, to bylo mládí :dance:. Kluka mám zatím malého, ale nevidím v tom žádný problém (to že nechápu, proč jej nezavezl sám, je věc jiná :think:). Nehledala bych problémy tam, kde nejsou. A pedofila spíše potká cestou do školy než v taxíku (nebo tam ho také vodíte? 8o ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí