Pustili byste 13 letého syna samotného v noci taxíkem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3359
14.7.14 10:03
@jananovakova2 píše:
Jeste pro zajimavost - vasi 13 tileti synove a dcery jezdi tedy normalne v noci sami taxikem???

Ne, normálně nechodí (nebudou chodit) ani v tuto noční hodinu „ven“ :nevim:, proto není (nebude) kde dojíždět. Ale pokud s požehnáním rodičů „venku“ jsou, tak ten taxík již jako problém nevidím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140244
14.7.14 10:08

Určitě ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
14.7.14 11:06

A spiš by mě zajimalo kam sis taťka odskočil,13 kluk to ještě jde lepší než holka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
14.7.14 11:11

@Daja.pribram

zakladatelka to psala, že měl nějaký hlášení. Stačí si přečíst diskuzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
801
14.7.14 14:03
@Natálka26 píše:
@Daja.pribramzakladatelka to psala, že měl nějaký hlášení. Stačí si přečíst diskuzi.

Můžeš mi prosím odkázat, kde to čteš? Já jsem znovu projela všechny příspěvky zakladatelky a nenašla to. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
14.7.14 14:17

@Lomikára

No vidíš taky už jsem to nenašla, ale psala včera že ví, že někam musel, v tom případě se omlouvám @Daja.pribram :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
14.7.14 16:22
@MarieP píše:
Holky, co jste ve 13 dělaly vy? Já se rozhodně našich neptala :mrgreen:. Ve 13- násti je to přece veliký chlap! Já od 6-té třídy chodila sama na koupaliště, v 9 jsem vypadla a v 9 se vrátila, co jsme se s kamarádkou navyváděly :oops: a bez telefonů, to bylo mládí :dance:. Kluka mám zatím malého, ale nevidím v tom žádný problém (to že nechápu, proč jej nezavezl sám, je věc jiná :think:). Nehledala bych problémy tam, kde nejsou. A pedofila spíše potká cestou do školy než v taxíku (nebo tam ho také vodíte? 8o ).

My jsme naháněli po dědině kluky, chodili na koupaliště od rána do odpoledne nebo se flákali a rodiče nás z práce nehledali - neměli jak, mobily nebyly. :mrgreen:
Jak to bylo večer už nevím, ale byla jsem prvorozená, tak jsem to měla přísnější než moje mladší sestry, ty už šly akorát se mnou. Co na tom, že mě pak 16 letá sestra vlekla v mých 21 nad ránem z diskotéky, přitom já jsem mohla dojít až ráno až v 17 letech. Hlavně že byla pod dohledem a přitom vlastně hlídala ona mě, abychom dorazili aspoń domů spolu :mrgreen: Některé představy rodičů jsou opravdu naivní. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.7.14 20:15

Manzel jel za kamaradem vedle cinema city do hospudky na pivo, babicka bydli v jine casti Prahy. To mi nevadi, ;) ale mel ho napred odvezt. Operoval s tim, ze hospudka je kousek od kina, takze by se zase vracel. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí