Pustily byste 3letého na dovolenou k moři s prarodiči?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8
9.1.14 21:08

Já asi né jsem posera :nevim: ale mám teprve sedmiměsíčního tak nevím jak to bude později :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1685
9.1.14 21:09

A proc ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka

Pustila bych, ale tak na ne na dýl jak 14 dnů. Idálně tak týden - 10 dní. A určitě bych před tím nechala kluka u nich na víkend, aby si zvykl.

• Citovat
  • Upravit
6623

Moje mala taky, jezdi s prarodiči v zimě na hory, v létě na, dovolenou. A to jezdila už v 2 letech. Myslím, ze ji to nijak neublížilo, já si odpočinula a mela spoustu zážitků, které se mnou nemá.

A když budes mít půl roční tak si budes zase v klidu užívat s nim aniz bys k tomu mela jeste dalsi :-) tak si užij to „volno“ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319

Taky bych dceru jeste nepustila, ani s nasima, ani s manzelovymi rodici. Ona by to urcite zvladla v pohode, ale ja bych doma silela. Babicky uz to zkousely, ale ja svolim, az bude mit tak 5,6 let…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
9.1.14 21:10

Jako mesic je strasne moc, to se mu bude i stejskat…tejden, deset dni by se dal jeste zvazit, 14 dni teda uz taky nevim :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
9.1.14 21:11

Pustila, ale ne na měsíc, ale jen na 14 dnů s tím, že do léta je ještě půl roku - a) bude větší b) je to dlouhá doba na to, aby měl šanci strávit s prarodiči delší dobu, aby si na ně zvykl a ty jsi zjistila, jestli to zvládnou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
9.1.14 21:12

Malá s našima vyrůstá a vím, že by si na to netroufli :mrgreen: a to jsou pořád celkem mladí a hodně streleny a hlavně děda aktivní sportovec. Nicméně sami ji nezvládnou, takže mě to přijde zatím nepředstavitelné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
9.1.14 21:12

@adam75 tak nejdřív bych asi začala tím, že si ho třeba vezmou na víkend, nebo na pár dní tady někde po čechách, začínat 14denní- měsíční zahraniční cestou mi přijde celkem dost náročný pro všechny zúčastněné. Můj starší jezdí s prarodiči na kratší pobyty po ČR cca od třech let, ale je zvyklý u nich trávit víkendy, takže nejsem ta máma, která by dítě nikam s prarodiči nepustila, ale tohle mi prostě přijde moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7932
9.1.14 21:13

V téhle situaci bych asi nepustila… pokud ještě od vás (a s nimi) nikdy nikde nebyl, tak bych nezačínala rovnou 14 dny až měsícem v cizí zemi :nevim:

naše skoro 4letá zatím ještě takhle nikde s prarodiči nebyla, doma v tom bojujeme s manželem, já bych ji s chutí už dala třeba svým rodičům na víkend na chalupu, manžel se s tím nemůže smířit, ale rozhodně se shodujeme v tom, že nejdřív to chceme vyzkoušet - tedy na 1-2 noci na chalupu, kam můžeme v případě problému za 15 minut dojet… pak se dá přemýšlet o tom, že by si ji vzali na dovču někde tady po republice třeba na týden a když by i to klaplo, tak pak teprve zahraničí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351

S našima bych pustila kamkoli na jakkoli dlouho, tchýní bych nenechala hlídat ani kvůli kadeřnici. Pokud jsou tchánovci normální, nerozcházíte se zásadně v názorech ohledně stravy, výchovy, bezpečnosti, atd., tak bych to určitě zkusila nejdřív cvičně třeba na týden a pak uvidíte. Třeba si to sami rozmyslí, že je to velké sousto, nebo budeš naopak mile překvapena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22968

Já pustila, ale max.na 14dni, ma tam čistek ozdravnej vduch, když bych mu to nemohla umožnit ja :nevim: my taky jezdili s neteři na dovci sice po CR, nebo jsme ji měli doma o prázdninách od 1,5roku a v pohodě, občas si poplakala večer, ale ted je u nás desne rada 1× za 3tydny na vikend, už je ji 7,školou povinna bohuzel :roll: jinak by byla furt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12003
9.1.14 21:14

S míma rodičema bych ho pustila, ale na měsíc určitě ne, tak nejdýl na těch 14 dní… V manželovo bych tak odvážná asi nebyla, tam bych byla radši kdyby se tam dalo do pár hodin dojet autem, ne že by ho nezvládli, ale spíš jsou vyrazně starší a malej je hodně aktivní.. Takže za mě, podle toho jaký má s nima malej vztah a podle té doby, měsíc je masakr pro mě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
9.1.14 21:15

Já bych zkusila kompromis - deset až čtrnáct dní v ČR. I na Lipně je pěkně. A uvidí se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
9.1.14 21:16

Tchánovci ho chtějí vzít do Itálie, kde jsme byli minulé léto všichni, ale já jsem prostě za a) ten typ, co se bojí všeho…a za b) vím, že je to s ním někdy dost náročné a tchánovci, ač jsou zlatí, tak moc stresové situace nezvládají…pak mi taky vadí, že nerespektují moje přání, když něco nechci dovolit nebo vyloženě zakážu, dělají mi to pak za zády a když na to přijdu, tak se ještě uráží…tak to ve mně moc důvěry nevzbuzuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí