Podpora v nezaměstnanosti? Jak postupovat dál?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
26
23.7.17 10:58

No prave, podminka to neni. A dokonce si myslim, ze nárok na podporu zanika, pokud ses prave v tech dvouch letech hlasila do evidence UP.

Dokladala jsem jizdenky, letenky( davala jsem si pozor hlavne abych dodala ty posledni tzn. ze na U1 mi koncilo datum prace a ja hned prvni nebo druhy den odjizdela), pak vypis z uctu, placeni uveru, placeni psa, popelnic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
23.7.17 11:00
@Lendeš píše:
Ale nejdřív bych asi od ÚP chtěla informaci, podle jakých předpisů a metodik to centrum zájmu posuzují.Příspěvek upraven 23.07.17 v 10:59

To jsem se ptala. Odpoved pry individualne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
23.7.17 11:02
@Sojkka píše:
@MarMax88 Vy potřebujete prokázat, že centrum zájmu - tedy bydliště mimo období práce v EU jste skutečně byla v ČR. např. letenky, jízdenky, doklady o lék. ošetření,…

To jsem dolozila, ale podle slov pani na pracaku to nestaci. Kdyz jsem se zeptala co vic dolozit, tak pry nevi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9793
23.7.17 11:16
@MarMax88 píše:
To jsem se ptala. Odpoved pry individualne..

Tak něčím se snad řídit musí..ptala ses na to písemně?
Každopádně podej to odvolání ve stanovené lhůtě a případně i popřemýšlej jaké další doklady by ještě šly doložit, abys prokázala ty půlroční pobyty tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
23.7.17 11:29

@MarMax88 mrkněte: odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
23.7.17 11:36

To je kasparkov. Urednice tvrdi, ze to nestaci a pritom nevi, co by melo stacit? A kdo jiny by to mel vedet, nez „kvalifikovany“ pracovnik? Ale tady je to standard, nez jdete neco vyrizovat, tak si musite nastudovat, na co mate a nemate narok, co potrebujete, zakony a paragrafy… A urednici jen davaji razitka a nepotrebuji zadne znalosti. Nebo jsou tak loajalni ke statu, ze nedaji ani info navic :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
23.7.17 13:04

Ja uz jsem se smirila s tim, ze podporu nedostanu; ale jako nastvana jsem poradne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3074
23.7.17 19:07
@Sojkka píše:
@MarMax88 Vy potřebujete prokázat, že centrum zájmu - tedy bydliště mimo období práce v EU jste skutečně byla v ČR. např. letenky, jízdenky, doklady o lék. ošetření,…

Letenky ani jízdenky je nezajímali :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3074
23.7.17 19:12
@MarMax88 píše:
A jak jsi to vyresila? Prave, me taky nedokazou rict, to teda potrebuji.

Bohužel nijak, nedostala jsem to. Do měsíce jsem si našla práci, tak jsem to hodila za hlavu. V podstatě z nich vylezlo, že na podporu mají nárok jen ti, co dojíždí do práce přes hranice. Bydlí doma a jezdí např. do Německa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat