Pytel s odpadkama za dveřma

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17565
4.6.13 17:47

Dát za dveře smrdutý pytel s odpadky mně přijde velmi neohleduplné k sousedům. Pytel s odpadky nechávám za dveřmi zevnitř, pokud je smrdutý, tak prostě vynáším hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687

U nás to zakazuje domovní řád

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594

Uniká mi logika smrdět všem. Pokud to nesmrdí doma zakladatelce, když má pytel přede dveřma, tak to snad logicky nenasmrdí ani nikomu jinému do bytu, když všechny dveře jsou od inkriminovaného pytle dál. Myslím, že je rozdíl nechat si smrdět pytel třeba v pidikuchyni a v prostorách baráku, kde jsou chodby a nikdy se tam ten smrad nenakoncentruje tak jako doma. Navíc Předpokládám, že pytel je zavázaný, tudíž pak ani nemá moc šanci smrdět :nevim:
Jako prasárna mi to nepřipadá, leda by tam byl pytel několik dnů a protýkal z něj nějaký hnus, to už by samozřejmě byla prasárna. Předpokládám, že zakladatelka alespoň jedenkrát denně jde ven, takže tam pytel stráví maximálně pár hodin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
4.6.13 17:48

Já vynáším koš, když někam jdu, takže nikde nesmrdí. Aby mi to leželo pár hodin nebo dní za dveřmi, to už raději půjdu rovnou.
A s umytím chodby ses mohla „vyměnit“ s někým, kdo by byl na řadě jindy.
Zkus o věcech více přemýšlet z různých pohledů a hledat optima, ne se rozčilovat a koukat, co jak dělají ostatní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7725
4.6.13 17:49

Dávám, dávají i sousedi, nikdo nic neříká. Někdy to tam máme i den, dva - já to s kočárem a druhým dítětem neunesu, takže to vynášíme až když jde někdo na lehko - což chodí i manžel ráno, ale on je děsně líný udělat pár kroků navíc (opačný směr než jde na bus).

Kdybych to nechala doma, tak to s dvěma děckama mám snad i v posteli roztahané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
4.6.13 17:50

Ve starým bytě jsem ho občas ven dávala, z toho důvodu, že jsme měli garsonku, a kluci by mi tam ty odpadky akorát rozhrabali, a museli bychom ho tam doslova přeskakovat, kuchyň v předsíni, takže kolikrát neexistovalo zavřít dveře od chodby, ať se tam kluci nedostanou :nevim: teĎ máme větší, tak ho nechávám v předsíni, ven ho většinou nedávám :think: k tomu vytírání, myslím že to je o jednání, že máš rizikový těhu by pochopit měl, ale jde o to, jak jsi mu to řekla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
4.6.13 17:50

Ne nedela se to.Je to hnus. Tchan takto u nich xkrat upozornoval souseda(vztahy v normalu),nic se nestalo tak po ceste pytel nariznul. Udelal to 2× a je klid :mrgreen:.Sam to clovek v byte cichat nechce a ostatni musi? Fuj. A neznam sice Tebe ani domovnika, ale nestalo se mi, abych se s nekym nedomluvila na necem v klidu, pokud jde o zdravotni stav. Opravdu neslo rict, ze to zkusis zaridit a domluvit se sousedkoz na prohozeni uklidu? Stejne tak bych se nehadala na cely barak se starsim panem, ktery ohledne odpadku ma pravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1998
4.6.13 17:51

Ja teda pytel za dvere taky nedavam..obcas ho tam dam brzo rano kdyz jdu curat (treba v 5) a muz ho v 6 (kdyz jde do prace) vynese do popelnice - kdybych to nedala za dvere k jeho botam - zapomel by na to..ale jinak nee, kdyz potrebuju neco vyhodit pres den, tak sebehnu, kdyz nemuzu (nemocny obe deti, tak to mam na chodbe a otevreny okno dokoran, aby to tu nesmrdelo, pak to hned nalozim prielovi kdyz dorazi z prace,(do jedny ruky psa na voditku s pytlikem na hovka, do druhy pytel do popelnice..Jinak s uklidem, mame na patre typka, co neuklizi ani po upozorneni, tak jsem to vyresila tak, ze vytiram, jen u nich to necham byt,..Sousedka zase vytira ikdyz nema sluzbu..takze my se netocime po tydnu, ale jak je potreba a kdo k tomu prvni prijde to vytre, ale jsme na patre 3 byty, tak neni domluva tak tezka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478

Ano davam, ne teda casto, ale obcas nemuzu jit s malou ven, tak ho tam vecer dam a partner ho brzy rano vyhodi, samozrejme poradne zavazanej, nevidim na tom nic hroznyho, pokud tam nejsou treba smardlavy plinky nebo zbytky, to bych tam nenechala, dela to tu vice lidi, ale kdyby to nekomu vadilo, tak to tam davat samozrejme nebudu.To spise vypada, ze Vas tam nekdo nemusi, taky u nas bydlela jedna krava, ktera prudila uplne ze vsim, dokonce si i stezovala, ze moje dvouleta dcera zpiva na chodbe, ze neni na hristi, tak at se podle toho chova, stara megera proste..uz tu neni a je klidek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689

No já jsem teda nikdy nikoho neviděla dávat pytel s odpadkama za dveře, kde to prosím tě bydlíš? My odpadky rovnou dáváme do popelnice když se jde ven, ted teda žijeme v baráku, ale ani tak bych si za dveře odpadky nedala, to by mě asi hanba fackovala, kdyby to byla první věc co by návštěva viděla :nevim: :nevim:

S tou službou na chodbě, myslím, že pro každého by měli platit stejná pravidla a měla jsi si to s někým třeba vyměnit, důchodci jsou na tom s hybnosti někdy taky hodně špatně a dělají to. Nebo můžeš využít služby uklízečky, vím, že některé ženské takhle chodí, koukni na inzeráty na netu nebo v novinách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
976

V panelaku mi to delal soused. Je mi z toho na :poblion:. Leckdy to pekne smrdelo a lezelo to tam treba pul dne :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.6.13 17:52

Taky to neděláme.
Odpad bývalých sousedů byl zato za dveřmi na chodbě často a je to hnus, hlavně když to smrdí po celém baráku. Když jsem zahlédla pytel za dveřmi, pomyslela jsem si „no oukej…“, když jsem tam viděla podruhé ten stejný, pomyslela jsem si „bezohlední sousedé…“ a když tam k tomu stejnému přibyl pak ještě další, měla jsem chuť na ně zazvonit a naházet jim to do bytu :poblion:
Takže si nemyslím, že je to slušné a uchýlila bych se k tomu jen velmi výjimečně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073

Jinak zakladatelko, myslím, že dítěti víc škodí 10minutový hádání (jak píšeš) než 5minutová vytíračka chodby :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68911

Ne, nikdy jsem nedávala a ani by mě to nenapadlo. Od té doby, co mám dítě, tak když pytel nezvládnu vzít cestou na procházku s ním, nechávám ho na vynesení pro manžela, až se vrátí z práce, ale nedám ho tam dřív než hodinu před jeho plánovaným návratem a nechávám ho za dveřma UVNITŘ bytu. Přijde mi krajně neslušné s čímkoliv dlouhodobě blokovat společné prostory domu a i krátkodobě s čímkoliv v nich smrdět.
Co se týče úklidu, je-li společná dohoda v domě, že máte pravidelné „služby“, tak pokud zrovna nemůžeš, přijde mi samozřejmé si to zařídit jinak, nejspíš se vyměnit se sousedkou apod. Ale všecko je to o slušné domluvě, nikoliv já mám problém (ten nikdo nezpochybňuje) a vy to všichni musíte chápat a hotovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
4.6.13 17:53

Dávat pytel s odpadkama za dveře je hnus, pokaždé když jdu kolem takového bytu, kde někdo vystrčí smradlavý pytel s odpadkama za dveře, tak si o dotyčném myslím svoje.
A na vytírání chodby je rozpis, který je dostatečně předem znám, takže to mohl např. přítel řešit než odjel, mohli jste si někoho zaplatit, aby to udělal za vás, mohla jsi někoho známého/ příbuzného poprosit, aby to vzal za tebe. Jasně, že domovník to mohl asi sdělovat slušnější formou, ale kdyby k tomu každý přistupoval stylem- já mám teď svoje starosti, koho zajímá nějaká chodba- tak to by to tam asi brzy vypadalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný