Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Angua píše:
@kattkka přesto mi třeba ten půlden nepřipadá nijak hrozný - zvlášť když vím, že jde o osobu, která nemůže lítat jak srna (těhotná, která bývá sama doma nebo třeba nějaký ivalida, důchodce).
V nasem pripade to tsk neni.Neni tehotna ani stara. Uz i muj chlap si myslel neco o prasatech. Skoda ze bydlis tak daleko pozvala bych te na rychlou navstevu az by byli odpadky na chodbe. A ver ze bys to nedala.Taky jsem odolna i v tehu ale co je moc to je moc. Jako driv kdyz tam hazela pokadeny pliny tak to nemelo chybu jako kdyz ten pytel tam nechala skoro celej den a to ho tam dala treba vecer.
@Barčí1411 v pohodě
jen to uvádím na pravou míru aby mě tady někdo neměl za nemravu
![]()
No prosim a uz se zase dovidame i o tech, co i v tehotenstvi stavely leseni a nahazovaly baraky
… snazite se trumfovnout jedna druhou.. jedna umira, druha je supertehule ![]()
@MUFICE píše:
Taky nechápu v čem je problém, bud jsou odpadky v koši nebo je vynesu![]()
no třeba je koš plný, a potřebuješ do něj něco dát, bydlíš ve třetím patře bez výtahu a máš malé dítě, těžko si budeš dělat zbytečnou procházku po schodech s těžkým dítětem na ruce, takže vyndám koš, zavážu, dám ho na chodbu a buď jdu ven já s tím dítětem, tak koš vezmu, nebo tam koš pár hodin vydrží a vynesou ho velké děti.
@paola white píše:
hele já zase pochybuju, že by na ní domovník vyletěl první den co nevytřela… to by si toho asi ani nikdo nevšiml. ve starém domě jsme měli vytírat chodbu každý měsíc jeden byt na patře takže času na to aby to někdo udělal, když jsem byla těhotná bylo hafo.
My jsme mívali úklid vždycky po týdnu - takže většina lidí to stírala v neděli, aby to předávali OK - teda ti, co uklízeli. Takže nevím, jak to mají, já to chápu tak, že nevytřela, sousedka po ní si stěžovala domovníkovi, že nenametla jen půl lopatky, ale celou a on ji přišel spucovat. Když píšeš první den - tak vy jako stíráte ten měsíc denně nebo jak? ![]()
Já to taky dávám za dveře..my jsme odpadková rodinka..takže denně uděláme tři obrovské pytle bordelu..nevidím na tom nic hrozného..prostě to hodím na botník a když jde někdo ven, tak to odnese..
No to je mazec…tahle diskuze…a já u toho nejsem!!! Trčím v práci a tady je tolik zábavy…
Skoro lepší než látkové pleny a kojení…
![]()
@evill píše:
Tak to my na chodbě nemíváme, za to tam ale sousedka schovává zelí(doma ho našlape, pak ho má 2 týdny na chodbě a pak ho až vrazí na balkón) to by mě zajímalo proč
.PS : ty botníky tam máme taky, to jak se zdá nikomu nevadí
zelí musí být chvilku v teple, a až pak se dává do chladu, co si pamatuju z dětství ![]()
@Jitka1976 píše:
No to je mazec…tahle diskuze…a já u toho nejsem!!! Trčím v práci a tady je tolik zábavy…Skoro lepší než látkové pleny a kojení…
![]()
![]()
Tak se přiznej, necháváš pytel se sajrajtem na chodbě nebo ne
a opozdila jsi se někdy s mytím chodby!!!
@Barčí1411 píše:
No prosim a uz se zase dovidame i o tech, co i v tehotenstvi stavely leseni a nahazovaly baraky… snazite se trumfovnout jedna druhou.. jedna umira, druha je supertehule
To je na mě?
Rozhodně nechci nikoho trumfovat, ale ty píšeš o krácení žil… Jen jsem chtěla říct, že bych nikomu nevyčítala vtírání - protože já jsem mohla dělat naprosto všechno (čili žíly se mi nekrátily, ani jsem se toho neobávala), ale to vytírání mi jediné prostě vadilo. Takže já bych taky na rizikáči nevytírala, nebylo mi z toho dobře ani na nerizikáči.
@Angua ne prostě jednou v měsíci zamést a setřít. v zimě se to dělalo častěji a já to dělala pokaždé když jsem nasvinila kočárem.
ale když bylo sucho tak to každý dělal 1× měsíčně týdně mi to přijde trochu nesmysl
ale my měli výtah 2 kroky od bytu a na schodech nikdo nechodil
@paola white píše:
a to když máš takový strach o dítě ti přijde dát 100 kč moc? vždyť jde o zdraví dítětejen se vymlouváš a snažíš se dělat chudinku. prostě v domě existuje domovní řád, pravidla co platí pro všechny a musí se respektovat to ty evidentně nechceš
Souhlasím.100kč mi teda nepříjde tolik.
Co se týče uklidu společných prostor, tak u nás týden končí v neděli, a docela často uklízím v pondělí, tzn den v týdnu kdy už ho má někdo jiný, to problém není, ale zapomenout se podepsat na nástěnku
to chodí jak delegace
je fakt že kolikrát se uklidí a kdybych tam nelila savo tak se nepozná že jsem uklidila, jsme čistý dům, jen v zimě se nanosí.
@paola white nevím, tak to bylo zavedené, nepátrala jsem po tom. Ale ve všech panelácích, co jsem byla, to bylo vždycky po týdnu.