Pytel s odpadkama za dveřma

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Larr
4.6.13 20:34

Tak za mě - nepřijde mi normální strkat svý odpadky za dveře svýho bytu - neděláme to a doufám, že to dělat nikdy nebudeme - a jak tu někdo psal jeho jednání je druhá věc.

• Citovat
  • Upravit
15404
4.6.13 20:38

@marti81 prosim?? :O ne, fakt bych dite doma nenechala a presne z duvodu, co popisuje @Jasněnkaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
4.6.13 20:41

Teda, takový téma :-D
mě by jenom zakladatelko zajímalo ohledně toho úklidu, když ti nabídnou sousedky úklid za stovku, co by jsi dělala, kdyby jste měli placený úklid, taky bys to musela platit tak jako tak, to mi přijde jako hloupá výmluva, jako úklid od sousedů zadarmo bych fakt nečekala…žiješ v jiné době :-D

ohledně odpadků - nebyli jsme na tom každá líp, kdybychom měli doma deset nádob na tříděný odpad?? :-)
u nás teda v baráku to dají za dveře většinou důchodci, manžel pak jde a než sejde tři patra, má třeba tři igelitky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
4.6.13 20:44

@kubykula to je jak u nás, taky nosím sousedům, teda jen dvěma, ostatní nemám ráda :lol:

• Citovat
  • Upravit
30408
4.6.13 20:46

@Jasněnkaa Když ty jsi hrozně konfliktní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.6.13 20:48

Já dávání pytle ven za dveře nemám moc ráda, to si ho radši nechám vevnitř za dveřma. Přítel to tak neřeší a občas ho tam šoupne (je fakt, že máme dost malej byt a pytel uvnitř prostě překáží), většinou, když ho mění pozdě večer (a odnese ho brzo ráno, cestou do práce). Ale bydlíme až v posledním patře, nechodí nám kolem dveří x lidí a sousedi to taky občas dělaj. Naštěstí si nikdo nikdy nestěžoval, na tohle si myslím, že máme sousedy v pohodě (zato na jiné věci ne).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
4.6.13 20:48
@marti81 píše:
Vtipná diskuze :mrgreen:
odpadky na společnou chodbu dle mého nepatří, buď jsou v koši nebo se odnesou do popelnice, kde je problém? Nechápu proč nejde vynést koš s malým dítětem, buď počkám až usne nebo ho prostě šupnu do postýlky a jdu, za 2 min jsem zpátky :nevim: Když vám pošta přiveze balík, taky si pro něj nejdete, protože máte malé dítě?

Ne, já si pro balík nejdu. A to musím podotknout, že pořád něco objednávám na internetu, ale vše raději k manželovi do práce, přesně z tohoto důvodu! Zrovna minulý týden popletli adresu, a PPL to doručovalo k nám domů, já z toho byla od rána akorát na nervy. :mrgreen: Bydlíme v uzamčeným areálu, kam PPL zajede, jen když projede zrovna jiný auto… A k bráně jdu 5min. Tak jsem malýho vzala ven (naštěstí v té době nespal :cert: ) a PPL jsme hodinu radši vyhlíželi. :mrgreen: No dobře to dopadlo. :mrgreen: S odpadkama takový dramatiš nemám, popelnice je v areálu, ale teda dítě bych doma nezabouchla ani když spí. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mišanila
4.6.13 20:49
@Jasněnkaa píše:
@kubykula to je jak u nás, taky nosím sousedům, teda jen dvěma, ostatní nemám ráda :lol:

No to je příkladná spolupráce :) lepší než na sebe řvát je si pytle vzájemně odnášet.
Zakladatelka může nabídnout sousedům a domovníkovi, že v rámci zlepšení vztahů si můžou dát svý odpadky taky za dveře a ona zařídí odnos :D

• Citovat
  • Upravit
35545
4.6.13 20:50
@Jasněnkaa píše:
moje odpadky nesmrdí, vynášejí se každý den, někdy i 2×, a ještě je mám v předchodbičce před bytem, takže se ani nikomu nepletou ;)

Také to tak dělám, vynášíme denně a třídíme, takže toho stejně moc není a biologický odpad jde „zvířátkům“. Papírovky nepoužívám, jen teď na novoška a to v noci, to hned jak jedeme ven :think:
U sousedky mi to také nevadí. :nevim: ale nemá to tam týden :lol: Žasnu, co se všechno dá řešit na tolika stránkách 8o
Mě tedy smrdí popelnice před barákem, teplíčko a otevřená víka, to je :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
4.6.13 20:53

Líbí se mi, jak každý třetí žasne nad tím, co se dá řešit na tolika stránkách, ale hbitě přidá svůj příspěvek! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
4.6.13 20:58
@hanka.br. píše:
Líbí se mi, jak každý třetí žasne nad tím, co se dá řešit na tolika stránkách, ale hbitě přidá svůj příspěvek! :mrgreen:

No právě proto, že si to žádná nemůže nechat ujít ne :mrgreen: Alespoň tu ještě pár stránek pribude a můžem tuto diskuzi vyhlásit, diskuzí roku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
4.6.13 20:59
@hanka.br. píše:
Líbí se mi, jak každý třetí žasne nad tím, co se dá řešit na tolika stránkách, ale hbitě přidá svůj příspěvek! :mrgreen:

No já se sem vrátila po asi dvou hodinách a taky žasnu, že to tu ještě jede :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15056
4.6.13 21:00

S těmi odpadky to dělala moje bývalá sousedka.Dala za dveře černej pytel, nezavřenej a někdy tam hnípal i dva dny. Samozřejmě kolem něj chodili, nikdo nevynesl, sem tam někdo do něj kopnul, takže se nám něco vysypalo na rohožku :P myslela jsem, že ona jediná je takovej exot, a vida není. :roll: naštěstí se místo ní nastěhoval čiperný dědula, co se doma nudí a uklízí snad za nás za všechny, pořád šmejdí s tím jeho mopíkem, aby se asi chudák nenudil. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
4.6.13 21:01

A ty co tu už nepřispívaj asi koukají na "Po krk v odpadcích (Prima love). :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
4.6.13 21:02
@hanka.br. píše:
@Jasněnkaa Když ty jsi hrozně konfliktní :mrgreen:
čím proboha 8o
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...