Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Obcas ho tam davame taky, ale s tim, ze se vetsinou jeste ten den vynese.. Jinak kdyz jsem jeste bydlela s mamkou, tak to tak delali snad vsichni sousedi, ze obcas byl za dvermi pytel.. Pokud je zavazany a neni v nem nic smradlaveho, tak bych v tom zas takovou katastrofu nevidela. Kdyby mi ale nekdo z baraku prisel rict, ze mu to vadi, omluvim se a budu to akceptovat. Co se chodby tyce, domluvila bych se bud se sousedkou nebo primo se spravcem.
Teda, odpadky si tady u nás nikdo před byt nedává, anštěstí, nevím, jak to může nesmrdět, mně smrdí i prázdnej ten pytel na odpadky, natož, když je to naplněný. S úklidem, to jsem se sousedama taky na štíru, až vytřu, tak vytřu, se nepo…
A vynést koš když dítě spí mi problém nedělá kolikrát je samo doma i pět minut, musím nějak vyvenčit psa.
@Koblížek21 píše:
Teda, odpadky si tady u nás nikdo před byt nedává, anštěstí, nevím, jak to může nesmrdět, mně smrdí i prázdnej ten pytel na odpadky, natož, když je to naplněný. S úklidem, to jsem se sousedama taky na štíru, až vytřu, tak vytřu, se nepo…
A vynést koš když dítě spí mi problém nedělá kolikrát je samo doma i pět minut, musím nějak vyvenčit psa.
Ono taky záleží, kolik tomu dítěti je…
Tak zrovna psa bych ale venčila s dítětem, nebo ne? ![]()
@Clarkia od narození to dělám, někdy to jde, do nějakýho ceďáku jí tahat nebudu. Mimochodem když sebou někde venku švihnu, tak mě aspoň někdo poměrně brzo najde, nejspíš zavolá záchranku nebo mě sám probere a stihnu třeba aspoň říct, že tam je samo dítě, když sebou švihnu doma, tak mě najde až chlap, když přijde z práce, takže argument že se něco venku stane moc adekvátní není.
@Koblížek21 každý si to dělá, jak uzná sám za vhodné. Když tě se psem srazí auto, nikdo neví že máš doma dítě ![]()
@Jasněnkaa a co mam dělat, nechat psa s…t uvnitř? Přes silnice nechodím, za bytovkou máme pole. A i kdybych neměla, nějak bych s ním jít musela, nebudu ho trápit jen kvůli tomu, že se vyskytl prcek.
@Koblížek21
A doma dítěti..? Ne, nebudu tady moralizovat, páč sama jsem dítko občas samotné doma nechala-pro balík, s košem, na rychlo obejít barák se psem-ale v hlavě jsem měla černé scénaře, jak zůstanu ve výtahu, co dítě atd…
No jinak k odpadkům-Dám je přede dveře, ale ne na 2-3dny…
Pro jistotu otevřu na chodbě okno-Jsme v posledním patře a poslední byt, tudíž kolem nikdo nechodí-sousedi vedle to taky dělají..:-) Ale víc mi vadí kvítka na chodbách-a zvlášť ty, které smrdí a já z nich pšikám…A mmch. by na chodbách nemělo být NIC-květináče, botníky atd. To je taky v domovním řádu!!!
@BoDaViDoVe ano, ale když sebou švihnu doma a neproberu se, kdo mu to taky vysvětlí? Vždyť je to úplně to samé…
@Koblížek21
Nikdo..:-( Nikdo neví, co se Ti doma stane..Nad tímhle vcelku často taky uvažuji a chlap jezdí na týden na montáže a já se dvouma dětma sama doma..Ale stát se může cokoli, kdekoli a to i bez i s dítkem…
@BoDaViDoVe právě, jako samo, že když jí nechávám doma, že ženu zpátky, představuju si kde co, ale zase to by se člověk zbláznil takhle furt přemýšlet, co se kde může stát, protože se to může stát i doma. No, radši to nepřivolávat:-)
No akorát jsem to chtěla napsat, doma se vám taky může stát ledacos… to by se člověk ani nevy…l. Nemluvím o tom, kdy dá někdo dítě spat a jde na nákup apod. ale seběhnout vyhodit odpadky před dům či pro něco do sklepa, v tom já osobně problém nevidím a to jsem na děti jinak dost opatrná. Ale každého věc, každý máme ty hranice někde jinde. ![]()
@Jasněnkaa píše:
no nevím, dcera je ještě mladé tele
myslim tu postu na odpoledne voe ![]()
Ja mam teda taky psa a v zivote by me nenapadlo nechat decko samotny, jen abych sla vencit, jednou mel ten nas pejsek prujem v noci a manzel byl na pivku, tak jsem zabalila spici dite do deky a sla jsem za barak, prakticky to samozrejme nebylo, ale nez bych se vymotala s kocarem tak mam doma nas*ano
i kdyz dojde balik a jsem sama s deckem, tak proste reknu at to donese a nikdy jsem s tim nemela problem, ale to je taky spojeny s tim, ze si za ty sluzby priplacim, tak snad neni takovy sileny chtit, aby mi to vytahem vyvezli ke dverim
Nedovedu si to teda predstavit ani se starsim ditetem, ted mam mimino, ale to je asi kazdyho vec no ![]()
Pytel s odpadkama pred dvere nedavam, kdyz jde manzel vencit tak mu to dam ke dverim, ale v byte. Delaji to sousedi naproti, nikdy jsem nezazila, ze by to smrdelo, ale i tak mi to vadi, protoze maji byt vedle vytahu a blokuji to tam. Pro osobu v poho, pro kocar, kdy uz se dvere vytahu musi trochu vic otevrit je to na houby. Ale to nejsou jen odpadky, to jsou treba i boty, ktery maji vyskladany pred dverma, v zivote jsem si na ne nesla stezovat, ale taky si nedelam vrasky, kdyz jim omylem nejakou botu prejedu, protoze to se proste nekdy neda, zvlast kdyz vycouvavam ![]()
Tak já mám dnešní čerstvý zážitek. Zrovinka mám službu. Bydlí tu hodně drzý klučina, jehož opatrovníkem je obec (je mírně postižený). To nic nemění na tom, že na vymýšlení blbostí a pochybné návštěvy má rozumu dosti
Od jeho dveří se táhly hnědé kapance
Prej to udělal, ale má to utřít služba…Neměla jsem odvahu zkoumat, jestli je to opravdu pudink, jak se mi snažil nakecat
Nicméně jsem před chvilkou nakoukla a trochu to pomazal hadrem. ![]()