Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Kaculatko, děcka jsem také nikdy doma sama kvůli odpadkům nenechala. Znám dvě maminky, co klidně vedou staršího sourozence do školky, prý jim to mladší dítě tvrdě spí až do devíti. No já bych umřela strachy, než bych se vrátila.
@wildcherry píše:
myslim tu postu na odpoledne voe
jo ták, já zas asi ovuluju ty vole, jsem zabržděná ![]()
@Kaculatko Naštěstí máme kontejnery v baráku z venku-jen sjedu výtahem dolů..Když byl syn mimčo a spal-šoupla jsem ho do kočárku zakryla dekou a jela-bylo léto..Teď když odpo usne a musím nakoupit, tak ho obleču-nevzbudí se a jdu..Ač to mám jen výtahem dolů a cca. 50metrů to stejné pošta, ale ta představa, že je doma vzbudí se, uřve se…No, stačí mi zprávy, jak děti padají z okna a matka bůh ví kde..A přitom otevřený okno…
@Kaczenka
Moje děti taky tvrdě, tak že je můžu obléct a spí klidně dál..je jim to šumák..ale jít s dcerou do školky, která je vcelku blízko a syna nechat doma samotného se psem, co štěká…Na to bych teda neměla…Stačí když sjedu jen výtahem dolů…
@Milu_Stodůlky píše:
Taky to neděláme.
Odpad bývalých sousedů byl zato za dveřmi na chodbě často a je to hnus, hlavně když to smrdí po celém baráku. Když jsem zahlédla pytel za dveřmi, pomyslela jsem si „no oukej…“, když jsem tam viděla podruhé ten stejný, pomyslela jsem si „bezohlední sousedé…“ a když tam k tomu stejnému přibyl pak ještě další, měla jsem chuť na ně zazvonit a naházet jim to do bytu
Takže si nemyslím, že je to slušné a uchýlila bych se k tomu jen velmi výjimečně.
souhlas. Výjimečně - stane se. Ale když vidím u sousedů 2× denně ten samý pytel tak to opravdu není pěkné „uvítání“ doma.
@Jasněnkaa píše:
jo ták, já zas asi ovuluju ty vole, jsem zabržděná
@marti81
Samotnýho dvouapůlleťáka doma nenechávám. Tedy pokud spí, klidně bych s košem šla, ale pokud je vzhůru tak ne. Bydlíme v šestým patře, takže buď můžu jet výtahem, kterej se může seknout nebo běžet pěšky a ze samý nervozity jestli doma neřve si zlomit nohu
Takže ty odpadky nechám hodinku, než se vzbudí a půjdeme ven, na chodbě nebo na balkoně
Tady to vypadá, že tu lidi nemají nic lepšího na práci, než se procházet po chodbách a dívat se na pytle,–)
@no.to.mi.pověz
Doteď jsem to nedělala, ale dneska to asi vezmu dolů po schodech a spočítám, kolik lidí tam ty odpadky má… a vyvodím z toho důsledky ![]()
@araw píše:
Jsou to odpadky, v odpadkovém koši je víc bakterií než na záchodové míse. Já nějak nechápu, proč by sousedi měli čuchat smrad od někoho cizého? A člověk, kterej má citlivej nos to prostě cítí. Tak když ti kočko odpadky nesmrděj, nechávej si je doma, než je vyneseš
uz sem tady psala asi 10× proc si je nenechavam doma mame byt 1+1 a kazdej metr je pro nas hodne a bakterie prece neznamena smrad ne? to by pak smrdelo uplne vsechno i my kdyz v kosi nejsou zrovna zbytky a podobny hnijici veci tak kos proste nesmrdi pokud davas novej pytel kazdy den
@llinka píše:
uz sem tady psala asi 10× proc si je nenechavam doma mame byt 1+1 a kazdej metr je pro nas hodne a bakterie prece neznamena smrad ne? to by pak smrdelo uplne vsechno i my kdyz v kosi nejsou zrovna zbytky a podobny hnijici veci tak kos proste nesmrdi pokud davas novej pytel kazdy den
Smrdí, fakt smrdí
mě smrdí koš i čistě vymytej
A mě by vadilo i to, že se mi na chodbě povaluje právě odpad, protože je plnej bakterií, fuj, jen ať si je každej nechá doma
nebo na místě k tomu určeném. Hele to, že je to v hodně domovních řádech vymezené, že se na chodbách povalovat odpad nemůže znamená, že to není normální. Prostě stačí i jeden kterému to bude vadit.
Ještě že mámesvůj dům a lidi daleko, já bych v paneláku žít nechtěla ani za zlaté prase ![]()
@araw píše:
Smrdí, fakt smrdímě smrdí koš i čistě vymytej
Je pravda, že každý má jiný čich, co smrdí jednomu, to nesmrdí druhému
Mému chlapovi kolikrát smrdí koš a já ho necítím
My máme koš naštěstí u východu na zahradu, tak když se naplní, tak ho hned vynesu ![]()
@MUFICE píše:
Je pravda, že každý má jiný čich, co smrdí jednomu, to nesmrdí druhémuMému chlapovi kolikrát smrdí koš a já ho necítím
My máme koš naštěstí u východu na zahradu, tak když se naplní, tak ho hned vynesu
No právě, já cítím i to, co ostatní ne
Asi jsem měla být původně pes
Nedávno jsme se strašně rafli s manželem, že cítím plyn z bomby a on rozzuřenej, že už si fakt vymejšlím a on ten plyn cítil až za další půlhodinu
Blbě dovřel bombu, naštěstí už prázdnou
Takže já sousedy chápu
![]()