Pytel s odpadkama za dveřma

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6594
6.6.13 18:34

@Lolllo U nás v baráku to taky tak funguje.
Jen každý byt je jakoby za rohem, takže to žádného jiného souseda nijak smradově :lol: neohrožuje :-) A hlavně tam ty pytle většinou nejsou ani půl dne :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
6.6.13 18:36

@SarkaLo

JA jsem nikdy zadny smrad necitila. Jsou to vetsinou kvalitni pevne uzavrene pytle a maji to tam vesmes maminy s detma na matersky - takze to tipuju na pytle s plinkama. A souhlas - nikdy to tam nelezi dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
6.6.13 18:39

Proste nechapu co je na zavazanym pytli za dverma kterej nesmrdi a dyl jak pul dne nez jdu ven tam nelezi a jeste k tomu sou to ty nejmensi.Jak uz tady nekdo psal je to jako zapomenuta igelitka s nakupem za dverma ta je taky nechutna? dejme tomu ze je v kosi napr:krabice od mlika, plastova lahev par kapesniku obal od susenky, rulicka od toaletaku, prazdny sprchac atd a ne zadne zbytky jidla, konzerva od sprotu, pliny atd…tak jak pak muze bejt nechutnej a smrdet je jasny ze kos kterej je cejtit za dverma nenecham ale proste jedny pani na patre de o to ze ji prekazi na chodbe o velikosti snad 5×4 metry to bych nechtela znat vase nazory na jiny veci co je u vas jeste nechutny tohle neni o neohleduplnosti kdyby to smrdelo tak to cucham na ty chodbe snad taky ne? a kdyz to mam u svich dveri na velky chodbe tak to prekazet taky nemuze a vzhledove je to jenom zavazanej pytel tak co nechutnyho???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
6.6.13 18:42
@hanka.br. píše:
@llinka Namyšlená, sebestředná a ano - i hloupá.
:mrgreen: a z ceho jsi prosim te vyvodila ze jsem namyslena sebestredna a hloupa? ze davam pytel za dvere?? podle me si hloupoucka ty :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
6.6.13 18:46

@llinka Vy jste tak rozčilená, že mít ten pytel doma, teď se roztrhne a lahev od šamponu vám pinkne do hlavy. :lol:
Tak to je fajn, že vám odpadky nikdy nesmrdí, také bych chtěla vyhazovat jen vonící obaly. Diskuse nakonec byla o pytlu s odpadky na chodbě, tak to tu asi každý také bral. To, že prakticky na velké chodbě není vidět, jsou v něm tři čisté věci a neleží to tam déle než půl dne, to je asi něco jiného.

P. S. rulička patří do papíru a plastová lahev do plastu, fifleno neekologická :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
6.6.13 18:49

No, já zase pořád nechápu, proč si to vy, které to dáváte na chodbu, nenecháte doma? Když to podle vás nesmrdí, v úžasných zavázaných pytlích atd. A ještě třeba pytel s plínami :roll:, ty smrdí a jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
6.6.13 18:52

Tak samovrejme to nebylo mysleno doslova byl to jen priklad :D a kdo tridi odpad tak to dela zbytecne proto ze jsem na vlastni oci videla ze to hazej stejne dohromady a i kdy bych to tridit chtela tak bych pytle s roztridenym odpadem musela tahat k temhle specialnim popelnicim trolebusem abych se k nim dostala, ani si nemyslim ze tomuhle zkazenymu svetu pomuze par jedincu co tridi odpad a doma by sme stejne nemeli misto na 3 kose mame misto sotva na jeden :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
6.6.13 18:53
@bartsch píše:
No, já zase pořád nechápu, proč si to vy, které to dáváte na chodbu, nenecháte doma? Když to podle vás nesmrdí, v úžasných zavázaných pytlích atd. A ještě třeba pytel s plínami :roll:, ty smrdí a jak.

tak asi po 10ty pisu ze mame malej krcalek jeste nejakej dotaz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
6.6.13 18:57
@llinka píše:
tak asi po 10ty pisu ze mame malej krcalek jeste nejakej dotaz?

Ale máš malý pytel, ne? To se tam ještě vejde. Taky jsme měli kdysi malý byt a málo místa a pytle jsme za dveře nedávali. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
6.6.13 18:59

Já dát pytel, kde jsou i pleny, na chodbu například u našich, tak je sousedi sežerou. Malej má hnědý kód xkrát denně a je to téměř certifikovaná biologická zbraň :lol:

• Citovat
  • Upravit
12154
6.6.13 19:01

Taková výživná diskuze a mně to zase uteklo :think: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
6.6.13 19:02
@radúna píše:
Taková výživná diskuze a mně to zase uteklo :think: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol:.A jeste porad jede. :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
6.6.13 19:03

Je to taková chuťovečka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
6.6.13 19:03

@radúna Neuteklo, je to tu v plném proudu! :hug:
Tak se pochlub, co dáváš do koše ty? Budeme hlasovat o největší skvosty. Výherce pošle balíček zakladatelce, bude na ni čekat na chodbě. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
6.6.13 19:05
@Litta píše:P. S. rulička patří do papíru a plastová lahev do plastu, fifleno neekologická :roll:

Rulickapatri spravne do smesneho, tak trochu fiflena ekologicka je :D Obaly od vajec se do papiru nemaji davat taky, ta vlakna uz jsou tak kratka, ze se recyklovat nedaji.
Odpadky obcas za dvere hodim, kdyz vim, ze nekdo pujde za chvili ven. Uvnitr pytel parkrat rozhrabal pes :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný