Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Mišanila píše:
Tohle by mohlo být téma na disertační práci, proč odpadky doma v předsíni, nebo na chodbě, kde nikomu nevadí. A proč takovou debatou nad cizíma odpadkama tráví ženský na mateřský tolik hodin![]()
Mně doma překáží, tak je občas ven dám, ne každý den, nikomu to nevadí, není důvod to měnit.
Mně připadá ženský, že řešíte prkotiny
Mýlíš se, nejsem již na mateřské. A máš pravdu, prasatům na chodbě nepřekáží, doma ano, zajímavé. Mně by například taky zajímalo, proč jsou některé ženy šmudly
Jestli je to výchovou nebo dané geneticky ![]()
@elinka90 píše:
LIDE CO DAVAJI ZA DVERE ODPADKY JSOU BEZOHLEDNY PRASATA
Tak to je slovo do pranice
tady se chce někdo hádat ![]()
@bartsch píše:
Mýlíš se, nejsem již na mateřské. A máš pravdu, prasatům na chodbě nepřekáží, doma ano, zajímavé. Mně by například taky zajímalo, proč jsou některé ženy šmudlyJestli je to výchovou nebo dané geneticky
My na chodbě žádná prasata nemáme.
Možná bych měla říct všem našim slušným postarším sousedům, že jsou šmudlové a prasata, protože občas taky nechají odpadky za dveřma…
A proč to prostě nenadefinujeme nějak podle obsahu pytle, denní doby, času stráveném před dveřmi, velikosti chodby etc.? V mém případě by bylo bezohledné dát za dveře byť roztomilé štěně, u někoho by prošla i skříň.
Příspěvek upraven 06.06.13 v 20:02
@llinka píše:
@tamata tak ve vasem baraku nemusite asi vytirat dole vestibul vchodovy dvere zametat ve sklepe v zime odklizet snich coz zrovna zima byla jak uz sem psala plus teda samovzrejme svoje patro mas vubec poneti co je to rizikovy tehotenstvi? byla jsem otevrena na 4 prsty od 5teho mesice a abych si to vycitala pak do konce zivota kdyby se neco stalo jen kvuli tomu ze sem sla vytrit chodbu mi za to opravdu nestalo tobo by to za to stalo? to nikdo tady neumi pochopit co je to strach o svoje nenarozeny mimco v 5 mesici tehu? kdy by jeste ani neprezilo a mimochodem nestacila sem ani pipnout kdyz sem otevrela dvere a on spustil zvysenym tonem hlasu at vytru chodbu tak sem se mu pokusila to SLUSNE vysvetlit ale to neslo a neprijemnej byl akorat jeste vic tak pak sem se do nej pustila (v 9h vecer si myslim ze to moc slusny neni) dneska opet na me zacal hulakat jak na spratka jak uz sem psala tak mu rikam ze by to slo snad rict i slusne ne neslo tak tak jak se pak s takovim clovekem rozume domluvit ale jak rikam nekterym lidem tezko neco vysvetlovat ze??
A umíš ty vůbec pochopit, co to je slušnost? To máš práva jen ty? Měla jsi se domluvit s domovníkem, jak situaci budete řešit, když máš rizikové a né dělat mrtvého brouka a pak se ještě tvářit dotčeně, když byl naštvaný, že si neplníš svoje povinnosti. Nejsi středobod světa.
Nas je v panelaku 19 rodin a u nikoho jsem nevidela pytel za dverma. proc vam tedy prijde nechutne, kdyz se nekdo hrabe v popelnicich? uz vidim jak v pytli mate jen tvrde obaly. pokud vam kocky roztahavaji bordel po byte, zavrete si ten pytel treba do loznice kdyz nesmrdi.
no ty jsi dobře drzá…
porušuješ domovní pravidla, hádáš se na rizikovém těhotenství s domovníkem, který tě právem přišel upozornit na tvé povinnosti, soukromé odpadky skladuješ ve veřejných prostorách a nedala bych moc za to, že je to v domovním řádu zakázáno. A víš proč? Protože chodba je brána jako nouzový evakuační východ a ten nesmí být blokován ať už pevnými nebo volně loženými překážkami. A když tě někdo upozorní na to, že děláš chybu, nadáváš a urážíš. Toto že je chování dospělé ženy a matky? ![]()
@llinka píše:
Vyvetli mi tady nejaka chytra dama co je praseckyho na pytli s odpadkama? smrdi a dal? kdyz nesmrdi tak co je na om dal nechutnyho???:P musite byt velice inteligentni slecny pani panicky damicky pipinky![]()
![]()
![]()
No, tak na rozdíl od tebe s tvým vyjadřovaním nedozrálého jedince, si v klidu můžu říct, že nejsem prase, které strká ostatním pod nos své odpadky. A pokud nechápeš, co je na odpadcích nehygienického?
To ví i moje osmiletá dcera
Opakuji, pokud jsou dle tebe tvé pytle nezávadné, mohou na své nové místo v popelnici počkat u tebe doma.
@bartsch píše:
To není argument pro to, aby to neleželo doma u dveří, ale na chodběZ nějakého důvodu si to pryč ze svých bytečků ven dáváte. Pokud jsou ty vaše odpadky v pytlích tak super a nijak neobtěžují, bude se jim líbit i v předsíni.
A vypečení sousedi jsou ti, kteří nejsou prasata, že?
To s těmi vypečenými sousedy byl vtip
neber se tak vážně.
Není snad třeba se uchylovat k urážkám, proč tě cizí pytel s odpadkama, který není ve tvým baráku tak dráždí?
Tak mi řekni argument, proč si musím pytel s odpadkama nechat doma. Nesmrdí, je zavázanej, nepřekáží, je tam jen jednou začas a na chvíli, sousedům to nevadí, taky si je tam občas dávají.
Tak proč?
@Mišanila píše:Ále, jen tak ze zajímavosti, lidé jsou různí a přemýšlím, odkud se bere toto chování. Je to výchovou nebo povahou? Jinak neumisa má pravdu.
To s těmi vypečenými sousedy byl vtipneber se tak vážně.
Není snad třeba se uchylovat k urážkám, proč tě cizí pytel s odpadkama, který není ve tvým baráku tak dráždí?Tak mi řekni argument, proč si musím pytel s odpadkama nechat doma. Nesmrdí, je zavázanej, nepřekáží, je tam jen jednou začas a na chvíli, sousedům to nevadí, taky si je tam občas dávají.
Tak proč?
@llinka píše:
Vyvetli mi tady nejaka chytra dama co je praseckyho na pytli s odpadkama? smrdi a dal? kdyz nesmrdi tak co je na om dal nechutnyho???:P musite byt velice inteligentni slecny pani panicky damicky pipinky![]()
![]()
![]()
A odpovíš ty mně na moji otázku, kterou jsem ti položila o stránku (nebo dvě) zpět?
Chce se mi použít protiklad tvého slovního spojení „chytrá dáma“, ale nechce se mi klesnout na tvou úroveň…
![]()
@llinka Stejně bys to podala po svém, že ty jsi hvězda a domovník pitomec. Už jsi napsala dost.
A co teprve v Ulici, tam mají v domě né sáčky se smetím, ale rovnou popelnice. V létě to musí být něco.
P. S. Taky jsem občas prase
Dám to tam v 6 ráno, kluci to překročí a vynáším to až já v 8
Někdy jim to položím v předsíni na boty a stejně to nevynesou. Někde jsem udělala chybu ve výchově ![]()
@bartsch píše: Ále, jen tak ze zajímavosti, lidé jsou různí a přemýšlím, odkud se bere toto chování. Je to výchovou nebo povahou? Jinak neumisa má pravdu.
Neměla by jsi ten argument?
Já zas tak přemýšklím, co vede některé lidi urážet druhé na diskuzích…