Pytel s odpadkama za dveřma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mišanila
6.6.13 21:54
@hanka.br. píše:
@Mišanila Já se nemám za co stydět. Neznám ani tebe ani tvoje odpadky, nevím, jestli smrdí nebo nesmrdí a je mi to šumák. Nelíbí se mi, když někdo svoje odpadky strká za dveře svého bytu a nenechá si je doma.Je pak úplně jedno, jestli čistí s dětma les nebo ne. Odpadky za dveře bytu nepatří. Hotovo.

A mně je zas šumák, že zrovna ty si myslíš, že „odpadky za dveře bytu nepatří a hotovo“. nejsi ředitelka zeměkoule a o tom co kam a kde patří nerozhoduješ.
A nelíbí se mi takové rázné soudy.

Jo neznáš mě, takže nesuď.

• Citovat
  • Upravit
Ali84
6.6.13 21:55

Cpaní pytlů za dveře teda nechápu. Mě by nenapadlo cpát do společných prostor náš bordel, aby o něj ostatní zakopávali :nevim:. Máme sousedku, která taky cpala pytle na chodbu. Nechala je tam třeba 3 dny, má 2 téměř dospělý syny, kteří chodí několikrát za den ven a zpátky, ona každou chvíli venčit psa, nikoho nenapadlo vzít pytel a odnýst před barák do popelnic (od vchodu asi 15 m) :zed:. Začalo se to stupňovat, pytlů bylo na chodbě čím dál víc, cpali nám to téměř před dveře, na podlaze vyteklej smradlavej sajrajt. Chlap jim opíral jejich bordel přímo o dveře, aby se po otevření vysypal dovnitř, no nedošlo jim to, jen ho znovu narovnali na chodbu :roll:. Takže z toho byla scéna na celej barák, ale už půl roku je chodba čistá :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
24320
6.6.13 21:56
@bartsch píše:
Teď jsou ty kontroly čím dál víc přísnější a rok od roku inspektoři přitvrzují. Ještě před 2 roky u nás inspektor při pravidelné prohlídce (jednou za rok) ty květináče toleroval. Loni na podzim už však byly uvedeny jako závada a dům měl měsíc na odstranění všech uvedených závad, jinak pokuta.

Takze az prijde kontrola tak se to bude resit. POkud je mesic na odstraneni zavad.Div do toho rypat nebudu a prdim na to. U nas nikdo nebyl. Jestli tim z eje to 5let stary barak nevim.Ale babi ma na chodbe taky skrin a nic panelak 30let…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11750
6.6.13 21:57
@Carolline1 píše:
@Kaculatko Taky třídím a děsně mi vadí, když někdo netřídí :zed: Co mi ale nejde do hlavy, že nikde široko daleko nemáme zvlášť sklo :nevim: Tak jsem nucena to házet do směsnýho, ale fakt to nechápu..

Jak jsem psala, ja mam to stesti, ze to tady mame… asi bych s tim taky pres cely mesto nejezdila, ale pak se nemuzu divit, ze tolik lidi na to prdi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1171
6.6.13 21:57

@hanka.br. No nevaříme moc často :) A máme 5 koček, takže zbytky nulový. Jeden kocour dokonce miluje syrový slupky od brambor :mrgreen: Prostě máme asi malej koš, teda ne asi, ale určitě, a tak ho vynášíme často, proto nesmrdí. A opravdu nevidím nic špatnýho na tom, že vyndám pytel, zavážu a přichystám na vyhození pro přítele, který má co chvíli dorazit z práce, aby ho šel vyhodit :nevim: neskladuju to tam celý dny… a před dveřma máme my i sousedi skřínku a necháváme tam i kočáry… jelikož bydlíme ve fungl novým baráku, je to dobře řeený a místa všude hafo. Navíc máme výtah, takže tam ani nikdo nechodí :) prostě pohodička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mišanila
6.6.13 21:58
@kattkka píše:
Takze az prijde kontrola tak se to bude resit. POkud je mesic na odstraneni zavad.Div do toho rypat nebudu a prdim na to. U nas nikdo nebyl. Jestli tim z eje to 5let stary barak nevim.Ale babi ma na chodbe taky skrin a nic panelak 30let…

U nás jsou skříně, botníky, květináče, občas kusy nábytku…

• Citovat
  • Upravit
6661
6.6.13 21:59
@kattkka píše:
Jako popravde me to tam nevadi ani ty kvetinace nic i tu skrinku jsme se domluvili ze dame do mezipatra.Ale pokud na to je vyhlaska poprosim o to kde ji mam hledat. A na schuzy se pobavime jestli ji budem ignorovat a risknem pripadnou pokutu nebo ty veci odstranime.
Ale mame dole pod schodama prostor ktery nema ani vychod ale je tam volne misto a nechavame tam kocarky kolo atd.Tam by snad nic vadit nemuselo :think:.

Koukni třeba sem: http://www.bezplatnapravniporadna.cz/…-pozaru.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1171
6.6.13 22:01

@Kaculatko Právě že ostatní na třídění tam máme, jen to sklo :nevim: a jezdit přes město s lahvema jak alkoholik teda nebudu :mrgreen: ale štve mě to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
6.6.13 22:05
@kattkka píše:
Jako popravde me to tam nevadi ani ty kvetinace nic i tu skrinku jsme se domluvili ze dame do mezipatra.Ale pokud na to je vyhlaska poprosim o to kde ji mam hledat. A na schuzy se pobavime jestli ji budem ignorovat a risknem pripadnou pokutu nebo ty veci odstranime.
Ale mame dole pod schodama prostor ktery nema ani vychod ale je tam volne misto a nechavame tam kocarky kolo atd.Tam by snad nic vadit nemuselo :think:.

My jsme mívali dole u schránek, v místě, kde by to vlastně vůbec nevadilo, krabici na letáky a při požární kontrole nám ji zatrhli. Že tam nesmí být nic.
Konkrétní právní předpis ale bohužel nevím.

EDIT: Než já to odkliknu… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
6.6.13 22:07

@bartsch : dekuju.No tohle nemam na starosti ja tak to necham na predsedovy az dojde nejaka kontrola.Tedy nevim jestli chodi z niceho nic nebo jak t oprobiha ale rypat do toho nebudu. A jinak kontrolu hasicaku jsme meli tedkom ale to asi chodi nekdo jiny na ty druhe kontroly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26245
6.6.13 22:07

To je taky zajímavé tvrzení… vím že porušuji předpisy, ale nepřestanu s tím, dokud nedostanu přes prsty… pak se má v tomhle státě něco zlepšit, když na všechno potřebujeme kontrolu a sankce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
6.6.13 22:08

Tak k nám přijít kontrola, tak to tady někdo pěkně schytá. Protože máme pernamentně dole zamknuté, i když je z venku koule :zed: :zed: :zed: prý kvůli bezdomovcům a feťákům… :evil: ale kdyby se něco stalo, tak už vidím ty kretény, jak loví v zoufalství klíče, aby se dostali ven :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
6.6.13 22:09

@Mišanila Já tě přece nesoudím. Napsala jsem, že jsi špatný člověk? Ne, nikdy. Neznám tě, nemůžu tě soudit, věřím, že jsi prima holka. Nejsem ředitelka zeměkoule, to je pravda.Jsou věci, o kterých polemizovat nemá cenu. Myslím si, že ani ty si ve skutečnosti nemyslíš, že odpadky patří za dveře bytu, když sama píšeš, že ti nepořádek vadí. Jestli ho tam dáváš nebo ne - to je jiná věc, já tě za to nesoudím. Ale neříkej mi, že pytle s odpadky před dveřmi bytů jsou v pořádku a patří tam. Každý nemusí tak jako ty dávat pozor, aby nevyhodil něco hnusnýho nebo nebezpečnýho, je to v pytlích z košů, co jsou samá bakterie, a kdykoli se může stát, že maminka s malým dítětem kolem těch odpadků projde a ten malej capart na něco z toho sáhne nebo se nedejbože o něco takového poraní? Vajgly, střepy, hnus? To přece lidi vyhazují - neříkám, že VY, ale LIDI? Chceš mi pořád tvrdit, že odpadky - jako celek, ne ty tvoje - jsou za dveřmi bytů v pořádku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
6.6.13 22:10
@Len-til-kah píše:
My jsme mívali dole u schránek, v místě, kde by to vlastně vůbec nevadilo, krabici na letáky a při požární kontrole nám ji zatrhli. Že tam nesmí být nic.
Konkrétní právní předpis ale bohužel nevím.EDIT: Než já to odkliknu… :oops:

Tam nejsou ani schranky.Tam neni nic proste volny prostor pod schodama mozna kdyby se tam dala mriz oficialne tak by to vadit nemuselo. A ve vesech bytovkach co tady jsou tak se pouziva na kocarky atd a takove veci ktere clovek nechce dat do kocarkarny ktera ma dvere z venku. A dle toho odkazu co ctu by to tam ani vadit nemelo.

Příspěvek upraven 06.06.13 v 22:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
6.6.13 22:11

Pleny hážu z okna - jsem prase :nevim:?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie