Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Mišanila píše:
no tady to houstne, další urážka. Řekla by si to někomu do očí, nebo jsi tak odvážná jenom na interetu? Ono od toho kompu je tak strašně jednoduchý něco takového říct…Ty víš, jak máme velkou chodbu a jestli něco překáží nebo ne, jaké odpadky za dveře dáváme, jak často, do jakých pytlů, na jak dlouho, v kterou denní dobu, jak často pytle do koše vyměňujeme a další záležitosti? A čucháš k našim odpadkům, že jsi si 100% jistá, že smrdí?
Dle požárních předpisů na šířce chodby u vás nezáleží, je to totiž úniková cesta, na chodbě, kromě rohožky, nemají být žádné předměty. Za nedodržení jsou sankce.
@hanka.br. píše:
@Mišanila Nezaregistrovala jsem urážku. Na to, abych věděla, že odpadky smrdí, na to nemusím být odvážná u počítače. Řeknu to komukoli do očí
Když někomu řekneš, že lže, neznáš ho, víš úplně houby o celé záležitosti a není to pravda, tak je to ok?
Buď je tady někdo značně vztahovačný nebo mi unikl význam slova urážka
![]()
@bartsch píše:
Dle požárních předpisů na šířce chodby u vás nezáleží, je to totiž úniková cesta, na chodbě, kromě rohožky, nemají být žádné předměty. Za nedodržení jsou sankce.
OT_A platí to i o květináčích-těch velkých? ![]()
@Mišanila píše:
Proč jsi tak zbytečně hustá? Nejsi náhodou paní učitelka? Setkaly jsme se v jedné diskuzi a projevovala jsi se tam sympaticky…![]()
![]()
Plíny jsme měli ve dvou pytlích v koupelně, za dveře jsme je nedávali, protože smrdí!
ono není jen A nebo B, že dám za dveře cokoliv a je mi to fuk…
Zbytky jídla, slupky dáváme do jiných pytlíků, něco na kompost a něco pro zvířata, ne za dveře. Pokud mám v koši něco smradlavého, jako ryby, nebo cokoliv jiného a koš smrdí, tak to za dveře nedám, jsem totiž slušně vychovaná
Tak to tě šlechtí, že recykluješ a ven nedáváš smrady, protože to by nakonec stejně po chvíli na chodbě bylo na
, ale každý, kdo to strká ven, to tak bohužel nemá ![]()
@BoDaViDoVe píše:
OT_A platí to i o květináčích-těch velkých?
Bohužel
Dřív se to nehlídalo, ale úřady přitvrdily.
@Mišanila Možná jsem zbytečně hustá,,,ale dost mě to irituje. Proč se hledají argumenty tam, kde neexistují? Proč se jedni snaží namluvit ostatním, že odpadky jsou voňavé a estetické a patří na chodbu za dveře, když je nad slunce jasné, že odpadky prostě nevoní a za dveře bytu nepatří? Proč mají naše děti vyrůstat v takové ignoraci, dívat se na cizí odpadky za dveřmi a proč to je třeba zdůvodňovat? Vím, že nejlepší řešení by bylo se na tu diskuzi prostě vykašlat, ale zkrátka zajímá mě, co lidi vede k tomu, aby dělali kolem sebe nepořádek a místo aby uznali, že to nepořádek je, budou se hádat, že není, a že to dělají VŠICHNI? Jak potom chceme svět kolem nás uzdravit, když neumíme začít u sebe a třeba jenom nestrkat svůj binec před své dveře?
@Mišanila píše:
Když někomu řekneš, že lže, neznáš ho, víš úplně houby o celé záležitosti a není to pravda, tak je to ok?
Když někdo tvrdí, že odpadky nesmrdí, pak lže. To je celá záležitost a není na tom slovo urážky.
@bartsch píše:
BohuželDřív se to nehlídalo, ale úřady přitvrdily.
No nevim.Meli by se jit podivat k nam do baraku. Pernamentne tam je najaka vetsi kytka v kvetinaci pod nama. A v mezi patre mame skrinku. Popravde tohle me nenapadlo.
Odpadky mi tam vadi v pripade ze smrdi a jak sem zminila tak opravdu smrdi.
A netvrdim ze odpadky musi smrdet poku dopravdu nesmrdi at si je tam ma.Ale pokud se mi ten puch ve finale line do bytu tak mi to opravdu vadi.
@hanka.br. píše:
Když někdo tvrdí, že odpadky nesmrdí, pak lže. To je celá záležitost a není na tom slovo urážky.
Tohle taky neni pravda.Pod nama obcas ty odpadky nechaji asi dve tri hodky a fakt nesmrdi.ALe kdyz je tam necha sousdka od napoti je to sila…
@bartsch
Děkuji, to jsme potřebovala vědět-o skříních apod. vím, ale o květináčích jsem si nebyla jistá…
@bartsch
Děkuji, to jsme potřebovala vědět-o skříních apod. vím, ale o květináčích jsem si nebyla jistá…
@hanka.br. píše:
Lžeš ty, protože to co dávám za dveře já nesmrdí.
@bartsch píše:
BohuželDřív se to nehlídalo, ale úřady přitvrdily.
Nemas nekde to zneni presne protipozarni?? To me tedy docela zajima.