Pytel s odpadkama za dveřma

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
103
4.6.13 17:34

pytel za dverma

Ahoj holky, chtela bych slyset vase nazory na davani pytle s odpadkama za dvere na chodbu, ted za mnou byl domovnik kterej ma v hlave asi peknej bordel v zime za mnou byl at vytru chodbu ze sem na rade a kdyz mu rikam ze sem dneska prisla z nemocnice a jsem na rizikovim tehotenstvi tak na me zvysil hlas at to za me pry vytre navsteva kdyz je pritel v praci (jezdi na 10 dni pryc) nebo at zaplatim sousedce at to vytre tak to sem ho poslala do prcic blba jednoho :cert: ja prozivala strasnej strach o svoje miminko od rana do vecera jsem lezela s nohama na hore a nejaka chodba mi byla opravdu ukradena a navic takovou situaci by mel pochopit kazdy a dneska ze si pry lidi stezovali ze davame pytel za dvere jak si to jako predstavuju ze to neni smetiste a to na me rval jak kdybych byla nejakej malej smrad tak sem na nej vylitla jak to se mnou mluvi a jak si muze dovolit na me zvysovat hlas kdo si mysli ze je :cert: musel me slyset snad celej barak takhle sme se hadali asi 10 minut jeste o ostatnich vecech…jinak tady bydlime zkoro rok a co sme bydleli jinde tak to byla naprosto bezna vec delali to vsichni sousedi a to jsem se za celi svuj zivot stehovala asi 7× a uz jako mala si pamatuju ze to delali zkoro vsichni soused, tak by me zajimalo jestli davate i vy pytel se smetim za dvere co se chystate vyhodit az pudete ven.Teda ten me vytocil :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
4.6.13 17:37

No, vyjádřím svůj názor: Člověk, co dává pytle s odpadkama za dveře a má to tam víc jak 3 hodiny je podle mě prase. To to nemůžete mít doma, za dveřma? Domovníkovi se nedivím, jeho způsob jednání je již druhá věc (pokud sis to nepřibarvila)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35730
4.6.13 17:38

Ne, davam si ho ke dverim dovnitr a jen nez se obliknu. A nikoho v baraku, kdo by si ho daval pred nemame.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64956
4.6.13 17:41

Mně to taky připadá pěkně nechutný, doma to nechci, ale že kolem toho musí chodit ostatní, to mi nevadí? Zajímavé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
4.6.13 17:42

Nedelame to, proc? Aby to smrdelo vsem, je ne nam? Kdyz tak vyhodim neco, co smrdi, jdu s tim hned. Kdyz vim, ze za hodinu jdu ven a nechce se mi s tim litat extra, necham si to doma a otevru okno.

• Citovat
  • Upravit
12743
4.6.13 17:42

@llinka podle mě to je největší prasárna! doma si to smrdět nenecháš, ale za dveře to dáš v pohodě ať to puchne všem. z takových lidí se mi chce blinkat :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
4.6.13 17:43

Dávám, ale bydlím v baráku a dávám ho na svojí verandu.. když jdu se psem tak to vyhodím „po cestě“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
4.6.13 17:43

Když jsme bydleli na bytě, tak jsem nikdy pytel za dveře nedávala, ani by mě to nenapadlo :nevim:. Co bydlíme ve vlastním domě taky ne, poněvadž by se o to postaral náš 35kg pes :mrgreen:.

Příspěvek upraven 04.06.13 v 17:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
4.6.13 17:44

Tak jak si zakladatelka myslela, že je normální ona a domovník nechápající vůl, tak teď asi zjistí, že normální to připadne jenom jí :mrgreen:

EDIT: Nebo že je nás divných neprasat plný emimino :D :mrgreen:

Příspěvek upraven 04.06.13 v 17:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724

Máme balkón, pytel dávám tam. Jinak to dělávali občas naši, a nelíbí se mi to. Pak se třeba vytírá zrovna barák, a uklízeč to všude ani pořádně nevytře. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857

No, já teda nikoho kdo by si nechával pytel s bordelem přede dveřma neznám. Mě by to taky nebylo příjemné, proč si ho nenecháváte doma nebo ho hned nevynesete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30393
4.6.13 17:45

Pytel s odpadky za dveřmi bytu je humus a domovníkovi se nedivím. Co se týče úklidu společných prostor - pokud uklízet nemůžeš ty, pak je na místě se skutečně s někým slušně domluvit. Hlášky typu „to by měl pochopit každý“ v souvislosti s tím, jak jednáš s lidmi povýšeně, mi napovídá, že jsi asi dost namyšlená, a soužití s tebou nebude žádný med.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073

.

Příspěvek upraven 30.01.14 v 20:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906

Moje mamka to občas dělá. Ale bydlí úplně nahoře a nikdo okolo nechodí. A první, kdo je ven, to bere a vyhazuje.
My to doma neděláme. Připravim manželovi odpadky za dveře na chodbě v bytě.
U nás v domě by to nikomu nevadilo, ale nenapadlo by mě to dát ven.

Jak dlouho tam ten pytel míváte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
4.6.13 17:46

@llinka Když jsem bydlela s rodiči v baráku o 12-ti bytech, tak jsme to dělali běžně… Co je komu po tom, co si dáváš za dveře pokud smradem a umístěním nikoho neomezuješ..To co popisuješ bude nějaký dědula, co to funkci moc žere a nebo má někdo na tebe pifku, tak hledá mouchy…Nic bych si z toho neděla, ale vím, že konflikty v baráku jsou velice nepříjemné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný