Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky, chtela bych slyset vase nazory na davani pytle s odpadkama za dvere na chodbu, ted za mnou byl domovnik kterej ma v hlave asi peknej bordel v zime za mnou byl at vytru chodbu ze sem na rade a kdyz mu rikam ze sem dneska prisla z nemocnice a jsem na rizikovim tehotenstvi tak na me zvysil hlas at to za me pry vytre navsteva kdyz je pritel v praci (jezdi na 10 dni pryc) nebo at zaplatim sousedce at to vytre tak to sem ho poslala do prcic blba jednoho
ja prozivala strasnej strach o svoje miminko od rana do vecera jsem lezela s nohama na hore a nejaka chodba mi byla opravdu ukradena a navic takovou situaci by mel pochopit kazdy a dneska ze si pry lidi stezovali ze davame pytel za dvere jak si to jako predstavuju ze to neni smetiste a to na me rval jak kdybych byla nejakej malej smrad tak sem na nej vylitla jak to se mnou mluvi a jak si muze dovolit na me zvysovat hlas kdo si mysli ze je
musel me slyset snad celej barak takhle sme se hadali asi 10 minut jeste o ostatnich vecech…jinak tady bydlime zkoro rok a co sme bydleli jinde tak to byla naprosto bezna vec delali to vsichni sousedi a to jsem se za celi svuj zivot stehovala asi 7× a uz jako mala si pamatuju ze to delali zkoro vsichni soused, tak by me zajimalo jestli davate i vy pytel se smetim za dvere co se chystate vyhodit az pudete ven.Teda ten me vytocil ![]()
No, vyjádřím svůj názor: Člověk, co dává pytle s odpadkama za dveře a má to tam víc jak 3 hodiny je podle mě prase. To to nemůžete mít doma, za dveřma? Domovníkovi se nedivím, jeho způsob jednání je již druhá věc (pokud sis to nepřibarvila)
Ne, davam si ho ke dverim dovnitr a jen nez se obliknu. A nikoho v baraku, kdo by si ho daval pred nemame.
Mně to taky připadá pěkně nechutný, doma to nechci, ale že kolem toho musí chodit ostatní, to mi nevadí? Zajímavé.
Nedelame to, proc? Aby to smrdelo vsem, je ne nam? Kdyz tak vyhodim neco, co smrdi, jdu s tim hned. Kdyz vim, ze za hodinu jdu ven a nechce se mi s tim litat extra, necham si to doma a otevru okno.
@llinka podle mě to je největší prasárna! doma si to smrdět nenecháš, ale za dveře to dáš v pohodě ať to puchne všem. z takových lidí se mi chce blinkat ![]()
Dávám, ale bydlím v baráku a dávám ho na svojí verandu.. když jdu se psem tak to vyhodím „po cestě“
Když jsme bydleli na bytě, tak jsem nikdy pytel za dveře nedávala, ani by mě to nenapadlo
. Co bydlíme ve vlastním domě taky ne, poněvadž by se o to postaral náš 35kg pes
.
Příspěvek upraven 04.06.13 v 17:44
Tak jak si zakladatelka myslela, že je normální ona a domovník nechápající vůl, tak teď asi zjistí, že normální to připadne jenom jí ![]()
EDIT: Nebo že je nás divných neprasat plný emimino
![]()
Příspěvek upraven 04.06.13 v 17:45
Máme balkón, pytel dávám tam. Jinak to dělávali občas naši, a nelíbí se mi to. Pak se třeba vytírá zrovna barák, a uklízeč to všude ani pořádně nevytře. ![]()
No, já teda nikoho kdo by si nechával pytel s bordelem přede dveřma neznám. Mě by to taky nebylo příjemné, proč si ho nenecháváte doma nebo ho hned nevynesete?
Pytel s odpadky za dveřmi bytu je humus a domovníkovi se nedivím. Co se týče úklidu společných prostor - pokud uklízet nemůžeš ty, pak je na místě se skutečně s někým slušně domluvit. Hlášky typu „to by měl pochopit každý“ v souvislosti s tím, jak jednáš s lidmi povýšeně, mi napovídá, že jsi asi dost namyšlená, a soužití s tebou nebude žádný med.
Moje mamka to občas dělá. Ale bydlí úplně nahoře a nikdo okolo nechodí. A první, kdo je ven, to bere a vyhazuje.
My to doma neděláme. Připravim manželovi odpadky za dveře na chodbě v bytě.
U nás v domě by to nikomu nevadilo, ale nenapadlo by mě to dát ven.
Jak dlouho tam ten pytel míváte?
@llinka Když jsem bydlela s rodiči v baráku o 12-ti bytech, tak jsme to dělali běžně… Co je komu po tom, co si dáváš za dveře pokud smradem a umístěním nikoho neomezuješ..To co popisuješ bude nějaký dědula, co to funkci moc žere a nebo má někdo na tebe pifku, tak hledá mouchy…Nic bych si z toho neděla, ale vím, že konflikty v baráku jsou velice nepříjemné..