Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Tak pytel kterej smrdi asi za dverma nenecham ze, a 2 dny to tam taky nehnije nevim jak vam ale nam kos nesmrdi tak ze kdyz ho vyndam ze bych musela az otvirat okno mame ho zaplnenej tak za 1-2 dny jestli vam to v kosi hnije tejden tak bych asi taky vetrala jestli se vam chce zvracet z lidi co si daj jenom pytel za dvere nez ho vyhodej spis z duvodu maliho prostoru v byte nez smradu tak to asi zvracite zkoro ze vseho
chtela jsem slyset nazory ale tohle jsem teda necekala takze sem ve finale neskutecny prase a ze bych si neco pribarvovala tak takovej typ cloveka teda nejsem no sou to vase nazory ja vam je vyvracet nebudu ![]()
@Gladys když pytel nesmrdí a je zavázaný tak nechápu logiku proč si ho nenechá v bytě? proč já bych se ve společných prostorách měla dívat na cizí pytle s odpadky? nehledě na to, že kdyby to na naší chodbě udělali oba sousedé tak ani nevyjedu s kočárkem a budu muset jejich odpad složitě stěhovat
Já bych si teda pytel s odpadkama za dveře nedala…u mamky v paneláku to tak sousedi dělali, byl to teda hnus jen okolo procházet a vím, že si na ně ostatní taky stěžovali, že to nechávaj za dveřma ![]()
@tamata píše:
Pytel za dveře nedávám, stejně tak jako bych ho nehodila z okna
Jinak pokud nemůžu vytřít chodbu, tak se s nějakým sousedem vyměním… domovník byl v právu
Promiň, ale celkově bych se zamyslela, jestli není něco špatně i na tvojí straně. Domovník je na tebe zlej, sousedi jsou na tebe zlí… všichni proti tobě
mám úplně stejný názor. Kdyby se každý v tvém domě choval jako ty, tak by to tam vypadalo jak na skládce.
Příspěvek upraven 04.06.13 v 17:56
@claire91 píše:
No, já teda nikoho kdo by si nechával pytel s bordelem přede dveřma neznám. Mě by to taky nebylo příjemné, proč si ho nenecháváte doma nebo ho hned nevynesete?
Když ho naplním, tak ho zavážu, a do prázdnýho koše dám čistý pytel. Nevynesu ho hned, protože mám malý dítě, a k popelnicím je to 30m ven. Tzn. ho komplet obléknout, a jít s nim - což by absolutně neprošlo, protože by si hned myslel, že jdeme na výlet.
Bez dozoru ho doma nechat nemůžu. Pytel si doma nenechám, protože v malém bytě smrdí. Ještě nějaký chytrý dotaz? ![]()
Ještě, že máme ten balkón. ![]()
Dávám, naprosto běžně, dám ho tam ráno a děti ho vynesou odpoledne když přijdou ze školy a jdou se psem. Nepřijde mi na tom nic nechutného, odpadky vynášíme často, tudíž nesmrdí, pokud někomu doma smrdí, zajímalo by mě jak často koš vynáší
nikdy mi v bytě nesmrděl. Jen v případě dovolené, kdy byli kluci doma a já pryč, jako pytlík od masa v létě tři dny atd.
@llinka Ne - ty jsi chtěla slyšet jen naše souhlasné názory a že se tak nestalo signalizuje, že chyba bude u tebe. ![]()
Nedavam, my mame docela upravenou chodbu a pytel by fakt vypadal hnusne. Navic mi to prijde nechutny, ja nechci koukat na cizi pytle, kdyz jdu okolo.
asi parkrat jsem ho dala, kdyz jsem nechtela aby mi do toho nelezly deti, ale bud jsem ho hned dala zpatky, kdyz sly deti spat, nebo vynesla. Pravidelne to nedelam.
Precti si laskave kvuli cemu mi byla ta chodba v tu dobu ukradena deti snad mas ne? ta moje byla vysnena a strach o ni byl opravdu velkej byla jsem na rizikovim teh. nevim ty by si na sebe nechala hulakat vse odkejvala a jeste se omluvila?
Tak me pytle obcas teda srmdi, kdyz ma mala prutokovej den,(pri zubech jedine prujem pekne smradlavej) to dokaze smrdet hur, nez dospelej chlap a kdyz nemam moznost to hned vynest do popelnice, dam to do pytle, zavazu, ale ten smrad se stejne dostane i skrz ten pytel, takze to mam na chdbe s otevrenym oknem, kdyz deti nemarodi, hned to odnasime..
@llinka píše:
Tak pytel kterej smrdi asi za dverma nenecham ze, a 2 dny to tam taky nehnije nevim jak vam ale nam kos nesmrdi tak ze kdyz ho vyndam ze bych musela az otvirat okno mame ho zaplnenej tak za 1-2 dny jestli vam to v kosi hnije tejden tak bych asi taky vetrala jestli se vam chce zvracet z lidi co si daj jenom pytel za dvere nez ho vyhodej spis z duvodu maliho prostoru v byte nez smradu tak to asi zvracite zkoro ze vseho![]()
chtela jsem slyset nazory ale tohle jsem teda necekala takze sem ve finale neskutecny prase a ze bych si neco pribarvovala tak takovej typ cloveka teda nejsem no sou to vase nazory ja vam je vyvracet nebudu
Když vyhodíš např. odřezky od masa, smrdí to neskutečně už za pár hodin, fuj. ![]()
Viděla jsem na vlastní oči 5 dní nevynesenej pytel, a lezly z něj bílý červy. Něco tak nechutnýho jsem dlouho nezažila. Takže sama bych si doma pytel nenechala ani přes jednu noc. ![]()
@Seizdra píše:
No, vyjádřím svůj názor: Člověk, co dává pytle s odpadkama za dveře a má to tam víc jak 3 hodiny je podle mě prase. To to nemůžete mít doma, za dveřma? Domovníkovi se nedivím, jeho způsob jednání je již druhá věc (pokud sis to nepřibarvila)
Naprosto souhlasím, tohle dělat každej, bude to tam páchnout jak na smetišti ![]()
Nechápu co je pohledově hnusného při pohledu na pytel s odpadkama, to je jak igelitka s nákupem kterou zapomenu za dveřma
Ne nedělám a ani sousedi. Nechávám pytel u botníku a přítel ho vynáší ráno do konťáku než jde do práce. Mít to za dveřma, tak mi to někdo narve vzteky do schránky nebo by se někdo zabil, protože kolem nás se chodí do patra. Hlavně nikdo nemusí čumět co vyhazujeme. Nehledě na to, že se mi to ekluje, i když odpadky nesmrdí…
Chodim s kosem kazdej den, pac nesnasim ten puch a predpokladam, ze sousedi by me prisli ukamenovat, jestlize bych jim chodila na chodbu nas smradlavej pytel s odpadkama
To bych se i stydela…Jeste aby vedeli, co vyhazuju
K vytirani - mame teda uklizecky, ktery si platime, ale v byt pred tim jsme se stridali a dyz jsem nemohla - v rizikaci, tak jsem dala kilo sousedce a to vobsourla a byl klid ![]()