Pytel s odpadkama za dveřma

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
50125
4.6.13 18:00
@ankasz píše:
Když jsme bydleli na bytě, tak jsem nikdy pytel za dveře nedávala, ani by mě to nenapadlo :nevim:. Co bydlíme ve vlastním domě taky ne, poněvadž by se o to postaral náš 35kg pes :mrgreen:.Příspěvek upraven 04.06.13 v 17:44

U nás je to stejné ;) Jednou jedinkrát jsem ho dala před dveře na zahradu a náš labrador roztahal ty odpadky všude :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
evill
4.6.13 18:01

Nedáváme, dokonce to máme domovním řádem zakázáno.

• Citovat
  • Upravit
30399
4.6.13 18:02
@llinka píše:
Precti si laskave kvuli cemu mi byla ta chodba v tu dobu ukradena deti snad mas ne? ta moje byla vysnena a strach o ni byl opravdu velkej byla jsem na rizikovim teh. nevim ty by si na sebe nechala hulakat vse odkejvala a jeste se omluvila?

Zajímalo by mě, koho jsi byla slušně požádat, aby ti v tvé situaci pomohl.Nebo si myslíš, že jsi jediná na světě, co má problémy, a při tom musí plnit své povinnosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1998
4.6.13 18:03

@llinka taky jsem byla na rizikovym tehotenstvi, prvni porod predcasny ve 25 tydnu, u druheho hrozilo to same ve 28 tydnu, i presto, ze jsem mela lezet v posteli jsem byla schopna zazvonit na sousedku a domluvit se, at vytira ted za me, ze pak to vezmu zase ja na cas..Stacilo otevrit papulu..jinak domacimu bych vse odkejvala uz proto, ze jsem v tehu nebyla schopna se hadat a ikdyz na me nekdo hucel, kricel,..ja to ignorovala, odkejvala co chtel (vetsinou to ty lidi jeste vic nastvalo, ze mi to je u zadele a nehadam se) pak jsem zabouchla dvere a mela jsem klid..i tady mas,,vyjizdeci,, zpusoby komunikace..takze chyba je vzdy na dvou stranach, ne jen na jedne.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119

Nikdy jsem to nedělala a dělat nebudu - buď jsou odpadky v koši, nebo je s pytlem vynášíme rovnou ven. Nikdy je nikam neodkládáme, protože mi to přijde jako vrchol buranství. Když jsem bydlela na sídlišti a byl nějaký důvod proč nemůžu vytírat já, prostě musel vytřít partner a přes to vlak prostě nejel. Takže někdy se vytíralo v 5 odpoledne, jindy v 11 v noci. Ale rozhodně bych si na nikoho nedovolila ječet, když on byl v právu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594

@paola white aby na něj nezapomněla? Aby doma o něj nezakopávala? U nás ještě aby se do něj nedobývalo batole :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14973

My je davame ven pred dum, ale v panelaku by me to teda nenapadlo, vzdyt je to nechutne… jeste predstava maleho ditete, plin… ja se ani nedivim.

S uklidem taky moc nechapu, nad cim se rozcilujes, jako 14 dni bez uklidu, nez prijde rada na nekoho jineho… manzel vlastni bytove domy, plati uklizecku a kdyz onemocni, tak taky nemuze rict, ze lidi maji smulu a budou bez uklidu, bud nekoho musi sehnat nebo uklizi sam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
4.6.13 18:04
@MUFICE píše:
U nás je to stejné ;) Jednou jedinkrát jsem ho dala před dveře na zahradu a náš labrador roztahal ty odpadky všude :roll:
:lol: :lol: :lol:
Mě stačí, když mi jenom skáče kolem noh, když jdu těch 5m k bčráně a popelnici, co by vyvedla za spoušť si ani nebudu představovat :mrgreen: :poblion:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
4.6.13 18:05

Ne nedávám pytle z odpadkama ven. Na chodbě nesmí dle většiny provozních řádů nic být, kvůli evakuaci a bla bla. Nevím jestli se to vztahuje i na odpadky, každopadně je to hnus.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní

Ja jsem to driv delala…nikdy tak teda nestal dyl jak cca 2hodiny (mamka to tak taky delala)…kdyz jsem se vdala manzel mi rekl ze jsem se snad zblaznila jestli jsem takovy prase… no tak jsem to samozrejme delat prestala :-) dneska uz mi to prijde taky hrozny jak jsem neco takovyho mohla delat…ale proste jsem si ten zvyk prinesla z domova a prislo mi to normalni :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
K-Black
@evill píše:
Nedáváme, dokonce to máme domovním řádem zakázáno.

no tak pokud je to v domovním řádu tak to je jasné. U nás nic takového není, nechávají všichni, jedni sousedi mají dokonce koše na tříděný odpad před bytem. Když jdu dopoledne ven tak nečekám až přijdou děti a koše beru já, někdy i sousedům :lol: to mi jednou udělala sousedka, šla se smetím a vzala můj koš, já vylezla a čumím kde je 8o :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3478
4.6.13 18:06

Ty jo a letim dolu na souseda, kterej si nechava pred dverma boty do prace, je zednik, taky se mi nelíbí a vonavy asi taky dvakrat nejsou :lol: a musim kolem nich denne chodim, vrchol :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
4.6.13 18:07

Tak nikdy by mě nenapadlo dávat pytel s odpadky za dveře - maximálně ho nechávám přede dveřmi, tedy u nás v předsíni, aby o něj zakoply děti, až vyběhnou ven a vzaly ho s sebou :nevim:

a co se týká úklidu, tak je jasný, že nebudeš uklízet, když jsi přišla z nemocnice, na druhou stranu, někdo to udělat musí - mohla jsi se třeba dohodnout s někým ze sousedů, že si prohodíte služby, aby mohl vytřít tvůj přítel, až se vrátí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
@hanka.br. píše:
Zajímalo by mě, koho jsi byla slušně požádat, aby ti v tvé situaci pomohl.Nebo si myslíš, že jsi jediná na světě, co má problémy, a při tom musí plnit své povinnosti?

Taky by mě zajímalo, jestli si někoho požádala? Ale spíš né, viď? Ono je fakt, že to člověka, když je ve stresu nenapadne :nevim:. Pokud to tak je, tak bych se domovníkovi slušně omluvila, a domluvila se dodatečně s někým ze sousedů. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
evill
@Jasněnkaa píše:
Dávám, naprosto běžně, dám ho tam ráno a děti ho vynesou odpoledne když přijdou ze školy a jdou se psem. Nepřijde mi na tom nic nechutného, odpadky vynášíme často, tudíž nesmrdí, pokud někomu doma smrdí, zajímalo by mě jak často koš vynáší :think: nikdy mi v bytě nesmrděl. Jen v případě dovolené, kdy byli kluci doma a já pryč, jako pytlík od masa v létě tři dny atd.

Nejsi náhodou kuřák? Já mám zkušenost s tím, že smrad koše necítí kuřáci ačkoliv koš smrdí (viz. moje babi).

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný