Pytel s odpadkama za dveřma

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mišanila
4.6.13 18:34

Odpad na chodbu občas dávám, nesmrdí mi to doma, tak to nesmrdí ani na chodbě a nedávám to za dveře, protože to smrdí, ale protože se nám to na naši chodbu nevejde.
Odpad je navíc v v zadělaném pytli. Kdyby to byl nějaký smradlavý odpad, tak to vynesu hned. Ale my máme plnej koš brzo, tak to nestihne ani smrdět a vynášíme to do popelnice co nejdřív, nenechávám to tam ani půl dne. Sousedům to nevadí.

Mně osobně by vadily nějaké strašné smrady na chodbě, ale odpad, kterej nesmrdí, tak nevím proč by mi měl vadit, asi tak leda někomu kdo rád prudí.

To nám tady na chodbě ssrdí akorát botník od sousedky, kde mají jejich chlapi smrdutý boty, blbý je, že ten tam je furt. A nebo kuřáci, co kouřej.

• Citovat
  • Upravit
50125
4.6.13 18:34
@paola white píše:
@llinka já měla byt 30m2, bydleli jsme tam s miminem a odpadky za dveře jsem nedávala. odpadky byli buď v koši nebo jsem si je nesla do popelnice. takže malý byt nepovažuju za důvod. pokud to sousedům vadí tak by si to měla respektovat, je to jejich prostor stejně jako tvůj.

Taky nechápu v čem je problém, bud jsou odpadky v koši nebo je vynesu :D :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
4.6.13 18:35

Pytel z odpadky bych za dveře nikdy nedala, je to velmi nechutné a ohledně mytí chodby bych se domluvila se sousedkou (zaplatila, či se domluvila, že ona uklidí teď za mě a já budu uklízet na MD za ní…), takže si myslím, že jsi hodně přestřelila a domovník má pravdu, ač tedy nemusel na Tebe křičet, ovšem nevím, jaká byla Tvoje reakce. V našem paneláku u rodičů, kde jsem bydlela 25 let nikdo nikdy odpadky za dveře nedával.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
@tamata píše:
tak to bude fakt jiný panelák od paneláku, já tam nechat jablka, tak je to stejný jak kdybych je dala na charitu. Už bych je tam nenašla :lol: :lol:

u nás si necháváme i boty, to do bytu netaháme, ani když to byl panelák, ani teď činžák v centru, a za 20 let se ztratili jedny boty, loni mladýmu, ale myslíme že si je ztratil sám aby dostal nový :lol:

• Citovat
  • Upravit
evill
@Jasněnkaa píše:
no tak aspoň vidíš že jsem čistotný prase, mám čistý odpadky za dveřma :mrgreen:Osobně mi daleko víc vadí, období podzimu a bedny třeba s jablkama na chodbě, ty mušky :zed:

Tak to my na chodbě nemíváme, za to tam ale sousedka schovává zelí :mrgreen: (doma ho našlape, pak ho má 2 týdny na chodbě a pak ho až vrazí na balkón) to by mě zajímalo proč :think:.

PS : ty botníky tam máme taky, to jak se zdá nikomu nevadí :)

• Citovat
  • Upravit
24320
@llinka píše:
@hanka.br. psala jsem ze vam vase nazory vyvracet nebudu jen me ty nazory trochu zarazeji z ceho se vam chce zvracet kdyz to nesmrdi??? a kdyby byl jeste dotaz procc si ho nenecham v byte tak z duvodu maliho prostoru ;) pak nechapu proc sem prase a kazdej by tady zvracel asi si hned kazdej predstavi ze kdyz je to pytel s odpadky tak musi hned smrdet je videt ze pytel asi moc casto nevynasite :think:

No bohuzel ja mam zkusenost ze sousedce to fakt smrdi te pozvu at si cuchnes a budes se divit a ver ze se fakt pozvracis ;). Jako obcas si vsimnu ze semtam nekdo pod nama necha odpadky an chodbe ale ty nesmrdeli ale pokud nekdo vynasi kos jednou za tri az ctyri dny tak se neni cemu. Takze treb anaji blbe zkusenosti tak to repsektuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
@paola white píše:
myslím, že si to celkem vystihla. zřejmě chtěla politovat, že je domovník neurvalec (což o to to je), ale vina byla evidentně na její straně takže by to měla řešit hlavně ona

Mne to taky tak pripada, pac kdyz ji tu X zenskych napise, ze se ma na uklidu slusne domluvit se sousedama, tak na to ani neodpovi, jen jedna veta, ze za to chtej 100Kc, no tomu moc teda neverim a ikdyby, tak pokud ji tolik zalezi na miminku, jak pise, tak by to mohla snad obetovat, zase tu sluzbu clovek nema tolikrat do mesice, no ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725

@Barčí1411 ty já nevím, já jsem na rizikovém nebyla, těhotenství jsem snášela oboje velice dobře, mohla jsem dělat všecko, u prvního jsem do poslední chvíle pracovala, 14 dní před porodem jsem např. malovala, měsíc před porodem jsem jela 350 km na rockový koncert, ale vytírání byla pro mě nejhorší činnost, to jsem prostě dělat nemohla. To byla snad jediná věc, po které mi tvrdlo břicho a byla jsem z toho úplně vyřízená (a to jsem doma vytírala jen asi 30 m2).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
4.6.13 18:36

Nechávám na chodbě jenom tříděný odpad - plasty, papír. Směsný ne, u toho se nám osvědčilo nechávat ho u dveří zevnitř, protože jak já, tak manžel jsme hlavy děravý, a pokud o ten pytel při odchodu nezakopneme, tak si na něj nevzpomeneme. A co mám zkušenost, tak v paneláku těm odpadkům opravdu stačí pár hodin, než začnou skrz ten igelit sáknout všelijaké pachy.
A k tomu vytírání - třeba pro mě je pochopitelné, žes měla jiné starosti, ale kde bereš to přesvědčení, že to musí chápat každý? Domovník je od toho, aby se staral o dům, kdyby se každý choval jako ty, tak si to může jít hodit. A může to být cholerik, hrubián a vylízaná palice, ale věřím tomu, že kdybys za ním ty nebo přítel zašli nebo zavolali a domluvili se s ním DOPŘEDU, tak sis tu hádku ušetřila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
luciášice
4.6.13 18:37

Pytel za dveře nedávám, ale kdyby to někdo dělal a neomezovalo mě to(+nesmrdělo),tak je mi to vcelku jedno 8) Teda nesměl by tam ten pytel být pernamentně :lol:

Kvůli vytírání bych dědka utřela a víc se s ním nebavila. Jestli to není pravidlo(že nevytíráte),tak ono se to jednou nepo… :P Nejspíš ti to nedošlo, když ses vrátila z nemocnice, fajn, omluvila bych se, vysvětlila, ale řvát bych na sebe nenechala. Děda to moc žere, ostatně jako spousta domovníků :lol: Mají funkci :lol:

Příspěvek upraven 04.06.13 v 18:37

• Citovat
  • Upravit
50725
4.6.13 18:37
@evill píše:
Tak to my na chodbě nemíváme, za to tam ale sousedka schovává zelí :mrgreen: (doma ho našlape, pak ho má 2 týdny na chodbě a pak ho až vrazí na balkón) to by mě zajímalo proč :think:.PS : ty botníky tam máme taky, to jak se zdá nikomu nevadí :)

Jooo, zelí kdysi kdosi taky měl, to byl teprve hardcore - kam se hrabe nějaký odpadkový koš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
4.6.13 18:38
@Angua píše:
Abych to ještě upřesnila - pokud bych věděla, že dlouhodobě nebudu moct tu chodbu uklízet, tak se samozřejmě s někým domluvím, ale pokud bych se vrátila z nemocnice a bála se o těhotenství, tak by nějaká chodba byla fakt to poslední, co bych řešila. A ať mi nikdo netvrdí, že by to měl jinak. :mrgreen:

hele já zase pochybuju, že by na ní domovník vyletěl první den co nevytřela… to by si toho asi ani nikdo nevšiml. ve starém domě jsme měli vytírat chodbu každý měsíc jeden byt na patře takže času na to aby to někdo udělal, když jsem byla těhotná bylo hafo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
@Hanka79 píše:
@Jasněnkaa Ja jsem nikdy netvrdila, ze jsi takove nebo makove prasatko :) mne je to na jednu stranu jedno, ale nepopiram, ze jsem rada, ze to tady lidi nedelaji :)
Pokud me vylozene neco neobtezuje, tak at si kazdy dela co chce :) mne zase vic nez kos za dverma vadi treba hlasita hudba sousedu :| :lol:

jsem čistotný prase ;) mě nevadí ani ta hudba, jsem dokonalá sousedka :mrgreen:

@MUFICE jo u nás si dají bedýnky s ovocem na chodbu a zpracovávají :roll: dělá to jen jeden byt ale stačí :poblion:

• Citovat
  • Upravit
6945
@llinka píše:
nekdy i muzou smrdet victy boty nez jeden velkej pytel :mrgreen: no ne?

hele lili, chápu otevírala ses, musela jsi odpočívat, chápu tě, fajn. Ale mohla jsi požádat manžela, aby za tebe tu chodbu uklidil, nebo tomu domovníkovi, říct fajn vytřu to zítra, a nějako záíra bys to teoreticky uklidila. Promin, nepřišlo mi to nějako do tebe fér, nevím, kdo by měl za tebe vytírat, 14 dnů neuklizenou podlahu, ale fajn beru to, ale manžel mohl přiložit to polínko, že, nebo tvoje maminka, kamarádka, sousedka-základ je mít dobré vztahy se sousedy, mimochodem?? pytle s odpadkami nedělám, to ale chápu tě, hodila bycch to ale aspoň, do nějakého plat. kose, aby to nebylo vidět, do něčeho jako je totok http://nabytek-bydleni.hyperinzerce.cz/…nad-kneznou/ a už yb to tk sousedi enřešili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
4.6.13 18:39

Tak já bydlím v domě, kde se řeší podobné „problémy“. Upřímně, mně je úplně jedno, kde jsou odpadky sousedů, pokud to teda nejede na celý barák…Víc mi vadí psí výkaly a kočičince, které občas po baráku cítím…
Těsně před porodem, kdy jsem jezdila denně na kTG (špatné ozvy) mi mamka vytřela chodbu ve středu (ne v neděli). Do té doby se tam nanosilo a domovnice mi psala hodně nepříjemnou smsku do porodnice (den po produ, už věděla, že máme dcerku). Něco v tom smylu, že uklizeno rozhodně nebylo (mamku viděli sousedi) a že to měl uklidit v neděli muž. Tehdá se mnou hormony pěkně zacloumaly, byla jsem pěkně nasraná (omlouvám se za výraz) a cítila se ukřivděně. I slza ukápla, bylo mi to líto. Obvzlášť, když někteří se s úklidenm nepřetrhnou. Zakladatelko, nenech si kazit den a domovníka poslechni :kytka: :kytka:

Příspěvek upraven 04.06.13 v 18:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný