Pytel s odpadkama za dveřma

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1057
4.6.13 19:55

Myslim si, ze odpadky za dvere nepatri :) ja bych je tam ani davat nemohla.uz ted, kdyz me potkava jeden soused, kdyz jdu s kosem, tak ma keci ze nesetrime s jidlem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
4.6.13 20:02
@Jasněnkaa píše:
a co ty, kam dáváš odpadky ty? dámo :lol:

Já to hážu z okna - přeci nebudu mít doma bordel, to dá rozum :lol:

• Citovat
  • Upravit
3549
4.6.13 20:04

Tato diskuze mě natolik zaujala, že jsem ji přečetla celou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No momentálně bydlíme v baráku, ale když jsme bydleli v paneláku, tak jsem odpadky za dveře nedávala ani nikdo jiný. Sice pokud to opravdu nesmrdí, tak mi na tom nepřijde nic špatného, pokud to jak už bylo zmiňováno nezavazí ostatním. Taky je pravda, že většina chodeb v paneláku se těžko větrá, když už nějaký ten koš zasmrádá a pak se tam ten smrad drží i pár dní :nevim: a v poslední řadě, pokud to komukoliv ze sousedů vadí a nedělají to také, tak bych se přizpůsobila, preci tam společně bydlíme tak bychom se měli navzájem respektovat, pokud zrovna sousedi nejsou skety a nechci se jim pomstít :mrgreen:

Co se týče úklidu plně chápu rizikové těhotenství, po odběru plodové vody jsem týden taky jen ležela a ni by mě nehlo jít vytírat, ale jak tu mnoho jiných napsalo, snažila bych se s někým domluvit, když nemůže přítel/manžel ani moje nebo přítelovo/manželovo rodina tak mám snad nějakou kamarádku, kterou můžu poprosit :nevim: Tohle mi vážně přijde jako blbost.

Agresivní chování domovníka, tak většinou si moje pusa hubatá neodpustí štiplavou poznámku, když se mnou někdo nejedná slušně, ale většinou se o to alespoň snažím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
4.6.13 20:04
@inthense píše:
Myslim si, ze odpadky za dvere nepatri :) ja bych je tam ani davat nemohla.uz ted, kdyz me potkava jeden soused, kdyz jdu s kosem, tak ma keci ze nesetrime s jidlem :mrgreen:

Jé tak mu máš nabídnout :mrgreen: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
4.6.13 20:07
@Poison Ivy píše:
Já to hážu z okna - přeci nebudu mít doma bordel, to dá rozum :lol:

jediný konstruktivní návrh v této diskuzi :pankac: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5420
@Jasněnkaa píše:
já musím mít koš v bytě zavřený ve skřínce pod dřetem, mám tam čistící prostředky a koš, pes ho miluje a odpadky v půlce bytu mě nebaví :lol:

My na to máme experty dva, psa i kočku..Pro ně jejich žrádlo existuje, až když je v kuchyni klid, prázdné talíře a uklizený koš ve skřínce pod dřezem..Jakmile někde zapomenu pytel, tak už zkoumají obsah..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
@paola white píše:
jj já když jsem byla v I. trimestru s druhošem tak se musel koš vynášet i 3× denněm protože mi to navalovalo. když by měl někdo odpad po jednom dni na chodbě tak bych mu tam asi hodila šavli

Odpadky prostě smrděj, s tímse nedá nic dělat :mrgreen: :lol: :lol: Ale tak asi to je i o tom, jak kdo má nastavené mantinely, někomu budou smrdět hrozně a druhej je neucítí. Někdo se koupe dvakrát denně a někomu to stačí jednou za týden :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
4.6.13 20:11

@Jasněnkaa Nechci se chlubit, ale jako vždy se s tím muselo počkat na mě :oops: :lol:

• Citovat
  • Upravit
3234
4.6.13 20:12

Koš s odpadky za dveře nedávám, nechávám je u dveří v bytě a kdo jde ven je vynese.

co se týče úklidu, tak kdysi byl rozpis na daný týden a do neděle večera muselo být uklizeno. Pokud to člověk nestíhal, tak jsem většinou cinkla na sousedku, ta to uklidila za mě a já pak zas za ni ten další týden. Teď už naštěstí máme placenou úklidovou firmu, takže úklid řešit nemusíme. Podle mě nikoho nemusí zajímat, že jsi na rizikovce a nemůžeš uklízet. Tak sis měla sehnat někoho, kdo to uklidí za tebe :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
4.6.13 20:17

@Poison Ivy tak se příště neflákej a reaguj, koukni kolik stránek k ničemu, přijdeš ty, jedna věta a už tu nikdo není :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4658
4.6.13 20:19

Dávala jsem, když jsem bydlela na patře jen já a švagrová, bydleli jsme úplně nahoře, tak to nikoho neobtěžovalo..ted to nedělám, bydlíme jinde a vůbec to tu nedělá nikdo, tak to nechávám doma za dveřma a přítel to ráno cestou do práce vyhodí…co se týče úklidu: taky jsem byla na rizikovce a pak mi hrozil předčasný porod, tak vytírala švagrová za mě, mě by to ani nedovolili :mrgreen: hmmm škoda, asi novu otěhotním, ten úklid chodby mě fakt nebaa :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
4.6.13 20:20

Jnak mě fakt baví, že taková diskuze s ještě takovým nadpisem může mít 14 stránek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
4.6.13 20:22

@Jasněnkaa Příště mi cinkni a já se dostavím šířit moudro :).

• Citovat
  • Upravit
8632
4.6.13 20:30

Vtipná diskuze :mrgreen:
odpadky na společnou chodbu dle mého nepatří, buď jsou v koši nebo se odnesou do popelnice, kde je problém? Nechápu proč nejde vynést koš s malým dítětem, buď počkám až usne nebo ho prostě šupnu do postýlky a jdu, za 2 min jsem zpátky :nevim: Když vám pošta přiveze balík, taky si pro něj nejdete, protože máte malé dítě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
4.6.13 20:32

@marti81 no za dvě minuty zpátky nejsem, to za prvé, za druhé, pro balík nejdu, nikdy nevím co se může stát, švihnu sebou na schodech, omdlím, zlomí se mi klíč v zámku :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný