Pytel s odpadkama za dveřma

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12743
4.6.13 19:05
@marg píše:
V misce se nedotkne luxusního jídla, ale z koše sežere každý humáč.

hmmm to je jak můj syn :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
4.6.13 19:05
@Jasněnkaa píše:
moje odpadky nesmrdí, vynášejí se každý den, někdy i 2×, a ještě je mám v předchodbičce před bytem, takže se ani nikomu nepletou ;)

tk proč si je nenecháš v bytě?
Systému chodbiček a předchodbiček ve vašem domě neznám. Jestli to nikdo nevidí a ani necítí, tak asi nemáš co řešit. Ale kdyby si někdo stěžoval na smrad a překážení, tak ho chápu, je v právu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25054
4.6.13 19:07

UŽ SE POPRALI? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
4.6.13 19:08
@marg píše:
Dávám za dveře chvilku před tím, než to vezmu cestou ven. Nechala bych to i doma na tu chvilku, ale nemůžu, páč by mi v tom okamžitě začal úřadovat kocour - odpadky, to je jeho. V misce se nedotkne luxusního jídla, ale z koše sežere každý humáč. Sorry za OT, jen pro odlehčení..

já musím mít koš v bytě zavřený ve skřínce pod dřetem, mám tam čistící prostředky a koš, pes ho miluje a odpadky v půlce bytu mě nebaví :lol:

• Citovat
  • Upravit
12262
4.6.13 19:09

My máme pytel s odpadky na balkoně, máme kočku a lezl nám do koše a hrabal, taky tam je kočkolit od něho takže doma bych to nechtěla, venku mi to nesmrdí manža skoro denně jak jde ráno do práce to bere sebou k popelnicím max to vyhazujeme odpoledne, na chodbě baráku bych to nesnesla, v pár barácích jsem to ale už viděla a vypadá to hrozně a je to nechutné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mišanila
4.6.13 19:09
@Jitka1976 píše:
To víš…řeknu to a vy mě tady ukamenujete!!! NIC nebude!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

jaký kamenování… 8o smrdutý odpadky budou lítat :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
481
4.6.13 19:10

Je to fakt směšný, jak taková blbost dokáže mít během chvilky tolik popsaných stránek. Já nevěřím tomu, že všichni co tady pohoršeně píšete, jste tak dokonalý :-) :potlesk: :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
4.6.13 19:12
@paola white píše:
@Angua no jo jenže my máme krásný bezpečný sklepy (za 3 dveřma a celý uzavřený), s kamerovým systémem, kočárkárnu i kolárnu… v domě jsou byty 3+1 a 1+1 a největším paradoxem je, že ty malé byty přede dveřmi většinou mají fakt jen ten botník zatímco ty velké si dělají z chodby skladiště

Jasně, to pak jo. My jsme to měli jinak - sklepy byly ve dvou samostatných částech, kdy kolárna a kočárkárna byla v jedné z nich, ale lidi, kteří tam měli sklepy si nepřáli, aby od té části měl klíče celý barák. Takže většina baráku si neměla kam dát kolo.

Aty věci (z hlediska množství) i celkem chápu, v 3+1 žijí pravděpodobně rodiny, v 1+1 max. bezdětný pár…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
4.6.13 19:13
@Lama Lama píše:
tk proč si je nenecháš v bytě?
Systému chodbiček a předchodbiček ve vašem domě neznám. Jestli to nikdo nevidí a ani necítí, tak asi nemáš co řešit. Ale kdyby si někdo stěžoval na smrad a překážení, tak ho chápu, je v právu.

protože mám psa bufeťáka, a z chodby/haly v bytě mám obyvák. Asi vidí když jdou z horního patra, ale musejí kouknout do zatáčky :lol:
Jasný že kdybych měla smradlavé odpadky tak je před bytem nenechám, jako fakt nejsem prase.
Jo a ještě mám před bytem bednu na 20 kilo brambor a druhou na 5 kilo cibule, v bytě je teplo. A mám to před bytem hezký i vyzdobený.

Spíš tady ty odpadky řeším proto, protože se tu z toho udělala druhá světová. Nikdo nevíme komu odpadky smrdí, ani zakladatelčiny ani moje. Těžko na sebe někdo práskne, že je prase a dává humus na chodbu ;) prostě je to internet ale lidi se dokážou pohádat pro prd.

• Citovat
  • Upravit
12658
4.6.13 19:13

Necitala som diskusiu ale nie nedavam pytle za dvere a hlavne uplne to neznasam, dvaja susedia v panelaku kde sme byvali to robili, ja ako tehotna som to vzdy odniesla tym ze som bezala zvracet :-( pretoze to tam nechali skoro cely den a na chodbe ktora nesla vetrat :poblion: takze v skratke zaver nerobim a nemam rada ekd to robia iny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mišanila
4.6.13 19:16
@Angua píše:
@Barčí1411 vidíš a já třeba chápu, že na to nemusela mít myšlenky to vůbec řešit. Vždyť jde o úplnou kravinu! Mě dokáže fascinovat, co lidi dokážou brát tak vážně :roll: Jestli někdo vytřel nebo nevytřel… Proboha :zed:

Vždyť je to otázka života a smrti ;), stejně jako pytel s odpadkama na chodbě, který ani nemusí smrdět a je tam jen na chvíli.

Jo, vidím to podobně, místo řešení v klidu, protože opravdu nejde o život, je asi nejlepší jít na někoho řvát. Že to těm lidem za ty zkažený vztahy, nervy a hádky stojí, pitomá nevytřená chodba… :roll:
Já občas taky na mytí chodby zapomenu, doháním to v týdnu a děkuji bohu za moje normální sousedy…

Já bych se třeba taky domluvila a prohodila si s někým službu, ale třeba na to mohla opravdu zapomenout, mně se to taky stává.
Jo a jednou jsem to takhle udělala a sousedka pak na to ten můj týden zapomněla, takže jsme měli TÝDEN MEUTŘENOU CHODBU!!! Dokážete si to předtsavit, no to je pomalu konec světa :)

• Citovat
  • Upravit
81479
4.6.13 19:16
@Jasněnkaa píše:
protože mám psa bufeťáka, a z chodby/haly v bytě mám obyvák. Asi vidí když jdou z horního patra, ale musejí kouknout do zatáčky :lol:
Jasný že kdybych měla smradlavé odpadky tak je před bytem nenechám, jako fakt nejsem prase.
Jo a ještě mám před bytem bednu na 20 kilo brambor a druhou na 5 kilo cibule, v bytě je teplo. A mám to před bytem hezký i vyzdobený.Spíš tady ty odpadky řeším proto, protože se tu z toho udělala druhá světová. Nikdo nevíme komu odpadky smrdí, ani zakladatelčiny ani moje. Těžko na sebe někdo práskne, že je prase a dává humus na chodbu ;) prostě je to internet ale lidi se dokážou pohádat pro prd.

já to přiznám. Dávala jssem. Ale když to na domovní schůzi zatrhli, tak jsem musela uznat, že maj recht a polepšila jsem se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
4.6.13 19:17

Tak me uz ty odpovedi taky bavej :mrgreen: tak sem hold prase vsichni by ze me zvraceli pak sem taky namyslena nana co by se rada hadala :mrgreen: tak jo no :mrgreen: kazdej na to ma asi jinej nazor pro nekoho je to prasarna pro nekoho bezna vec co clovek to nazor jinak s tou stovkou to myslim vazne dve pani me poslali za jednou at ji dam stovku tak k tomu jeste musim dodat ze i kazda koruna pro nas byla v tu dobu jak stovka ale nebudu se podle nekterych vymlouvat ;) myslim si svi vase nazory sem si precetla nektery i okomentovala ;) louci se s vama prase :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
4.6.13 19:18

Myslím, že ani tak nejde o ty odpadky, ale o to, jak si lidé kolem nás představují společné soužití, respektování daných pravidel a vůbec jednání mezi sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
4.6.13 19:20

@Mišanila a to jako ještě žijete??? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie