Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@marg píše:
V misce se nedotkne luxusního jídla, ale z koše sežere každý humáč.
hmmm to je jak můj syn ![]()
@Jasněnkaa píše:
moje odpadky nesmrdí, vynášejí se každý den, někdy i 2×, a ještě je mám v předchodbičce před bytem, takže se ani nikomu nepletou
tk proč si je nenecháš v bytě?
Systému chodbiček a předchodbiček ve vašem domě neznám. Jestli to nikdo nevidí a ani necítí, tak asi nemáš co řešit. Ale kdyby si někdo stěžoval na smrad a překážení, tak ho chápu, je v právu.
@marg píše:
Dávám za dveře chvilku před tím, než to vezmu cestou ven. Nechala bych to i doma na tu chvilku, ale nemůžu, páč by mi v tom okamžitě začal úřadovat kocour - odpadky, to je jeho. V misce se nedotkne luxusního jídla, ale z koše sežere každý humáč. Sorry za OT, jen pro odlehčení..
já musím mít koš v bytě zavřený ve skřínce pod dřetem, mám tam čistící prostředky a koš, pes ho miluje a odpadky v půlce bytu mě nebaví ![]()
My máme pytel s odpadky na balkoně, máme kočku a lezl nám do koše a hrabal, taky tam je kočkolit od něho takže doma bych to nechtěla, venku mi to nesmrdí manža skoro denně jak jde ráno do práce to bere sebou k popelnicím max to vyhazujeme odpoledne, na chodbě baráku bych to nesnesla, v pár barácích jsem to ale už viděla a vypadá to hrozně a je to nechutné.
@Jitka1976 píše:
To víš…řeknu to a vy mě tady ukamenujete!!! NIC nebude!!!![]()
![]()
jaký kamenování…
smrdutý odpadky budou lítat ![]()
Je to fakt směšný, jak taková blbost dokáže mít během chvilky tolik popsaných stránek. Já nevěřím tomu, že všichni co tady pohoršeně píšete, jste tak dokonalý
![]()
@paola white píše:
@Angua no jo jenže my máme krásný bezpečný sklepy (za 3 dveřma a celý uzavřený), s kamerovým systémem, kočárkárnu i kolárnu… v domě jsou byty 3+1 a 1+1 a největším paradoxem je, že ty malé byty přede dveřmi většinou mají fakt jen ten botník zatímco ty velké si dělají z chodby skladiště
Jasně, to pak jo. My jsme to měli jinak - sklepy byly ve dvou samostatných částech, kdy kolárna a kočárkárna byla v jedné z nich, ale lidi, kteří tam měli sklepy si nepřáli, aby od té části měl klíče celý barák. Takže většina baráku si neměla kam dát kolo.
Aty věci (z hlediska množství) i celkem chápu, v 3+1 žijí pravděpodobně rodiny, v 1+1 max. bezdětný pár…
@Lama Lama píše:
tk proč si je nenecháš v bytě?
Systému chodbiček a předchodbiček ve vašem domě neznám. Jestli to nikdo nevidí a ani necítí, tak asi nemáš co řešit. Ale kdyby si někdo stěžoval na smrad a překážení, tak ho chápu, je v právu.
protože mám psa bufeťáka, a z chodby/haly v bytě mám obyvák. Asi vidí když jdou z horního patra, ale musejí kouknout do zatáčky ![]()
Jasný že kdybych měla smradlavé odpadky tak je před bytem nenechám, jako fakt nejsem prase.
Jo a ještě mám před bytem bednu na 20 kilo brambor a druhou na 5 kilo cibule, v bytě je teplo. A mám to před bytem hezký i vyzdobený.
Spíš tady ty odpadky řeším proto, protože se tu z toho udělala druhá světová. Nikdo nevíme komu odpadky smrdí, ani zakladatelčiny ani moje. Těžko na sebe někdo práskne, že je prase a dává humus na chodbu
prostě je to internet ale lidi se dokážou pohádat pro prd.
Necitala som diskusiu ale nie nedavam pytle za dvere a hlavne uplne to neznasam, dvaja susedia v panelaku kde sme byvali to robili, ja ako tehotna som to vzdy odniesla tym ze som bezala zvracet
pretoze to tam nechali skoro cely den a na chodbe ktora nesla vetrat
takze v skratke zaver nerobim a nemam rada ekd to robia iny
@Angua píše:
@Barčí1411 vidíš a já třeba chápu, že na to nemusela mít myšlenky to vůbec řešit. Vždyť jde o úplnou kravinu! Mě dokáže fascinovat, co lidi dokážou brát tak vážněJestli někdo vytřel nebo nevytřel… Proboha
Vždyť je to otázka života a smrti
, stejně jako pytel s odpadkama na chodbě, který ani nemusí smrdět a je tam jen na chvíli.
Jo, vidím to podobně, místo řešení v klidu, protože opravdu nejde o život, je asi nejlepší jít na někoho řvát. Že to těm lidem za ty zkažený vztahy, nervy a hádky stojí, pitomá nevytřená chodba… ![]()
Já občas taky na mytí chodby zapomenu, doháním to v týdnu a děkuji bohu za moje normální sousedy…
Já bych se třeba taky domluvila a prohodila si s někým službu, ale třeba na to mohla opravdu zapomenout, mně se to taky stává.
Jo a jednou jsem to takhle udělala a sousedka pak na to ten můj týden zapomněla, takže jsme měli TÝDEN MEUTŘENOU CHODBU!!! Dokážete si to předtsavit, no to je pomalu konec světa ![]()
@Jasněnkaa píše:
protože mám psa bufeťáka, a z chodby/haly v bytě mám obyvák. Asi vidí když jdou z horního patra, ale musejí kouknout do zatáčky
Jasný že kdybych měla smradlavé odpadky tak je před bytem nenechám, jako fakt nejsem prase.
Jo a ještě mám před bytem bednu na 20 kilo brambor a druhou na 5 kilo cibule, v bytě je teplo. A mám to před bytem hezký i vyzdobený.Spíš tady ty odpadky řeším proto, protože se tu z toho udělala druhá světová. Nikdo nevíme komu odpadky smrdí, ani zakladatelčiny ani moje. Těžko na sebe někdo práskne, že je prase a dává humus na chodbuprostě je to internet ale lidi se dokážou pohádat pro prd.
já to přiznám. Dávala jssem. Ale když to na domovní schůzi zatrhli, tak jsem musela uznat, že maj recht a polepšila jsem se.
Tak me uz ty odpovedi taky bavej
tak sem hold prase vsichni by ze me zvraceli pak sem taky namyslena nana co by se rada hadala
tak jo no
kazdej na to ma asi jinej nazor pro nekoho je to prasarna pro nekoho bezna vec co clovek to nazor jinak s tou stovkou to myslim vazne dve pani me poslali za jednou at ji dam stovku tak k tomu jeste musim dodat ze i kazda koruna pro nas byla v tu dobu jak stovka ale nebudu se podle nekterych vymlouvat
myslim si svi vase nazory sem si precetla nektery i okomentovala
louci se s vama prase ![]()
Myslím, že ani tak nejde o ty odpadky, ale o to, jak si lidé kolem nás představují společné soužití, respektování daných pravidel a vůbec jednání mezi sebou.