Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Jasněnkaa píše: čím proboha
Jsi kontroverzní osoba, lidé tě musí milovat nebo nenávidět. Je ti jasné, jak si stojíš u mě
![]()
Holky vubec to s PPLkem nemate vyreseny
.Nas bydli ve stejnym baraku, takze mi ho bud i zaplati, nebo si pro neho skaknu vecer jak se mi chce, hec
.Ted uz moc nechodim, muj rypackoval.Jde on a vrati se za pul hodky navatej
.
@hanka.br. píše:
Nevynášíš odpadky všem!
Koukam, jsme stejne hodny duse ![]()
@Poison Ivy ano vím, já se napravím, paní dámo, madam, nejkrásnější hvjezdo ![]()
@hanka.br. píše:
Nevynášíš odpadky všem!
uf, já se fakt lekla, sem poslední dobou hodná, milá, pozitivní, asi stárnu
![]()
Zapomělas na ignoraci
.
@Poison Ivy píše:
Jsi kontroverzní osoba, lidé tě musí milovat nebo nenávidět. Je ti jasné, jak si stojíš u mě![]()
![]()
@wildcherry k nám jezdí fešák, takový pačes, holka je z něj celá říčná, tak balíky domlouvám na odpoledne ![]()
@Larr píše:
Zapomělas na ignoraci.
vrať se tam, odkud jsi přišla, nebo se naštvu!
Ještě, že znám z paměti číslo na chirurgickou ambulanci.
@Jasněnkaa píše:
vrať se tam, odkud jsi přišla, nebo se naštvu!
@Jasněnkaa píše:
@wildcherry k nám jezdí fešák, takový pačes, holka je z něj celá říčná, tak balíky domlouvám na odpoledne
takze taky dobre zarizeno
![]()
Tak my jsme prasata, u nás v paneláku i u našich v paneláku je pytel s odpadkama před dverma bytu normální. Chodba nesmrdi, to jen když se tu projde prase s cigarem, nebo hodně zpocený soused. K te chodbě - chápu, že jsi měla jiné starosti, ale upřímně, tu sousedku jsi požádat mohla, pokud ti s tím nemohl pomoct někdo jiný.
Po přečtení pár příspěvků jsem v šoku. Nikdy by mě nenapadlo, že by pytel před dveřma mohl někomu vadit. Kupujeme navoněný pytle, takže sem si ani nikdy nevšimla, že by smrděl. Ale dávám ho tam, pokud se za chvíli chystám jít ven. Že by tam trčel 3 hodiny, to teda né. Nikdy mi to ani nepřišlo divný, když to dělají všichni. Jiný panelák, jiný mrav.
A ohledně toho vytírání chodby. Poprosila bych svoji mamku.
@wildcherry píše:
takze taky dobre zarizeno![]()
no nevím, dcera je ještě mladé tele ![]()