Pytel s odpadkama za dveřma

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14079
6.6.13 19:06

My bydlíme v RD a bylo by mi hamba, kdybych vystrčila pytel s odpadky jen tak za vchodové dveře 8o.
Přece když už ho mám v ruce, tak ho rovnou vynesu.
Jen bych teda pochopila, že maminka, co má doma prťavoučké miminko nebo akční batole, se k tomu vynesení dostane tak 1× za den. Ale tak bych si to naplánovala tak, že dítě bude spát, nebo bude partner doma.

Ale abych si nehrála na dokonalou - třeba plasty nebo sklo odnáším tak, že to uzavřu do plastového pytle (sklo do pevné tašky), dám to do verandy vedle kočárku a ráno, když vedu děti do školy a školky, tak to odnesu. Takže mi to přes noc leží ve verandě.
Tak nevím - jde tu o tříděný odpad, nebo klasické odpadky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
6.6.13 19:07
@llinka píše:
Tak dneska se mi byl domovnik omluvit ze to vcera prehnal s tim jak na me vyletel a neco v tom smyslu ze nemel naladu, takze az dneska sme se v klidu domluvili, tak to jenom pro ty co tady tvrdili ze byl v pravu na me rvat a ze jsem tu hadku vyvolala urcite ja. S rozumnym clovekem se vzdy domluvim nebo pri nejmensim se najde kompromis ale kdyz otevru dvere a pan na me vyleti sotva stacim rict dobry den, tak to se asi pak moc v klidu domlouvat neda ;) takze takhle jinak jeste rikal ze lidem to na patre nevadi kvuli smradu jak tady nektery porad resej ale kvuli tomu ze jim to tam prekazi pritom chodba je pomerne velka takze jim to tam nema v cem prekazet u nasich dveri vadi to konkretne jedny starsi protivny babe co nema nic jinho na starosti nez hledat co ji vadi a co prekazi jedny podle ni dupou druhy sou zas hlucny proste porad neco hleda me ale zas vadi ze kouri na balkone snad jednu za druhou a nam to de vsechno do pokoje kde spi mala takze pomalu ani nemuzem vetrat ale s tim nikdo nic neudela protoze je to jeji balkon nas to ale obtezuje vic nez ji nejakej malej NESMRDUTEJ sacek s bordelem na chodbe :?

No a ty ses mu omluvila taky? V prvním příspěvku píšeš něco o tom, že jsi na něho vylítla taky, prý tě slyšel celý barák těch 10 minut…

Mimochodem, nechce se mi hodnotit soukromý pytel odpadků na společných prostorách, ale zarazilo mně osobně jedno:
Píšeš, že jsi se bála o miminko (rizikové těhotenství), ale hádka s domovníkem byla v pohodě? To jsi se nebála?
:think: :think: :think: :think: :think: :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
6.6.13 19:09
@Litta píše:
@radúna Neuteklo, je to tu v plném proudu! :hug:
Tak se pochlub, co dáváš do koše ty? Budeme hlasovat o největší skvosty. Výherce pošle balíček zakladatelce, bude na ni čekat na chodbě. ;)

To já se s plastama ne-seru. Hážu tam i sáčky od syrového masa a to je teprv nářez. Smícháno s jogurtem… :pankac: :pankac: Mňám.

Ale já mám pytel venku v popelnici - bydlím na baráku, takže já se asi do soutěže o nej- prase nedostanu, co?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3905
6.6.13 19:09

Mely jsme sousedy co davali odpadky za dvere, většinou to smrdelo cigarama nebo kocicima chcankama z podestýlky od kocky :poblion:, moc prijemne rano v 5 otevřít dveře a malem se :poblion: :roll: i v malem byte mame odpadky před dvermi doma, muz jak jde do práce je vynasi, nebo vybehnu ja, vzdyt je to jen par minut ;). Takze nezlob se na me, ale jsem na strane domovnika ;), jestli je pritel, dlouho pryc co takhle poridit naky pevny pytel na odpadky, aby to nesmrdelo… no jestli to tam je 10 dni, nez to pritel vyhodi 8o :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
6.6.13 19:15

@Baba Dík, o vajíčkách vím, s tou ruličkou jsem to netušila. Já papír stejně už netřídím, jen když se vyhazuje stoh papírů, takže bych to tu měla rok, než by se to nashromáždilo a nezachránila bych ani jednu celou pandu. :,(
Každopádně nejlepší bude nezatěžovat ani směsný odpad a vyrobit toto:
http://www.mimibazar.cz/navod.php?… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
6.6.13 19:21
@Litta píše:
@Baba Dík, o vajíčkách vím, s tou ruličkou jsem to netušila. Já papír stejně už netřídím, jen když se vyhazuje stoh papírů, takže bych to tu měla rok, než by se to nashromáždilo a nezachránila bych ani jednu celou pandu. :,(
Každopádně nejlepší bude nezatěžovat ani směsný odpad a vyrobit toto:
http://www.mimibazar.cz/navod.php?… :lol:

a k tomu vkusne ozdoby z tamponu. Samozrejme nebelenych chlorem :twisted:
 http://www.protivna-blondyna.cz/…renicka.html?m=1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
6.6.13 19:24

@llinka A navíc ještě sobec, který třídění odpadu považuje za blbost a než by zvedl zadek a udělal něco pro svět kolem sebe, bude raději nadávat, jak je zkaženej. Kvůli komu je zkaženej? Kvůli takovým lidem, jak jsi ty. Než aby si přiznala, že svým jednáním omezuje a obtěžuje ostatní, bude ještě nadávat a hádat se. Máš malý byt - OK, odpadky vynášej do popelnice. Nemůžeš uklízet? OK - POŽÁDEJ někoho, ať ti pomůže, nezapomeň poprosit a poděkovat. Nelíbí se ti, že tvé jednání všichni neschvalují? OK - zamysli se, jestli jsi třeba neudělala chybu sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
6.6.13 19:26
@kattkka píše: :lol: :lol:.A jeste porad jede. :lol:

Je to tady veselé, žádné ksichty kyselé.

Zatím
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:  :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mišanila
6.6.13 19:30
@bartsch píše:
No, já zase pořád nechápu, proč si to vy, které to dáváte na chodbu, nenecháte doma?

Protože se nám prostě chce :mrgreen:

Nesmrdí to, je to závazaný, nikoho to neobtěžuje, nepřekáží, sousedům to nevadí a je to tam na malou chvíli, ne na 2 dny.

(smrduté plíny jsme tam nedávali, ty byly ve zvláštním pytli určené pro obzvlášť vypečené sousedy) :lol:

• Citovat
  • Upravit
17878
6.6.13 19:35

Hmmm, tak se zakladatelkou bych fakt chtela bydlet v jednom baraku :zed: to je takovy problem zazvvonit na sousedy a domluvit se na zmene smen v uklidu- koho z nich zajima tvoje tehotenstvi???a ty odpadky za dverma by cekaly 10 dni na muze, nez dorazi z prace? nebo by driv odesly do popelnice samy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
6.6.13 19:39
@Mišanila píše:
Protože se nám prostě chce :mrgreen:

Nesmrdí to, je to závazaný, nikoho to neobtěžuje, nepřekáží, sousedům to nevadí a je to tam na malou chvíli, ne na 2 dny.

(smrduté plíny jsme tam nedávali, ty byly ve zvláštním pytli určené pro obzvlášť vypečené sousedy) :lol:

To není argument pro to, aby to neleželo doma u dveří, ale na chodbě :nevim: Z nějakého důvodu si to pryč ze svých bytečků ven dáváte. Pokud jsou ty vaše odpadky v pytlích tak super a nijak neobtěžují, bude se jim líbit i v předsíni. :nevim: A vypečení sousedi jsou ti, kteří nejsou prasata, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
6.6.13 19:47
@hanka.br. píše:
@llinka A navíc ještě sobec, který třídění odpadu považuje za blbost a než by zvedl zadek a udělal něco pro svět kolem sebe, bude raději nadávat, jak je zkaženej. Kvůli komu je zkaženej? Kvůli takovým lidem, jak jsi ty. Než aby si přiznala, že svým jednáním omezuje a obtěžuje ostatní, bude ještě nadávat a hádat se. Máš malý byt - OK, odpadky vynášej do popelnice. Nemůžeš uklízet? OK - POŽÁDEJ někoho, ať ti pomůže, nezapomeň poprosit a poděkovat. Nelíbí se ti, že tvé jednání všichni neschvalují? OK - zamysli se, jestli jsi třeba neudělala chybu sama.

hele osobne bych te znat fat nechtela si opravdu pipka :lol: svet neni zkazeny kvuli tomu ze nekdo netridi odpad ale sou tovarny kvuli kterym je smog kacej se lesy a misto nich si lidi stavej baraky zkoro kazdej ma auto…a kvuli odpadkum nebudu oblikat malou a tahat ji s sebou jenom abych vyhodila odpaky si opradu naivni jestli tridis odpad proto ze rikam na vlastni oci jsem videla jak to haej popelari vsechno do hromady tak takhle pani dokonala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mišanila
6.6.13 19:49
@bartsch píše:
To není argument pro to, aby to neleželo doma u dveří, ale na chodbě :nevim: Z nějakého důvodu si to pryč ze svých bytečků ven dáváte. Pokud jsou ty vaše odpadky v pytlích tak super a nijak neobtěžují, bude se jim líbit i v předsíni. :nevim:

Tohle by mohlo být téma na disertační práci, proč odpadky doma v předsíni, nebo na chodbě, kde nikomu nevadí. A proč takovou debatou nad cizíma odpadkama tráví ženský na mateřský tolik hodin :mrgreen:

Mně doma překáží, tak je občas ven dám, ne každý den, nikomu to nevadí, není důvod to měnit.

Mně připadá ženský, že řešíte prkotiny ;)

• Citovat
  • Upravit
12154
6.6.13 19:52
@llinka píše:
hele osobne bych te znat fat nechtela si opravdu pipka :lol: svet neni zkazeny kvuli tomu ze nekdo netridi odpad ale sou tovarny kvuli kterym je smog kacej se lesy a misto nich si lidi stavej baraky zkoro kazdej ma auto…a kvuli odpadkum nebudu oblikat malou a tahat ji s sebou jenom abych vyhodila odpaky si opradu naivni jestli tridis odpad proto ze rikam na vlastni oci jsem videla jak to haej popelari vsechno do hromady tak takhle pani dokonala

:potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
Bravo!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
6.6.13 19:53

Ahoj, já ho tam teda taky dávám, ale je to vždycky jen na nějakou chvíli, protože chodíme se psem každou chvíli ven. Mám doma ještě 3 kočky a jedna z nich je úchylná na pytlíky, takže cokoli igelitovýho doma hned roztrhá a malý igelitový pytlíky s čímkoli ukradne a tahá do záchůdku. Takže proto za dveře. Ale dělají to i ostatní sousedi, takže mě to nepřipadá jako humus když to tam neleží tejden :mrgreen: protože kolikrát člověk vypadne a až před barákem si vzpomene, že má doma odpadky který chtěl vzít… :zed: ale protože je neviděl při odchodu tak je prostě zapoměl :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný