Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Angua
pisu vseobecne… Mame huby, za ktery tady na netu mluvi prsty tak rychle, ze kdyby se slecna ci pani zakladatelka namahala se jen domluvit se sousedy, tak tohle nemusi resit
Ale ja su na tohle jina, hlavne teda tady…Tady je to pro me jedna velka sranda
w A neodpustim si ty moje prostoreky jednodychy komentare ![]()
@Angua tak mi to naštěstí máme teď už tak, že si za úklid platíme. 1× týdně přijde uklízečka a nemusíme to řešit. pak je ale přesně problém v tom když má někdo boty, kola, kočáry, odpadky a podobné překážky na chodbě, pak je mi tý ženský docela líto, když vidím, jak v každém patře musí něco postrkovat tam a zpět, aby mohla uklidit
@Jasněnkaa píše:
no třeba je koš plný, a potřebuješ do něj něco dát, bydlíš ve třetím patře bez výtahu a máš malé dítě, těžko si budeš dělat zbytečnou procházku po schodech s těžkým dítětem na ruce, takže vyndám koš, zavážu, dám ho na chodbu a buď jdu ven já s tím dítětem, tak koš vezmu, nebo tam koš pár hodin vydrží a vynesou ho velké děti.
tak si ten smrad hezky schovej u sebe doma v obýváku a neobtěžuj tím celý dům. ![]()
Příspěvek upraven 04.06.13 v 18:55
@Barčí1411 vidíš a já třeba chápu, že na to nemusela mít myšlenky to vůbec řešit. Vždyť jde o úplnou kravinu! Mě dokáže fascinovat, co lidi dokážou brát tak vážně
Jestli někdo vytřel nebo nevytřel… Proboha ![]()
Když ony ty jednoduché prostořeké komentáře někdy působí dost hloupě, mně by to vadilo se takto prezentovat - i když to tu taky až tak vážně neberu
Právě proto, že se tu většina lidí dělá dokonalýma - jak dojde na nějaké takové téma. Nevěřím, že je to vždycky pravda - proto to vážně brát ani nemůžu ![]()
@Angua píše:
@Barčí1411 vidíš a já třeba chápu, že na to nemusela mít myšlenky to vůbec řešit. Vždyť jde o úplnou kravinu! Mě dokáže fascinovat, co lidi dokážou brát tak vážněJestli někdo vytřel nebo nevytřel… Proboha
Když ony ty jednoduché prostořeké komentáře někdy působí dost hloupě, mně by to vadilo se takto prezentovat - i když to tu taky až tak vážně neberu
Právě proto, že se tu většina lidí dělá dokonalýma - jak dojde na nějaké takové téma. Nevěřím, že je to vždycky pravda - proto to vážně brát ani nemůžu
asi tak ![]()
@paola white píše:
@Angua tak mi to naštěstí máme teď už tak, že si za úklid platíme. 1× týdně přijde uklízečka a nemusíme to řešit. pak je ale přesně problém v tom když má někdo boty, kola, kočáry, odpadky a podobné překážky na chodbě, pak je mi tý ženský docela líto, když vidím, jak v každém patře musí něco postrkovat tam a zpět, aby mohla uklidit
Zas zadarmo to paní nedělá… A jak to chceš jinak řešit v paneláku, kde jsou úložné prostory nula
(myslím teď ty kola, kočáry apod.)
@Lama Lama píše:
tak si ten smrad hezky schovej u sebe doma v obýváku a neobtěžuj tím celý dům.Příspěvek upraven 04.06.13 v 18:55
moje odpadky nesmrdí, vynášejí se každý den, někdy i 2×, a ještě je mám v předchodbičce před bytem, takže se ani nikomu nepletou ![]()
@llinka píše:
@hanka.br. psala jsem ze vam vase nazory vyvracet nebudu jen me ty nazory trochu zarazeji z ceho se vam chce zvracet kdyz to nesmrdi??? a kdyby byl jeste dotaz procc si ho nenecham v byte tak z duvodu maliho prostorupak nechapu proc sem prase a kazdej by tady zvracel asi si hned kazdej predstavi ze kdyz je to pytel s odpadky tak musi hned smrdet je videt ze pytel asi moc casto nevynasite
Horší než odpadky za dveřmi jsou sobečtí lidé - takoví „jájové“.Společná pravidla jim nic neříkají, myslí jen na sebe a na své pohodlí, že mají nějaké povinnosti je jim celkem šumák, vidí jen sebe. Neumí komunikovat s lidmi a hned útočí, neumějí přiznat chybu a rádi se hádají. Neříkám, že taková jsi - ale rozhodně tak působíš. Že mi vadí odpadky za dveřmi je pro tebe známkou toho, že „je vidět, že je tak často nevynášíme“.Mám svůj dům a kdybych se tu do odpadků zahrabala, každýmu to může být jedno.Ale pokud ty bydlíš s více lidmi, pak prostě společná pravidla respektovat musíš. MMch - nějak jsem nezaregistrovala odpověď na mou otázku - koho jsi slušně požádala o pomoc. Ale ty asi umíš jen někoho zhulákat, viď?
No tak já nikdy koš za dveře bytu nedávala, hnusilo se mi to, ale cojsemse přestěhovala dopaneláku a jsem na mateřský, tak občas dávám…a to proto, že v bytě by mi to holka rozhrabalaa taky, že pak už nezapomenu koš vynést, když jdu ven
Mne neprijde nic hloupyho na tom rict si svuj nazor na to, co se tu resi o 11 strankach a jak se tu kazdej snazi trumfnout kazdyho a zbytek jde proste s davem, aby se nereklo, ze se prezentuje jako magor ![]()
No nic, lepsi si jit hrat s ditetem pred spanim, nez se hrabat v odpadkach
![]()
@Mišanila píše:
Tak se přiznej, necháváš pytel se sajrajtem na chodbě nebo ne![]()
a opozdila jsi se někdy s mytím chodby!!!
To víš…řeknu to a vy mě tady ukamenujete!!! NIC nebude!!!
![]()
Dávám za dveře chvilku před tím, než to vezmu cestou ven. Nechala bych to i doma na tu chvilku, ale nemůžu, páč by mi v tom okamžitě začal úřadovat kocour - odpadky, to je jeho. V misce se nedotkne luxusního jídla, ale z koše sežere každý humáč. Sorry za OT, jen pro odlehčení..
@Angua no jo jenže my máme krásný bezpečný sklepy (za 3 dveřma a celý uzavřený), s kamerovým systémem, kočárkárnu i kolárnu… v domě jsou byty 3+1 a 1+1 a největším paradoxem je, že ty malé byty přede dveřmi většinou mají fakt jen ten botník zatímco ty velké si dělají z chodby skladiště
@Barčí1411 píše:
Mne neprijde nic hloupyho na tom rict si svuj nazor na to, co se tu resi o 11 strankach a jak se tu kazdej snazi trumfnout kazdyho a zbytek jde proste s davem, aby se nereklo, ze se prezentuje jako magorNo nic, lepsi si jit hrat s ditetem pred spanim, nez se hrabat v odpadkach
![]()
Vidíš a přesto to někdy hloupě vyzní ![]()
A ještě jedna věc, nebyla jsem u toho, když domovník na zakladatelku vyjel, ale u nás v paneláku je teda domovník invalida a je strašně zlej, vypíná výtah, když se někdo stěhuje, pomlouvá kde koho, atd…takže jestli ten zakladatelčin domovník je podobná stará kreatura, tak se nedivím, že s ním má problém. Ono je říct slušně a vyjet na někoho rozdíl, kor na těhotnou ženskou ![]()