Pytel s odpadkama za dveřma

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3183
4.6.13 18:50

@Angua ;) pisu vseobecne… Mame huby, za ktery tady na netu mluvi prsty tak rychle, ze kdyby se slecna ci pani zakladatelka namahala se jen domluvit se sousedy, tak tohle nemusi resit :lol: Ale ja su na tohle jina, hlavne teda tady…Tady je to pro me jedna velka sranda :lol:w A neodpustim si ty moje prostoreky jednodychy komentare :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
4.6.13 18:52

@Angua tak mi to naštěstí máme teď už tak, že si za úklid platíme. 1× týdně přijde uklízečka a nemusíme to řešit. pak je ale přesně problém v tom když má někdo boty, kola, kočáry, odpadky a podobné překážky na chodbě, pak je mi tý ženský docela líto, když vidím, jak v každém patře musí něco postrkovat tam a zpět, aby mohla uklidit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
4.6.13 18:54
@Jasněnkaa píše:
no třeba je koš plný, a potřebuješ do něj něco dát, bydlíš ve třetím patře bez výtahu a máš malé dítě, těžko si budeš dělat zbytečnou procházku po schodech s těžkým dítětem na ruce, takže vyndám koš, zavážu, dám ho na chodbu a buď jdu ven já s tím dítětem, tak koš vezmu, nebo tam koš pár hodin vydrží a vynesou ho velké děti.

tak si ten smrad hezky schovej u sebe doma v obýváku a neobtěžuj tím celý dům. :nevim:

Příspěvek upraven 04.06.13 v 18:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
4.6.13 18:55

@Barčí1411 vidíš a já třeba chápu, že na to nemusela mít myšlenky to vůbec řešit. Vždyť jde o úplnou kravinu! Mě dokáže fascinovat, co lidi dokážou brát tak vážně :roll: Jestli někdo vytřel nebo nevytřel… Proboha :zed:

Když ony ty jednoduché prostořeké komentáře někdy působí dost hloupě, mně by to vadilo se takto prezentovat - i když to tu taky až tak vážně neberu ;) Právě proto, že se tu většina lidí dělá dokonalýma - jak dojde na nějaké takové téma. Nevěřím, že je to vždycky pravda - proto to vážně brát ani nemůžu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
4.6.13 18:57
@Angua píše:
@Barčí1411 vidíš a já třeba chápu, že na to nemusela mít myšlenky to vůbec řešit. Vždyť jde o úplnou kravinu! Mě dokáže fascinovat, co lidi dokážou brát tak vážně :roll: Jestli někdo vytřel nebo nevytřel… Proboha :zed:Když ony ty jednoduché prostořeké komentáře někdy působí dost hloupě, mně by to vadilo se takto prezentovat - i když to tu taky až tak vážně neberu ;) Právě proto, že se tu většina lidí dělá dokonalýma - jak dojde na nějaké takové téma. Nevěřím, že je to vždycky pravda - proto to vážně brát ani nemůžu :mrgreen:

asi tak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
4.6.13 18:57
@paola white píše:
@Angua tak mi to naštěstí máme teď už tak, že si za úklid platíme. 1× týdně přijde uklízečka a nemusíme to řešit. pak je ale přesně problém v tom když má někdo boty, kola, kočáry, odpadky a podobné překážky na chodbě, pak je mi tý ženský docela líto, když vidím, jak v každém patře musí něco postrkovat tam a zpět, aby mohla uklidit

Zas zadarmo to paní nedělá… A jak to chceš jinak řešit v paneláku, kde jsou úložné prostory nula :roll: (myslím teď ty kola, kočáry apod.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
4.6.13 18:59
@Lama Lama píše:
tak si ten smrad hezky schovej u sebe doma v obýváku a neobtěžuj tím celý dům. :nevim:Příspěvek upraven 04.06.13 v 18:55

moje odpadky nesmrdí, vynášejí se každý den, někdy i 2×, a ještě je mám v předchodbičce před bytem, takže se ani nikomu nepletou ;)

• Citovat
  • Upravit
30408
4.6.13 18:59
@llinka píše:
@hanka.br. psala jsem ze vam vase nazory vyvracet nebudu jen me ty nazory trochu zarazeji z ceho se vam chce zvracet kdyz to nesmrdi??? a kdyby byl jeste dotaz procc si ho nenecham v byte tak z duvodu maliho prostoru ;) pak nechapu proc sem prase a kazdej by tady zvracel asi si hned kazdej predstavi ze kdyz je to pytel s odpadky tak musi hned smrdet je videt ze pytel asi moc casto nevynasite :think:

Horší než odpadky za dveřmi jsou sobečtí lidé - takoví „jájové“.Společná pravidla jim nic neříkají, myslí jen na sebe a na své pohodlí, že mají nějaké povinnosti je jim celkem šumák, vidí jen sebe. Neumí komunikovat s lidmi a hned útočí, neumějí přiznat chybu a rádi se hádají. Neříkám, že taková jsi - ale rozhodně tak působíš. Že mi vadí odpadky za dveřmi je pro tebe známkou toho, že „je vidět, že je tak často nevynášíme“.Mám svůj dům a kdybych se tu do odpadků zahrabala, každýmu to může být jedno.Ale pokud ty bydlíš s více lidmi, pak prostě společná pravidla respektovat musíš. MMch - nějak jsem nezaregistrovala odpověď na mou otázku - koho jsi slušně požádala o pomoc. Ale ty asi umíš jen někoho zhulákat, viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Retea
4.6.13 19:01

No tak já nikdy koš za dveře bytu nedávala, hnusilo se mi to, ale cojsemse přestěhovala dopaneláku a jsem na mateřský, tak občas dávám…a to proto, že v bytě by mi to holka rozhrabalaa taky, že pak už nezapomenu koš vynést, když jdu ven

• Citovat
  • Upravit
3183
4.6.13 19:01

Mne neprijde nic hloupyho na tom rict si svuj nazor na to, co se tu resi o 11 strankach a jak se tu kazdej snazi trumfnout kazdyho a zbytek jde proste s davem, aby se nereklo, ze se prezentuje jako magor :)

No nic, lepsi si jit hrat s ditetem pred spanim, nez se hrabat v odpadkach :srdce: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
4.6.13 19:02
@Mišanila píše:
Tak se přiznej, necháváš pytel se sajrajtem na chodbě nebo ne :cert: :mrgreen: a opozdila jsi se někdy s mytím chodby!!!

To víš…řeknu to a vy mě tady ukamenujete!!! NIC nebude!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2220
4.6.13 19:03

Dávám za dveře chvilku před tím, než to vezmu cestou ven. Nechala bych to i doma na tu chvilku, ale nemůžu, páč by mi v tom okamžitě začal úřadovat kocour - odpadky, to je jeho. V misce se nedotkne luxusního jídla, ale z koše sežere každý humáč. Sorry za OT, jen pro odlehčení..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
4.6.13 19:04

@Angua no jo jenže my máme krásný bezpečný sklepy (za 3 dveřma a celý uzavřený), s kamerovým systémem, kočárkárnu i kolárnu… v domě jsou byty 3+1 a 1+1 a největším paradoxem je, že ty malé byty přede dveřmi většinou mají fakt jen ten botník zatímco ty velké si dělají z chodby skladiště

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
4.6.13 19:04
@Barčí1411 píše:
Mne neprijde nic hloupyho na tom rict si svuj nazor na to, co se tu resi o 11 strankach a jak se tu kazdej snazi trumfnout kazdyho a zbytek jde proste s davem, aby se nereklo, ze se prezentuje jako magor :)No nic, lepsi si jit hrat s ditetem pred spanim, nez se hrabat v odpadkach :srdce: :*

Vidíš a přesto to někdy hloupě vyzní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Retea
4.6.13 19:05

A ještě jedna věc, nebyla jsem u toho, když domovník na zakladatelku vyjel, ale u nás v paneláku je teda domovník invalida a je strašně zlej, vypíná výtah, když se někdo stěhuje, pomlouvá kde koho, atd…takže jestli ten zakladatelčin domovník je podobná stará kreatura, tak se nedivím, že s ním má problém. Ono je říct slušně a vyjet na někoho rozdíl, kor na těhotnou ženskou :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný