Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@llinka píše:
@DroversProc se vubec ozyvas a hned se musis navazet a urazet???ty asi budes trosku jednoduzsi co![]()
Kdybys četla celou diskuzi, tak bys zjistila, že jsem se předtím vyjádřila k úvodnímu příspěvku.
Nemůžu za to, že ani pořádně nečteš svou vlastní diskuzi. ![]()
A kdo se tady naváží a uráží jsi ty, já o druhých jako o čuňatech nepíšu. ![]()
Mmch se píše „jednodušší“, když už zmiňuješ intelekt.
K tématu jsem se vyjádřila - odpadky nedáváme, nedávali jsme a nepřijde mi to normální. Ale - mě dnes napadlo něco jiného - u nás o dvě patra níže si děcka hrajou na chodbě, vytahaný věci z dětských pokojíčků, morčata, to vše na dece. Nevadí mi, že dělají hluk - k tomu jsem imunní, to k dětem a k žití v paneláku patří - ale já bych tam svoje děti nenechala. Buď bych je pozvala i s kamarády domů a nebo ven před barák. Samozřejmě po nich zůstává nějaký ten nepořádek, ten bych po nich zkontrolovala a poslala je případně uklidit. Co vy
Jaký máte názor
.
@Larr píše:
K tématu jsem se vyjádřila - odpadky nedáváme, nedávali jsme a nepřijde mi to normální. Ale - mě dnes napadlo něco jiného - u nás o dvě patra níže si děcka hrajou na chodbě, vytahaný věci z dětských pokojíčků, morčata, to vše na dece. Nevadí mi, že dělají hluk - k tomu jsem imunní, to k dětem a k žití v paneláku patří - ale já bych tam svoje děti nenechala. Buď bych je pozvala i s kamarády domů a nebo ven před barák. Samozřejmě po nich zůstává nějaký ten nepořádek, ten bych po nich zkontrolovala a poslala je případně uklidit. Co vyJaký máte názor
![]()
.
Vzala bych je domů, sice nějaká hladina hluku k paneláku patří, ale proč ji vytvářet zbytečně (přece jen jsou v domě různí lidé, staří, nemocní, miminka, hluk jim může vadit, i když mě teda ne, taky mám malý děti). No a hlavně nechat děcka před dveřma, to mi přijde ujetý. Přece mají pokojík a když ne, tak do obýváku.
Tak jsem měla upozornění, že mě zakladatelka před půl hoďkou zmínila (nejspíš citovala a reagovala) a kde nic tu nic. ![]()
@Larr píše:
K tématu jsem se vyjádřila - odpadky nedáváme, nedávali jsme a nepřijde mi to normální. Ale - mě dnes napadlo něco jiného - u nás o dvě patra níže si děcka hrajou na chodbě, vytahaný věci z dětských pokojíčků, morčata, to vše na dece. Nevadí mi, že dělají hluk - k tomu jsem imunní, to k dětem a k žití v paneláku patří - ale já bych tam svoje děti nenechala. Buď bych je pozvala i s kamarády domů a nebo ven před barák. Samozřejmě po nich zůstává nějaký ten nepořádek, ten bych po nich zkontrolovala a poslala je případně uklidit. Co vyJaký máte názor
![]()
.
Tak to jsem jeste v zivote nevidela, aby si hrali decka na chodbe baraku. Vylozene i s vytazenou dekou… jak tam ty lidi chodi kolem nich? Co se clovek nedozvi vazne, to je jak kdybych pustila psa at se probehne
My mame teda uzky chodby, takze kdybych vylozila dite s dekou pred dvere, tak po nem ostatni slapou, ale i tak mi to prijde jako extrem. Asi si dam pred dvere kreslo a budu si tam chodit pit ranni caj ![]()
@DevilAjka píše:
Cpaní pytlů za dveře teda nechápu. Mě by nenapadlo cpát do společných prostor náš bordel, aby o něj ostatní zakopávali. Máme sousedku, která taky cpala pytle na chodbu. Nechala je tam třeba 3 dny, má 2 téměř dospělý syny, kteří chodí několikrát za den ven a zpátky, ona každou chvíli venčit psa, nikoho nenapadlo vzít pytel a odnýst před barák do popelnic (od vchodu asi 15 m)
. Začalo se to stupňovat, pytlů bylo na chodbě čím dál víc, cpali nám to téměř před dveře, na podlaze vyteklej smradlavej sajrajt. Chlap jim opíral jejich bordel přímo o dveře, aby se po otevření vysypal dovnitř, no nedošlo jim to, jen ho znovu narovnali na chodbu
. Takže z toho byla scéna na celej barák, ale už půl roku je chodba čistá
Měli jí dát pokutu a byl by pokoj ![]()
Tak to mi přijde jak reminiscence na 80. léta
, já jsem typický panelákový dítě, ročník 78 a přesně takhle jsme si hrály my
, bylo to tehdy prostě běžný…přijít domů, prásknout taškou do rohu, vzít hračky, klíč na krk, zazvonit na kamarádku („dobrý dééén, půjde Verča vééén“?) a vytelit se za barák, kde děti postupně přibyly, v šest se začalo z oken ozývat maminčí volání, odpovídalo dětské smlouvání a nakonec se to postupně rozešlo, aby se situace druhý den opakovala ![]()
@Larr píše:
![]()
.
@Larr píše:
![]()
.
svoje děti bych na chodbě nenechala, a cizí bych seřvala že dělají bordel a hluk ![]()
@Larr píše:
![]()
.
To je dobrý úlet
Proč si nehrají doma nebo na hřišti? ![]()
@Drovers píše:
@llinka Tak na profilu mi taky nic nenajdeš.![]()
prosim te co to tady meles co bych hledala na tvim profilu
vubec nevim v jaky souvislosti to tady pises, ses mi opravdu ukradena a ani trosku me nezajimas si jak mala holka ![]()
@Lemuska Ano to vim ale nevim o tom ze bych klikala na jeji profil.. ![]()
@elanaa píše:
Tak to mi přijde jak reminiscence na 80. léta, já jsem typický panelákový dítě, ročník 78 a přesně takhle jsme si hrály my
, bylo to tehdy prostě běžný…přijít domů, prásknout taškou do rohu, vzít hračky, klíč na krk, zazvonit na kamarádku („dobrý dééén, půjde Verča vééén“?) a vytelit se za barák, kde děti postupně přibyly, v šest se začalo z oken ozývat maminčí volání, odpovídalo dětské smlouvání a nakonec se to postupně rozešlo, aby se situace druhý den opakovala
v dnešní době už jsem to teda neviděla a i když to mělo své kouzlo, přišlo by mi to asi fakt nepatřičný, doba už je prostě jinde.
Tak to co popisujes se u nas na sidlisti deje doted. A prijde mi to normalni a pekny, ze ty deti nesedi u telky nebo pc… ale aby si deti hraly vevnitr na chodbe?
Na to musi byt celej barak zvedavej fakt.