Pytel s odpadkama za dveřma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1505
8.6.13 16:46
@llinka píše:
@DroversProc se vubec ozyvas a hned se musis navazet a urazet???ty asi budes trosku jednoduzsi co :lol: :think:

Kdybys četla celou diskuzi, tak bys zjistila, že jsem se předtím vyjádřila k úvodnímu příspěvku. ;) Nemůžu za to, že ani pořádně nečteš svou vlastní diskuzi. :lol:
A kdo se tady naváží a uráží jsi ty, já o druhých jako o čuňatech nepíšu. ;)
Mmch se píše „jednodušší“, když už zmiňuješ intelekt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
8.6.13 17:23

K tématu jsem se vyjádřila - odpadky nedáváme, nedávali jsme a nepřijde mi to normální. Ale - mě dnes napadlo něco jiného - u nás o dvě patra níže si děcka hrajou na chodbě, vytahaný věci z dětských pokojíčků, morčata, to vše na dece. Nevadí mi, že dělají hluk - k tomu jsem imunní, to k dětem a k žití v paneláku patří - ale já bych tam svoje děti nenechala. Buď bych je pozvala i s kamarády domů a nebo ven před barák. Samozřejmě po nich zůstává nějaký ten nepořádek, ten bych po nich zkontrolovala a poslala je případně uklidit. Co vy :?: Jaký máte názor 8o :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
1505
8.6.13 18:21
@Larr píše:
K tématu jsem se vyjádřila - odpadky nedáváme, nedávali jsme a nepřijde mi to normální. Ale - mě dnes napadlo něco jiného - u nás o dvě patra níže si děcka hrajou na chodbě, vytahaný věci z dětských pokojíčků, morčata, to vše na dece. Nevadí mi, že dělají hluk - k tomu jsem imunní, to k dětem a k žití v paneláku patří - ale já bych tam svoje děti nenechala. Buď bych je pozvala i s kamarády domů a nebo ven před barák. Samozřejmě po nich zůstává nějaký ten nepořádek, ten bych po nich zkontrolovala a poslala je případně uklidit. Co vy :?: Jaký máte názor 8o :mrgreen:.

Vzala bych je domů, sice nějaká hladina hluku k paneláku patří, ale proč ji vytvářet zbytečně (přece jen jsou v domě různí lidé, staří, nemocní, miminka, hluk jim může vadit, i když mě teda ne, taky mám malý děti). No a hlavně nechat děcka před dveřma, to mi přijde ujetý. Přece mají pokojík a když ne, tak do obýváku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
8.6.13 18:22

Tak jsem měla upozornění, že mě zakladatelka před půl hoďkou zmínila (nejspíš citovala a reagovala) a kde nic tu nic. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11750
8.6.13 18:55
@Larr píše:
K tématu jsem se vyjádřila - odpadky nedáváme, nedávali jsme a nepřijde mi to normální. Ale - mě dnes napadlo něco jiného - u nás o dvě patra níže si děcka hrajou na chodbě, vytahaný věci z dětských pokojíčků, morčata, to vše na dece. Nevadí mi, že dělají hluk - k tomu jsem imunní, to k dětem a k žití v paneláku patří - ale já bych tam svoje děti nenechala. Buď bych je pozvala i s kamarády domů a nebo ven před barák. Samozřejmě po nich zůstává nějaký ten nepořádek, ten bych po nich zkontrolovala a poslala je případně uklidit. Co vy :?: Jaký máte názor 8o :mrgreen:.

Tak to jsem jeste v zivote nevidela, aby si hrali decka na chodbe baraku. Vylozene i s vytazenou dekou… jak tam ty lidi chodi kolem nich? Co se clovek nedozvi vazne, to je jak kdybych pustila psa at se probehne :D My mame teda uzky chodby, takze kdybych vylozila dite s dekou pred dvere, tak po nem ostatni slapou, ale i tak mi to prijde jako extrem. Asi si dam pred dvere kreslo a budu si tam chodit pit ranni caj :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
8.6.13 19:12

@llinka Tak na profilu mi taky nic nenajdeš. ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50133
8.6.13 22:28
@DevilAjka píše:
Cpaní pytlů za dveře teda nechápu. Mě by nenapadlo cpát do společných prostor náš bordel, aby o něj ostatní zakopávali :nevim:. Máme sousedku, která taky cpala pytle na chodbu. Nechala je tam třeba 3 dny, má 2 téměř dospělý syny, kteří chodí několikrát za den ven a zpátky, ona každou chvíli venčit psa, nikoho nenapadlo vzít pytel a odnýst před barák do popelnic (od vchodu asi 15 m) :zed:. Začalo se to stupňovat, pytlů bylo na chodbě čím dál víc, cpali nám to téměř před dveře, na podlaze vyteklej smradlavej sajrajt. Chlap jim opíral jejich bordel přímo o dveře, aby se po otevření vysypal dovnitř, no nedošlo jim to, jen ho znovu narovnali na chodbu :roll:. Takže z toho byla scéna na celej barák, ale už půl roku je chodba čistá :mrgreen:

Měli jí dát pokutu a byl by pokoj :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31379
8.6.13 22:32

Tak to mi přijde jak reminiscence na 80. léta :), já jsem typický panelákový dítě, ročník 78 a přesně takhle jsme si hrály my :think:, bylo to tehdy prostě běžný…přijít domů, prásknout taškou do rohu, vzít hračky, klíč na krk, zazvonit na kamarádku („dobrý dééén, půjde Verča vééén“?) a vytelit se za barák, kde děti postupně přibyly, v šest se začalo z oken ozývat maminčí volání, odpovídalo dětské smlouvání a nakonec se to postupně rozešlo, aby se situace druhý den opakovala :)

v dnešní době už jsem to teda neviděla a i když to mělo své kouzlo, přišlo by mi to asi fakt nepatřičný, doba už je prostě jinde.
@Larr píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
8.6.13 22:37
@Larr píše:

svoje děti bych na chodbě nenechala, a cizí bych seřvala že dělají bordel a hluk :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
50133
8.6.13 22:40
@Larr píše:

To je dobrý úlet 8o Proč si nehrají doma nebo na hřišti? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
8.6.13 22:41
@Drovers píše:
@llinka Tak na profilu mi taky nic nenajdeš. ;) :mrgreen:

prosim te co to tady meles co bych hledala na tvim profilu :?: vubec nevim v jaky souvislosti to tady pises, ses mi opravdu ukradena a ani trosku me nezajimas si jak mala holka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5342
8.6.13 22:46

@llinka kdyz nekomu koukas na profil tak je to videt, vis ;) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
8.6.13 22:48

@Lemuska Ano to vim ale nevim o tom ze bych klikala na jeji profil.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5342
8.6.13 22:56

@llinka asi jo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11750
9.6.13 00:18
@elanaa píše:
Tak to mi přijde jak reminiscence na 80. léta :), já jsem typický panelákový dítě, ročník 78 a přesně takhle jsme si hrály my :think:, bylo to tehdy prostě běžný…přijít domů, prásknout taškou do rohu, vzít hračky, klíč na krk, zazvonit na kamarádku („dobrý dééén, půjde Verča vééén“?) a vytelit se za barák, kde děti postupně přibyly, v šest se začalo z oken ozývat maminčí volání, odpovídalo dětské smlouvání a nakonec se to postupně rozešlo, aby se situace druhý den opakovala :)v dnešní době už jsem to teda neviděla a i když to mělo své kouzlo, přišlo by mi to asi fakt nepatřičný, doba už je prostě jinde.

Tak to co popisujes se u nas na sidlisti deje doted. A prijde mi to normalni a pekny, ze ty deti nesedi u telky nebo pc… ale aby si deti hraly vevnitr na chodbe? :-D Na to musi byt celej barak zvedavej fakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný