Quinny Speedi SX

Máte zkušenost s Quinny Speedi?

Přidejte zkušenost s Quinny Speedi
Napsat příspěvek
Velikost písma:
57
5.9.06 14:18

Hanko,
kde si sehnala katalog od Quinny ?
To máš stažený z netu, nebo někde z obchodu?- není tam číslo na objednání?
Díky Janar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
5.9.06 15:04

Objednala jsem si ho na stránkách Libfinu, přišel celkem brzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
6.9.06 07:18

speedy do terénu

Ahoj,
prosím nevíte někdo jak se se speedym jezdí v terénu? Myslím tím lesní cestu, rozbitou asfaltku nebo sníh.
Někde jsem si přečetla zkušenost, že do terénu není „ani omylem“- tak nevím.. :?:
Dík Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
6.9.06 11:56

Se speedym se jezdí v terénu dobře. Sníh ještě nemám vyzkoušený, ale bude to rozhodně lepší než s golfkama, čím větší kola, tím lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
7.9.06 12:55

speedy sx

Ahoj,
mám ještě jeden dotaz: jak moc vadí, že sportovní sedačka nejde otočit proti směru?
Chápu, že roční dítě chce spíš vidět okolí než mě ale, Když je špuntovi třeba 6 měsíců - tak bych na něj asi chtěla vidět já.
Tohle mě teď dost odrazuje, jinak jsem byla téměř přesvědčená.. :?
dík
 Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
7.9.06 13:10

Některé kočárky mají na boudičce takové okýnko, kterým na dítko vidíš - nevím, jak Speedi. Jinak mě osobně by to asi nevadilo na jaře/v létě, ale kdyby mělo mimi ten půlrok na podzim/v zimě, bála bych se, že na něj bude fučet. Že ho nemůžu stále kotrolovat pohledem, jestli mu není zima, jestli si nesundal čepici… Možná je to jen můj pocit, moje děti šly do sporťáku obě na jaře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
7.9.06 20:40

Terezo, nahoře na boudičce je okýnko, stačí kouknout a vidíš. Já jsem u mladšího syna měla kočárek s přehazovací rukojetí a abych pravdu řekla, byl stejně stále otočený ve směru jízdy. Takže mně nevadí, že to nejde přehazovat, nevyužila bych to.

To že na dítě fouká přece nevadí, pokud je teple oblečené. Pro vývoj imunity je nutné, aby děti byly venku za každého počasí, přiměřeně oblečené. Něco jiného je v zimě ledový silný vítr, to bych zůstala doma, to žádný kočárek nezachrání, nebo bych na:,–(ila pláštěnku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.9.06 11:00

K tomu terenu…Potvrzuji, že je Quinny Speedy do terenu ideální.Byla jsem o víkendu v lese na chatě.Horří lesní cestu si ani neumíte představit a kamaradka tam měla malýho v Speedym…bylo to úúúplně v pohodě.Myslím, že ty kola jsou dělaný na teren.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
12.10.06 12:39

speedi sx

Ahoj,
dík za všechny předešlé odpovědi,
mám opět dotaz:
Není speedi pro úplně malé mimi příliš tvrdý?
 Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1126
21.10.06 22:09

Vzhledem k tomu, že myšák v kočáru okamžitě usne myslím, že tvrdý není (ikdyž konstrukce je nehoupací, zak lecos utlumí ta velká nafukovací kola). Ale je fakt, že s ním jezdíme po asfaltu nebo po trávníku, na polní cestě by se miminu asi moc nelíbilo ............

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16994
23.11.14 10:48

Ahoj, chci se zeptat zda se dá konstrukce nějak upravit, aby byla houpací? Překvapilo mě, že to byl snad jediný kočárek z celého obchodu, který se nehoupal, přitom se mi s ním jezdilo uplně nejlépe a přemýšlím nad ním… Ale to houpání, bojím se, aby nám nechybělo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4682
23.11.14 11:12

@chs.jasmin mě teda u Quiňáka houpání nikdy nechybělo. Měla jsem postupně 5 kočárků a nehoupal ani jeden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí