Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Nějak nám to zapadá.
Tak že já tu naší princeznu přechválila, už jsme zase tam kde jsme byli.........no zatím teda jí, ale jen když se probudí tak je ochotná jíst, před spaním ani náhodou, je todle normální? Dítě které jí jen hned po spánku? Stačí nechat chvíli vzhůru a už nejeví o prso, vlastně ani o jídlo zájem. ![]()
No fakt nevím kde je chyba, zda ve mě a nebo v ní?
V úterý volám do laktační poradny, co jako s tím, zda se mám smířit s tím, že dítě jí jen hned po spaní a nebo vůbec. ![]()
Já mám výhodu, že břibírá až dost, tak můžu trochu experimentovat. Když začne brečet a je to víc než 3 hodiny po kojení, přisoudím to hladu a jde se kojet. Když brečí dřív, (vetšinou křičí z nudy, to je jen takové lehčí kníkání,)dám mu dudlík a hraju si s ním. Večer obvykle řve v hroznejch návalech, svíjí se v křečích a to pak bezpečně poznám prdy. To pak zkouším kde co - nejdřív Baby Clam - ten sice prdům nepomůže, ale chutná mu, tak zklidní hysterický řev, kdy mu ani dudlík neudržím v puse. Zkoušíme teplý gel (takový ten čím se v nemocnici chladí pooperační rány a dává na otoky…), vyprdět na břicho, různý šarlatánský mastě na břicho, piju hektolitry fenyklovýho čaje (mmch čekám kdy mu fenikl začne vyrůstat z fontanely, dotává ho v kapkách, v mlíce, mastích…), dávat do šátku. Vždycky si myslím, že už jsem na to přišla, co pomáhá, ale příště to zas selže.