"šmudlinka"

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
319
6.7.05 21:40

"šmudlinka"

Ahoj mamči,
moje malá beruška se naučila usínat pod plínkou a jinak přes den neusne.Mám strach,aby se to někdy odnaučila a aby z toho nešilhala :oops: .Nemáte někdo stejný třeba už vyřešený problém?
A ještě bych chtěla poradit:co kojení a meloun?Malá hodně trpí na prdíky,ale ten meloun…ňam ňam :wink:
Ahoj Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
980
6.7.05 21:44

ahojky, můj malej prďousek usne taky jen když mu dám plínku…taky máme označení plínka Šmudlinka :lol:
Já mu ji nechávám, je mu teď 6 měsíců a jestli se to odnaučí - to teď neřeším - je mi to jedno. On si tu plínku někdy sám stahne, jindy ji má jen trošku - asi podle nálady.
Proč myslíš,že by ti z toho měla malá šilhat? To mě nenapadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1128
6.7.05 21:55

Ahoj my máme plínu taky na spaní a je nám 16 měsíců. Děláme si s manželem vždycky legraci, že až malej půjde do školy bude mít na lavici na jedné straně kalkulačku a na druhé plínu. :D Já to teda moc neřešim, oni se jí sami někdy zbaví. Pa Lenka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
6.7.05 21:58

Přijde mi,že si jí,než usne, prohlíží a očička jí jedou k sobě.Je to zvědavá cácorka i když nevím,co zrovna na plínce zkoumá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12600
6.7.05 22:10

Syn musi mit na sobe asi pet plysaku, jinak neusne, zkouseli jsme to …
Takze plinka je proti tomu uplne nic :)))… Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
6.7.05 22:15

Ahojky,
já si myslím, že plínku potřebují protože mají trošku větší tmu na usínání a také se hraním s plíkou unaví a tak usnou. Nevidím na tom nic špatného. Naše Lucinka tak usínala asi 14 dní a teď si dává na oči plyšovou ovečku. Několikrát už usnula tak, že ovce jí stála na obličeji :lol:
Když se pak pohne, ovečka sama spadne, nebo jí sundám já.
Zdravím Adriana + 9M Luciška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
7.7.05 07:06

Ahoj,
můj bráška dnes už 12 let usínal jedině s plenkou přes obličej. Teď už si přesně nepamatuji, kdy s tím přestal, ale myslím si , že to bylo ještě než šel do školky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
7.7.05 12:22

ahoj Leni! :D Plenku taky máme a žádný problém. Naše beruška si dokonce jeden čas dávala přes hlavu deku - to bylo horší - musely jsme to vyřešit spacím pytlem.
K tomu melounu - já také kojím a meloun si dopřávám. Žádný problém nám to nedělá ani na prdíky ani pokud jde o alergii.
Zdraví Edita a Madlenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
7.7.05 14:55

"šmudlinka"

Ahoj Lenko,

my máme problém s usínáním od narození. Jednu dobu jme dokonce usínali pouze u prsu. Takže když jsme šli ven, tak jsme se oblékli, napili, usli, šoupli do kočáru..............Ještě, že bydlíme v přízemí.

Teď se nám daří usínat s plýnkou přes pusu, což si myslím, že děti tak trochu nutí zavřít očička.

A co se týče odnaučení, z toho bych si hlavu nedělala, určitě to dřív nebo později přijde samo. Buď ráda, že mimi v klidu spí a nelam si s tím vůbec hlavu. :D

Ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.7.05 16:59

Ahojky,

Anežka taky usínala jedině s plínkou přes oči a pak jí prostě začala strhávat (asi v 8-9 měsících), a tak jsme jí přestali dávat. Myslím, že si prostě řeknou sami…

Veronika

• Citovat
  • Upravit
319
10.7.05 22:27

Ahoj holky,
díky za uklidnění i když u nás je teď taky problém deka.Strhne plínku zaleze pod deku a spí.Snad to přejde.
Melouna si teda s chutí dám…hm,už se těším. :D
Pa L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí