Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Silwinka87 ahoj ![]()
Kamarádky holky mají každá jeden. Jeden je v pohodě, druhý dvakrát reklamovali. Ale reklamace bez problému. Nevím jestli má holka prostě smůlu na vadné kusy, nebo jestli je to častější
Jinak asi dobrý.
@Ali-Ali @Antonie Bolavá Holky díky ![]()
@Antonie Bolavá Nevíš prosím tě, jak je to tam s přehráváním pohádek a tak? Jestli když tam stáhnu pohádky jestli se to neseká atd.?
@Silwinka87 Ahoj, tak my jsme loni synkovi kupovali něco podobného, ale už by jsme takový nikdy nekoupili. Je pomalej, seká se, dotyk taky nic moc a to nemluvím o tom, že po 14 dnech nešel nabít, takže jsme reklamovali. Teď čekáme, jak ho malej úplně „dodělá“ a plánujeme koupit dražší, který bude normálně fungovat ![]()
@Silwinka87 tak to nevím
Ale jestli se tady k tomu nikdo nevyjádří, tak se jí můžu zítra zeptat
@Antonie Bolavá píše:
@Silwinka87 tak to nevímAle jestli se tady k tomu nikdo nevyjádří, tak se jí můžu zítra zeptat
To bys byla zlatá..Zajímá mě jednoduše to, jestli se to vyrovná normálnímu tabletu nebo je to jen drahá hračka, která se jako tablet tváří..Díky
![]()
@evcaB píše:
@Silwinka87 Ahoj, tak my jsme loni synkovi kupovali něco podobného, ale už by jsme takový nikdy nekoupili. Je pomalej, seká se, dotyk taky nic moc a to nemluvím o tom, že po 14 dnech nešel nabít, takže jsme reklamovali. Teď čekáme, jak ho malej úplně „dodělá“ a plánujeme koupit dražší, který bude normálně fungovat
tak to jsi mi radost neudělala
Ale díky za reakci.. ![]()
@Silwinka87 Koukam, ze malymu bude pomalu 5, zachvilku pujde do skoly, ja uz bych mu koupila neco lepsiho
od Lenovo…:) je prvni… prehraje to naprostou vetsinu vsech formatu
@Hanka79 píše:
@Silwinka87 Koukam, ze malymu bude pomalu 5, zachvilku pujde do skoly, ja uz bych mu koupila neco lepsihood Lenovo…:) je prvni… prehraje to naprostou vetsinu vsech formatu
http://www.datart.cz/…tablety.html#…
http://www.datart.cz/…-1-bily.html
Děkuji za radu, popravdě jsem si taky říkala jestli radši nejít do normálního tabletu a tento teda vypadá dobře..Máš s ním zkušenost, prosím? ![]()
@Silwinka87 určitě jdi do normálního tabletu. kolem 3000 už seženeš s dobrými parametry. mě se na recenze nejlépe osvědčila heuréka. a nebo v případě techniky taky Czechcomputer.cz. tak koukni na recenze a zkušenosti tam. my máme doma 2 tablety samsung a 2 prestigio. teď by manžel už zase vybíral jinak. ta nabídka se strašlivě rychle mění.
jen ještě jedno upozornění - včera jsem četla na idnes, že se hýbou kurzy dolaru a že je riziko výraznějšího zdražení techniky ještě před vánoci. otázka je, jak moc je to marketingový tah…
@Silwinka87 píše:
Děkuji za radu, popravdě jsem si taky říkala jestli radši nejít do normálního tabletu a tento teda vypadá dobře..Máš s ním zkušenost, prosím?
Manzel ted vybral moji mamce tablet od Lenovo, asi o 1500,– drazsi, pac je to pro dospelyho
on se v tom docela vyzna…a na Lenovo neda dospustit i co se notasu tyce…Takze si myslim ze se touhle znackou urcite nic nezkazi. Kdyztak az vstane ukazu mu ho i parametry, co na to rekne, ale ja myslim, ze to bude OK…ale je po nocni, tak to bude az odpoledne ![]()
@Hanka79 píše:
Manzel ted vybral moji mamce tablet od Lenovo, asi o 1500,– drazsi, pac je to pro dospelyhoon se v tom docela vyzna…a na Lenovo neda dospustit i co se notasu tyce…Takze si myslim ze se touhle znackou urcite nic nezkazi. Kdyztak az vstane ukazu mu ho i parametry, co na to rekne, ale ja myslim, ze to bude OK…ale je po nocni, tak to bude az odpoledne
Jsi hodná, díky
Ráda si nechám poradit, aby jsme nekoupili nějaký krám..
@nozu píše:
@Silwinka87 určitě jdi do normálního tabletu. kolem 3000 už seženeš s dobrými parametry. mě se na recenze nejlépe osvědčila heuréka. a nebo v případě techniky taky Czechcomputer.cz. tak koukni na recenze a zkušenosti tam. my máme doma 2 tablety samsung a 2 prestigio. teď by manžel už zase vybíral jinak. ta nabídka se strašlivě rychle mění.jen ještě jedno upozornění - včera jsem četla na idnes, že se hýbou kurzy dolaru a že je riziko výraznějšího zdražení techniky ještě před vánoci. otázka je, jak moc je to marketingový tah…
Tak to aby si naši pospíšili, než začnou zdražovat..
Oni už neví, jak by zvýšili prodej, udělají bububu a lidi budou nakupovat jako šílení ![]()
@Silwinka87 píše:
Jsi hodná, díkyRáda si nechám poradit, aby jsme nekoupili nějaký krám..
To je jasny
dam hned vedet ![]()
Ahojte
Potřebovala bych prosím radu od někoho, kdo se vyzná v tabletech..Co říkáte na tenhle?
http://www.euronics.cz/…g1b/p376985/
Naši by ho chtěli pořídit malému v Vánocům, ale bojím se, aby nekoupili nějakou šunku, která potom nebude fungovat, tak jak má..
Děkuji