Raději sama?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30
21.12.17 21:30

@Netopirek @pikola
Mrzi me ze on sam se nesnazi mi nijak ulehcit situaci ale mysli jen na sebe. Hned jak prijde domu naleje si vino, ubali si jointa a potom se s nim absolutne neda mluvit. A vetsinou jeste posloucham kecy o tom ze ted uz nemuze nic, ze se nemuze bavit atd. A pritom mu nezakazuju chodit s kamosema na pivo! Jen proste nechci aby s nima delal kraviny jako napr. extaze a dalsi veci.. Coz je myslim naprosto normalni!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
21.12.17 21:32

@KatkaVe no a driv to nedělal? Pokud ano, co se divíš :nevim: on těhotný není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
21.12.17 21:42

@KatkaVe 8o a s někým takovým čekáš dítě dobrovolně? 8o
No tak to se máš ještě na co těšit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
21.12.17 22:35

Teda tak on bere tedy drogy dal? Tak to jsi tedy diteti vybrala strasně špatneho otce. Nejak si myslim, ze to u vas opravdu nedopadne dobře. Kazdopadně hlavu vzhuru, pikud opravdu drogy neberes, proc bys to nezvladla. Kdyby slo do tuheho, tak bych se obratila byt tebou na socialku a nechala bych se pak umístit do domu pro matky nebo tak nejak. Kazdopadne by ti tam meli pomoct. Jinak, prvne bych dala otci nuz na krk, buď drogy, nebo ja a ditě. Preji ti aby to dobre dopadlo. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
21.12.17 22:45

@berďana Moc dekuju. Ja opravdu drogy neberu, uz dlouho, to by mi svedomi ani nedovolilo. Bohuzel jsem evidentne naivni a ted na to narazim nejen ja ale i moje miminko… A je mi z toho hrozne… Strasne se bojim co bude… Protoze jsem si nikdy nemyslela ze se stane tohle a budu muset premyslet nad tim ze budu zivit dite ze socialnich davek… :( vim ze je tady urcite spousta lidi co by mi reklo ze jsem nezodpovedna krava atd. Ale ono to vazne tak jednostrany neni… :( nasliboval mi strasne moc a bohuzel ciny tomu neodpovidaji… A pote co na ultrazvuku uz clovek vidi „miminko“ ktery se i hybe atd… Jak bych vubec mohla premyslet o preruseni? :( to nikdy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
21.12.17 22:52

@KatkaVe
Hele, neboj. Nebyla bys ani prvni, ani posledni, co žije ze socialky. Pokud to s partnerem nezvladnete, tak nevěš hlavu, vem si z toho do budoucna poučení a najdi si pořádného partnera na život a žij ho už kvůli tomu maličkèmu slušně. Pokud budeš opravdu chtit, tak to zvládneš. Tezké to bude tak jako tak. Víš kolik je maminek samoživitelek?
Tak hlavu vzhuru a do boje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
21.12.17 23:32

@berďana Dekuju za podporu… Vim a udelam vsechno abych to zvladla uz jen kvuli tomu miminku :srdce: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
22.12.17 00:36

Možná hloupá otázka, ale co nějaká tvoje rodina… myslím pokrevní. Ti by ti nemohli nějak pomoct?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6870
22.12.17 11:15

Taky jsem otěhotněla po krátké době, ex se začal velice chovat podobně…prožila jsem si malým peklem, ve kterém jsem se stihla za něho i provdat :zed:…už jsem rozvedená a konečně šťastná. Tím chci jenom napsat, ať nečekáš na něco, co nemusí přijít a ty pak zjistíš, že jsi jen ztrácela čas. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
22.12.17 11:47

@Lewisa Tam to taky neni uplne lehky, s mamkou vychazim dobre ale s nevlastnim otc vubec. A mamka bohuzel zije s nim a ani nechodi do prace, o vsechno se stara on :( @kve-tinka Taky na me zkousel na zacatku svatbu ale to tedy neudelam… A dokonce premyslim ze ho radeji nedam ani do rodneho listu, protoze nechci aby se na me treba vykaslal a za 5 let si vzpomenul ze ma nekde dite a zacal mi kecatndo vychovy :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
22.12.17 12:43

@KatkaVe do RL ho napiš už jen kvůli alimentum a soc dávkam. Pokud nemáš otce v RL tak na některé dávky nárok nemáš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
22.12.17 13:50

@Netopirek Jo aha, to jsem vubec nevedela… :( dekuju. Musim se o tom vsem s nekym poradit, nejlip asi zajit normalne na socialku zejo? Samozrejme tomu dam cas, je jeste strasne brzy ale premyslet nad tim musim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
8.1.18 12:23

@KatkaVe
Držím palce ale spoléhej hlavně na sebe. Znám podobný případ z vlastní rodiny a tam je "tatínek " spíše přítěží. Pokud budeš chtít, pomoc ať už morální nebo konkrétní vždy seženeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
8.1.18 17:01

@Alf2015 moc dekuji za podporu a i vsem ostatnim tady! Musim rict ze pres svatky se to vsechno trosku srovnalo, az jsem prekvapena. Doufam ze to vydrzi co nejdele. A musim rict ze je mi i fyzicky lip kdyz ten stres neni takovy jaky byl… I kdyz to je mozna i tim ze koncim prvni trimestr a proste ty nevolnosti odchazeji. Tak jako tak, jsem rada :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
8.1.18 23:37

@KatkaVe
Tak snad to klapne. :) dej vědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...