Raději sama?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Netopirek @pikola
Mrzi me ze on sam se nesnazi mi nijak ulehcit situaci ale mysli jen na sebe. Hned jak prijde domu naleje si vino, ubali si jointa a potom se s nim absolutne neda mluvit. A vetsinou jeste posloucham kecy o tom ze ted uz nemuze nic, ze se nemuze bavit atd. A pritom mu nezakazuju chodit s kamosema na pivo! Jen proste nechci aby s nima delal kraviny jako napr. extaze a dalsi veci.. Coz je myslim naprosto normalni!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KatkaVe no a driv to nedělal? Pokud ano, co se divíš
on těhotný není.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KatkaVe
a s někým takovým čekáš dítě dobrovolně? ![]()
No tak to se máš ještě na co těšit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teda tak on bere tedy drogy dal? Tak to jsi tedy diteti vybrala strasně špatneho otce. Nejak si myslim, ze to u vas opravdu nedopadne dobře. Kazdopadně hlavu vzhuru, pikud opravdu drogy neberes, proc bys to nezvladla. Kdyby slo do tuheho, tak bych se obratila byt tebou na socialku a nechala bych se pak umístit do domu pro matky nebo tak nejak. Kazdopadne by ti tam meli pomoct. Jinak, prvne bych dala otci nuz na krk, buď drogy, nebo ja a ditě. Preji ti aby to dobre dopadlo. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@berďana Moc dekuju. Ja opravdu drogy neberu, uz dlouho, to by mi svedomi ani nedovolilo. Bohuzel jsem evidentne naivni a ted na to narazim nejen ja ale i moje miminko… A je mi z toho hrozne… Strasne se bojim co bude… Protoze jsem si nikdy nemyslela ze se stane tohle a budu muset premyslet nad tim ze budu zivit dite ze socialnich davek…
vim ze je tady urcite spousta lidi co by mi reklo ze jsem nezodpovedna krava atd. Ale ono to vazne tak jednostrany neni…
nasliboval mi strasne moc a bohuzel ciny tomu neodpovidaji… A pote co na ultrazvuku uz clovek vidi „miminko“ ktery se i hybe atd… Jak bych vubec mohla premyslet o preruseni?
to nikdy…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KatkaVe
Hele, neboj. Nebyla bys ani prvni, ani posledni, co žije ze socialky. Pokud to s partnerem nezvladnete, tak nevěš hlavu, vem si z toho do budoucna poučení a najdi si pořádného partnera na život a žij ho už kvůli tomu maličkèmu slušně. Pokud budeš opravdu chtit, tak to zvládneš. Tezké to bude tak jako tak. Víš kolik je maminek samoživitelek?
Tak hlavu vzhuru a do boje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@berďana Dekuju za podporu… Vim a udelam vsechno abych to zvladla uz jen kvuli tomu miminku
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Možná hloupá otázka, ale co nějaká tvoje rodina… myslím pokrevní. Ti by ti nemohli nějak pomoct?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsem otěhotněla po krátké době, ex se začal velice chovat podobně…prožila jsem si malým peklem, ve kterém jsem se stihla za něho i provdat
…už jsem rozvedená a konečně šťastná. Tím chci jenom napsat, ať nečekáš na něco, co nemusí přijít a ty pak zjistíš, že jsi jen ztrácela čas. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lewisa Tam to taky neni uplne lehky, s mamkou vychazim dobre ale s nevlastnim otc vubec. A mamka bohuzel zije s nim a ani nechodi do prace, o vsechno se stara on
@kve-tinka Taky na me zkousel na zacatku svatbu ale to tedy neudelam… A dokonce premyslim ze ho radeji nedam ani do rodneho listu, protoze nechci aby se na me treba vykaslal a za 5 let si vzpomenul ze ma nekde dite a zacal mi kecatndo vychovy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KatkaVe do RL ho napiš už jen kvůli alimentum a soc dávkam. Pokud nemáš otce v RL tak na některé dávky nárok nemáš
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Netopirek Jo aha, to jsem vubec nevedela…
dekuju. Musim se o tom vsem s nekym poradit, nejlip asi zajit normalne na socialku zejo? Samozrejme tomu dam cas, je jeste strasne brzy ale premyslet nad tim musim..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KatkaVe
Držím palce ale spoléhej hlavně na sebe. Znám podobný případ z vlastní rodiny a tam je "tatínek " spíše přítěží. Pokud budeš chtít, pomoc ať už morální nebo konkrétní vždy seženeš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Alf2015 moc dekuji za podporu a i vsem ostatnim tady! Musim rict ze pres svatky se to vsechno trosku srovnalo, az jsem prekvapena. Doufam ze to vydrzi co nejdele. A musim rict ze je mi i fyzicky lip kdyz ten stres neni takovy jaky byl… I kdyz to je mozna i tim ze koncim prvni trimestr a proste ty nevolnosti odchazeji. Tak jako tak, jsem rada ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit