Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@didi28 tak to ja se fakt neomezuju. Me je 34 ( teda narozeniny oslavim zrivna tam:-((!!) a mam deti 4, 5 a 2. Spíš se pak i bojim toho jak dlouho po tech 14ti dnech me k nim jeste nepusti. Doktor v Motole mi predbezne rekl ze urcite pak jeste tyden kdyz jsou tak malý. Mas nějaký projevy te hypotyreozy? Ja teda musim zaklepat, ale zatim to vysazení hormonů nejak drasticky nepocituju…tak nevim jestli nedelam neco spatne
@Benousek ja se taky citim fajn:) ani na to moc neni cas myslet:) jen jsme ted vsichni nemocni tak je to trochu psycho malej ma antibiotika a k tomu jeste strasnou rymu.tak jsem za posl. tyden spala uplny prd a nemam pocit ze bych byla unavena vic jak pred vysazenim:)
Rika se ze kazdy to snasi jinak tak jsme ty stastlivky.. ![]()
No ta doba me taky desi.budu stastna az budou vanoce a budem vsichni spolu.
A na tvoje zdravicko si pripijem vybornym nemocnicnim cajem ![]()
@didi28 jo tak na ten čaj uz se teda tesim:-))) beru si s sebou dva sirupy a dve petky a budu si tam delat z kohoutkove normalne stavu. Rikal pan doktor cim vic vypiju tim vic ze me odejde a tim driv pujdu domu. Pak jak uz tady nekdo psal, tak hodne cucavek a ctecku abych se nenudila. Jenom doufam, ze budu mit kliku na spolubydlící. Tak se uzdravte a uvidíme se tam!
@Benouse no ja jsem zatim nahore..zitra mi dají malou a ve středu asi stehovani dolu:) ses na pokoji sama?
@didi28 to je teda pekne nefér. Tak ty vůbec nemáš jistě že budeš muset na tu velkou
@didi28
No tak to se nejspíš uvidíme. A která ty ses? Měla jsi v to úterý pruhovany župan nebo jsi ta vysoká?
@Benousek
ta vysoka:)nestaly jsme vedle sebe? Ses na pokoji sama? Nebo je po dvou..zitra na polykani se asi taky uvidime:)jak jinak je?
„@didi28“
Tak už vím která. Já jsem ta kratkovlasa. pokoje jsou po dvou se společnou koupelnou s vedlejším. Zrovna zítra odchází jedna sousedka nahoru tak možná budeš místo ní vedle nás. Mame připraveny karty, hry, kafe tak neboj. Uteče to
@Benousek jee tak to by bylo prima:-) uvidime no. varna konvice tam teda je?
Nemas mikadko lehce smrcly do cervena? popis se trosku:)
@didi28 jsem tu jediná kratkovlasa blondyna, která nosí bryle. Konvice tu je ale čaj kafe a cukr musíš mít vlastní.
Ahojky holky, jsem po operaci celé štítné žlázy a čeká mě radiojod v Motole. Zatím nevím datum, čekám na vyjádření…Tak si tak tady čtu info a chtěla jsem ze zeptat, dočetla jsem se, že nemají být nalakované nehty a já mám gelovky…takže ty asi nemůžu mít? Já je teď dlouho neměla kvůli těm mím operacím…
Tak jsem si je teď konečně dala a konečně si připadám jako člověk… Strávila jsem celý leden v nemocnici…Z jedné operace odstranění šž byly 3…
Asi si říkáte, co to tady řeším, ale když člověk leží v nemocnici, tak se pak chce dát trošku dokupy… Tak mě to zajímá… ![]()