Radiojod Motol 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1104
20.2.17 13:30

@LuciqueLand
Ahojky, o to jsem teda neslysela..Ale holcina co tam semnou prvni tyden lezela tak myslim nalakovany nehty mela..schvalne ji zkusim napsat.
Na operaci taky mas mit nehty ciste ale gelovky mit muzes;)hele neresila bych to..kdyby v tom byl problem tak mas porad cely prvni den na zpilovani;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.2.17 13:03

No já si je právě kvůli operaci sundala a teď si je zase dala, tak bych je nerada dávala hned zase dolů. Tak uvidím. Nechám si je a je pravda, kdyžtak beru pilník ssebou. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
17.7.19 15:20

Ahoj, kdyby někdo potřeboval info ohledně léčby radiojódem tak mi klidně napište, absolvovala jsem ji vloni a tento rok i kontrolu, tak myslím, že můžu být nápomocna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
18.11.19 09:27

Obnovuji diskuzi

• odpověď jsem se dozvěděla od lékaře, proto jsem svůj dotaz smazala
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
2.1.20 17:51

Ahoj, zajímají mě zkušenosti s hypotyreózou. Jak vám nastoupila, průběh, nějaká úleva a pomoc? Od listopadu mám pryč šž kvůli papilárnímu karcinomu a 27.1 nastupuji na radiojod do Motole. Teprve před třemi dny jsem vysadila léky a už od včera je mi zle. Vůbec si neumím představit, jak vydržím čtyři týdny bez těch léků. Jaké máte zkušenosti s vysazením léků, jak jste to prožívaly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2332
2.1.20 18:26

@IvanaD85 po operaci šž máš nárok na pobyt v lázních - nastoupit musíš do 6 měsíců od operace. Pobyt je na 4 týdny, největší zkušenosti se stavy po odstranění šž mají v lázních Jeseník. Přeji ti, abys radiojod dobře zvládla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
4.1.20 13:42

@Jana Martinková Moc děkuji za informaci a podporu :-). O lázních už jsem taky uvažovala, jestli mi na ně vznikne nárok, že bych je využila, a dala se dohromady jak fyzicky, tak psychicky.
A nějaké rady jak zvládnout hypotyreózu před nástupem na radiojód? Máte někdo něco, co vám pomohlo? Nebo jak jste to zvládaly, a jak se projevovala. Na netu jsem něco našla, ale je to takové všeobecné a nicmoc říkající.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
10.2.20 15:13

@IvanaD85 ahoj,ja nastupuji 17.2.,jak jsi to zvladla? Po vysazeni jsem mela dny, kdy jsem to nepostrehla a byly dny, kdy jsem byla unavena a vic jsem se vztekala a nedokazala to ovladnout.
Za tyden nastupuji, nepribrala jsem ani kilo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16743
29.10.20 21:42

Ahoj, holky chtěla bych se zeptat jestli vám to všem pomohlo a jak velké jste měly nálezy? Můj manžel nastupuje 1.11. Do motola na radiojod, měl papilarni kaecinom-2 uzle v Levém laloku a je 1 ložisko v pravém. T2. Uzliny které byly odebrané při operace byly čisté… Já se o něj tak bojim :,( :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
3.2.21 18:05

Ahoj. Najde se tu někdo, kdo má za sebou radiojod v Motole pro karcinom štítné žlázy? Zajímaly by mě Vaše zkušenosti z nedávné doby a hlavně jaká vyšetření mě tam čekají před aplikací radiojodu. O té vím, jak probíhá a vím, že to v podstatě nic není. Ale už mám dost všech možných vyšetření a děsím se, aby do mě zase něčím nešťourali a nebodali a kdovíco mi nestrkali do krku nebo do nosu :roll: :oops:.
Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
484
3.2.21 18:31

@Bafej Prijdete v nedeli, udelaji vam ster na covid, v pondeli odbery, v utery dostaneme diagnostickou jodovou kapsli, pak se udela scintigrafie, aby se zjistilo, jak moc se jod vychytava a podle rozsahu akumulovaneho jodu ve ctvrtek dostanete terapeutickou jodovou kapsli s mnohem vetsim mnozstvim radiojodu…nasledne budete 3 dny zavrena na pokoji jen s minimalnim kontaktem s personalem a 4.-5. den se udela celotelove vysetreni.Az klesne radiace pod urcitou hodnotu, tak vas propusti domu, s dospelymi se budete moct stykat hned, s detmi a tehotnymi tak za 14 dnu od propusteni.At to dobre dopadne a staci vam jedna davka! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
4.2.21 19:42

@Rebísek Díky moc, to zní celkem snesitelně  :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
23.4.21 14:21

Covid test

Ahoj,
konečně mám nastoupit na radiojod a nejspíš mě čeká hned ráno test na covid. Je tu někdo, kdo tam byl teď během pandemie? Ráda bych věděla, jak se postupuje, kdyby to náhodou přece jen bylo pozitivní. Jestli by mě poslali domů a čekala bych zase několik měsíců na jiný termín a všechna vyšetření a vysazení hormonů by bylo zbytečné, nebo by to proběhlo ve větší izolaci toho pozitivního člověka. Jdu tam s rakovinou, takže se dost bojím nějakých odkladů. Dělám vše pro to, abych to nechytla, kromě těch vyšetření ani nikam nechodím, ale stoprocentně jistý si dnes člověk být nemůže :roll:. Máte někdo zkušenost nebo informaci? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
13.5.21 15:11
@IvanaD85 píše:
Ahoj, zajímají mě zkušenosti s hypotyreózou. Jak vám nastoupila, průběh, nějaká úleva a pomoc? Od listopadu mám pryč šž kvůli papilárnímu karcinomu a 27.1 nastupuji na radiojod do Motole. Teprve před třemi dny jsem vysadila léky a už od včera je mi zle. Vůbec si neumím představit, jak vydržím čtyři týdny bez těch léků. Jaké máte zkušenosti s vysazením léků, jak jste to prožívaly?

Ahojky, prosímtě, jak jsi to nakonec zvládla to vysazení? Vysazovala jsem v pondělí a mám z toho taky hrůzu…a jak jsi zvládla radiojod a zabralo ti to? Přeju hodně zdraví! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí