Rady a fígle na myčku nádobí
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ja bych ho to varici vodou a krtkem urcite nebrala. Muzete udelat vice skody nez uzitku. Zkusila bych tam sahnout, prohmatat trubky zvenku a pripadne zavolat nekde na infolinku. Treba bych zkusila i zavolat na infolinku s tim, ze mam jejich mycku, treba whirlpool, treba by poradili.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, prosím, dáváte některá něco do mytí proti vodníku kameni? já mám už po třeba dvou mytích ty ramena ucpaný kamenem.. nebo pak nádobí je ohozený pískem z vodnho kamene, jak to oplachuje a všude se to drolí… je nějaká fakt žravka, co to odstarní a zároveň mi nesežere myčku? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hodně pomáhá ocet, já ho občas naliju normálně dolů do myčky, a pak zapnu mytí- i s tabletou a nádobím, nebo dát aspoň půl flašky octa a zapnout mytí bez nádobí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dávám jednou za čas do myčky kyselinu citronovou a zapnu na max. teplotu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hadumi a kolik tý kyseliny?
@Anelaba ocet dávám taky, a le efekt nic moc, sice skleničky atd jsou čistý, a le ten kámen tam zůstává dál a ty čistidla do myček an to nestačej…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hadumi ok, děkuju a vyzkouším
jinak už mě z toho jebne, co dvě mytí rozebírat ramena a dolovat kámen
to už je pak rychlejší to umát v ruce…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Krrysa my tedy máme hodně tvrdou vodu, ale tohle se nám neděje…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Krrysa to mate tak tvrdou vodu? To je opravdu divne, ze se to hned zanese. Zkusila jsi mrknout, jestli se neda nastavit davkovani soli? Nebo i ty ramena zkus ponorit do octove vody, aby se ti poradne vycistila
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já dávám kyselinu citronovou do té nádržky na leštidlo. Nejdřív ji rozpustím ve vodě a pak to tam nadávkuji. A mám skleničky krásné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LindaPraha jo, to já dělám, jenže bych to musela dělat minimálně dvakrát týdně a to je fakt opruz…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Krrysa otazkou je, zda mate slutecne tak moc tvrdou vodu. Treba - usazeniny na kvetnikach, skraloup po uvareni caje apod. Nebo tester na tvrdost. Videla jsem nejake zarizeni na trubku s vodou, ktera ma zmirnit tvrdost, ale to je davno a nevim, jak ucinne. Predpokladam, ze tablety/prasek jsi zkousela menit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Obnovuji dis: Dobrý den, dnes jsem zjistila u dva roky staré myčky, že mám zreznutý pant nebo jak to nazvat. Co s tím…? Stalo se vám to někomu? Kouknu se zda jsme ještě v záruce. děkuji RAdka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit