Rady prarodičů, jak správně vychovávat syna

Napsat příspěvek
Velikost písma:
694
21.7.16 18:51
@Tamtama píše:
@Tečička to už jsem taky několikrát udělala, ale jemu je to jedno, klidně je půjde odnést se mnou a sám si je vyhodí

Byla jsem to samé. Máma pohrozila, že když nebudu uklízet, vyháže mi hračky oknem a demonstrativně otevřela okno. No a hračky lítali :mrgreen: Abych je nemusel auklízet, tak sem je radši vyházela sama. Bordelář sem doteď, ale nemyslím, že bych kvůli tomu byla horší člověk :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
21.7.16 21:51
@Tamtama píše:
@Tečička to už jsem taky několikrát udělala, ale jemu je to jedno, klidně je půjde odnést se mnou a sám si je vyhodí

Mám tu samou zkušenost s dcerou :lol: Hrozila jsem vyhozením do koše a ona se naprdla, vzala ten koš a začala tam sama házet. Pokrok byl, že ten binec opravdu zmizel :mrgreen:, já to večer dala do igelitky a schovala do sklepa, těšila se, jak po tom bude plakat a ona si ani jednou nevzpomněla. :zed: Od té doby už ani do toho koše neuklízí. Rozčiluje se, že neví jak se uklízí, když jsem jí to nenaučila :cert: To jí bude teprve pět, až bude v pubertě, asi se půjdu zhoupnout na větev :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
21.7.16 23:53
@Kakika píše:
Mám tu samou zkušenost s dcerou :lol: Hrozila jsem vyhozením do koše a ona se naprdla, vzala ten koš a začala tam sama házet. Pokrok byl, že ten binec opravdu zmizel :mrgreen:, já to večer dala do igelitky a schovala do sklepa, těšila se, jak po tom bude plakat a ona si ani jednou nevzpomněla. :zed: Od té doby už ani do toho koše neuklízí. Rozčiluje se, že neví jak se uklízí, když jsem jí to nenaučila :cert: To jí bude teprve pět, až bude v pubertě, asi se půjdu zhoupnout na větev :lol:

No z puberty mám hroznej strach. Když už teď práskne dveřma nebo mě skoro pošle někam… Čtyřleté dítě :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3473
15.8.16 01:56
@Ivulka88 píše:
Dost mi vadí, že moji rodiče ho jenom peskují co má a co nemá dělat. Protože vím že se na ně vždycky hodně těší a první co schytá jsou výčitky a dlouhé proslovy o tom jak by se měl chovat.

Pokud Tě to uklidní, tak já dostanu za uši stejně, když se u mé babičky objevím. (né jak mám vychovávat děti ale já jak bych se měl chovat) a to mám skoro 50 let a babička 90 ;)'
Oni vidí svět jinak, ale myslí to dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí