Rajčata v příkrmu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Rajčata v příkrmu
Maminky, odkdy jste dávaly dětem rajčata? Teď koukám, že jsem koupila skleničku od Hippu Zeleninové rizoto, která obsahuje mimo jiné i rajčata. Na etiketě ale uvádí od ukončeného 4. měsíce. http://maso-zeleninove-prikrmy.heureka.cz/…specifikace/#…
Můžu to dát šestiměsíčnímu miminu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Čerstvá rajčata asi az tak v 8 měsících…ale pokud je to ve skleničce, tak bych v pohodě dala
my neskleničkovaly tak se k rajčati dostala az dyl…;)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hipp je dobra znacka, ale i tak jsem v sesti mesicich dusledne varila a rajcata zacala davat az pozdeji, varena a bez slupky a jadyrek
. Ale urcite se pro jednou nic nestane.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lžička kávová Já ani nevím, ale brzy - tak 7.měsíc. Teda protlak - já vařila. Kupovala jsem v DM a je fakt výborný, krásně voní, je slaďoučký a malé „rajská“ s ním moc chutnala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi v tom půl roce jsem dala skleničku hipp, kde jsou rajčata. Syrový bio rajče, jsem si troufla dat dceři teď v 11 měs.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U staršího poprvé v 8 měsících. Dělala jsem mu tenkrát rajskou. Ale je možné, že ochutnal už něco ve sklence dřív, občas jsem mu je dávala a jestli někde něco bylo si už nepamatuji. Mladší měl poprvé rajče taky tak nějak a skončilo to šílenou alergickou reakcí (podotýkám, že to bylo všechno tepelně upravené, né syrové). Do roka rajče podruhé neochutnal. Když toho sní víc ještě dneska, tak se mu osypává pusa (má 20 měsíců).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Uz nekdy od pul roku jsem varila z rajcat a pridavala je do prikrmu.. temer v kazde sklenicce jsou i tech od 5+..
Cerstve rajce mi nesni jeste ani 3lety syn
Ale on mi vubec neji syrovou zeleninu. Mladsimu 10m jsem jeste cerstve rajce nedela.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Diskuze je už stará a tak snad mi tu někdo odpoví.. Rajčata dáváte i s jadyrkami? Mám 11ti měsíční holku, zatím ji dávám trošku rajské bez slupky a jadyrek.. Chtěla bych ji dát třeba rajskou polévku či omáčku.. Děkuji mockrát 😇
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LuciiLucie píše:
Diskuze je už stará a tak snad mi tu někdo odpoví.. Rajčata dáváte i s jadyrkami? Mám 11ti měsíční holku, zatím ji dávám trošku rajské bez slupky a jadyrek.. Chtěla bych ji dát třeba rajskou polévku či omáčku.. Děkuji mockrát 😇
Ja mam otesanky, jedli vsechno, v rodine zadna alergie, tak jedli normalne i syrova. Dcera tak od deseti mesicu, synatorovi bylo pul roku, kdyz se s nim tatinek vratil ze zahrady a hrde hlasil - snedl dve ty velky rajcata!
Prezili to oba. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já dávala od 8 m, povarene bez slupky v prikrmu s ostatni zeleninou.
- Citovat
- Upravit