Rajčatový protlak - ano či ne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
132
20.10.11 12:15

Ahoj, já kupuju rajský protlak (jak už bylo psáno), taky v DM od Alnatury. Je výborný a velké balení. Co nespotřebuju hned, tak po menších dávkách zamrazím. T.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
20.10.11 12:35

A ještě přidám jeden odkaz: http://ekonomika.idnes.cz/…onomika.aspx?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
20.10.11 12:52

Holky a chci se zeptat, od kdy můžu dávat prckovi bylinky a jaké? Onehdá jsem se spletla a narychlo koupila HAMI od 8.měsíce, a bylo to kuřecí s rajčaty a mrkví a byla tam tuším ještě cibule a podle mě asi bazalka :think: a malýmu to moc chutnalo. My teda teď máme teprve 6 měsíců, ale chtěla bych mu tu zeleninu už něčím přišmrncnout. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
20.10.11 21:42

Katko, já bylinky přidávala až po roce…Stejně tak cibuli.Jako ono v těch příkrmech bývá všechno možný, nikde není zákonem dáno, co dítě smí a nesmí jíst, takže výrobce si tam může dát co se mu zachce.
Před rokem jsem malému zeleninu ochucovala přidáním porku…Je to ale jen na tobě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
20.10.11 21:44
DMartina píše:
Přijde mi trochu lichá obava ze „slanosti“, když všechny zakladatelce radíte „dosladit cukrem“. U nad rok starého dítěte bych viděla už jako normální pomalý přechod na to, co jí celá rodina, tj. zkusit i normální rajskou nebo „boloňskou“.

Jako třeba mě osobně by ta slanost protlaku pro víc jak roční dítě vůbec nevadila…Stejnak už mladému jídlo mírně solím…Spíš jde o čerstvost.Když to udělám z čerstvých rajčat, vidím, z čeho to dělám…Z čeho se dělá protlak a jak ta rajčata prapůvodně vypadala, netuším :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí