Rakovina děložního čípku - příznaky, zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
962
22.2.20 09:20

@kam2 Ano chodím opravdu pravidelně, naposledy jsem byla minulý rok v únoru. Ale nejsem si jistá jestli ona něco někam posílala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
23.2.20 19:43

Prosím Vás rakovině čípku předchází zánět čípku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.3.20 18:24
@Anonymní píše:
Ahoj, ma prosim nekdo s touto rakovinou zkušenost, anebo vi o někom kdo toto onemocnění prodělal? Bohuzel mam obavy a podezření z teto nemoci. Mame to i v rodině (babička, teta a u sestry bylo potvrzené podezření a udělaná prevence). I mne pred asi 8 lety byvala gynekolozka oznámila ze se ji na mem čípku neco nezdá. Je mi 32let a mam dvě deti. Z toho to druhé ma teprve dva mesice. Již delší dobu me boli uvnitř jakoby u čípku a bolest je stale intenzivnější i směrem do cele pánve a ke konecniku. Vcera jsem si na čípku nahmatala dvě tvrde boulicky. Posledni dny me i trapi bílý výtok s hrudkami (bez známek krve). Navic jsem ted celkove oslabena a jako bych mela chřipku. K doktorce jsem objednana az vice jak za týden. Myslíte ze testy ktere se provádí v tehotenstvi by tuto nemoc neodhalily?? Dekuji moc za Vaše názory.
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.3.20 18:27

Ahoj já jsem na tom jak vy mám za sebou ozáření brachyterapie a během tří měsíců jsem zhubla o 10 kilo ale každý to snáší jinak já jsem se z toho dodnes nedostala je to nejhorší na psychiku musíte se s tím naučit žít

• Citovat
  • Upravit
11.3.20 19:46

Cervix

Koitus dělej jen s obřezaným, jako je ten můj a jsi v klidu. V izraeli tuto rakovinu neznají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
8.2.25 23:41

hpv

Nekde jsem cetla, ze kdyz mela zena vice jak tri sexualni partnery, ta pravdepodobnost, ze se s hpv virem setkala, je 100% kondom sice zmensuje riziko prenosu viru hpv, ale vir se prenasi i pres pouziti ochrany…
daji se udelat primo testy na pritomnost hpv viru v tele. jinak s virem hpv se setkalo 80% sexualne aktivni populace, jsou rizne druhy tohoto viru (oznacuji se cisly) a jen nektere z nich jsou rakovinotvorne (opet da se zjistit testem). ale ani pritomnost tech rakovinotvornych druhu v tele neznamena, ze u vas rakovina propukne, jen musite pravidelne chodit na kontroly. eldy je dobre si zaplatit cytologii i jako samoplatce, protoze bezna cytologie provadena gynekologem ma 60-70% ukazatelnost, existuje ovsem cytologie LBC, ktera ma prokazatelnost nad 90%. pak je tady ta kolposkopie, ktera ukazuje prednadorove zmeny na deloznim cipku. i kdyby se stalo, ze vam jiz prednadorove zmeny zacaly, lekar vas muze poslat na konizaci, ktera (pokud tomu dobre rozumim) delozni cipek nejak serizne a techto zmen vas zbavi.
i pokud vam vyjde vir hpv pozitivne, da se z neho pri trose stesti vylecit, chce to rok (nekdy i dele) uzivat pomerne drahy pripravek papylocare.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí