Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@free333 Já vím ani jim to snad nemám za zlé. Prostě je to prý z druhé strany, není to vidět a stěr to nezachytí. Proto mám pochopení, že jsme jen lidi. To je jasný…
@KKikina píše: Více
To je hrozné, taky nám v rodině doktoři spíš uškodili než pomohli (zanedbání péče, zesměšňování obav - které byly samozřejmě odůvodněné, ale holt paní doktorka „věděla lépe“ a odmítla poslat na relevantní pracoviště, samoplátci mají delší čekačku, takže smůla). Určitě se zkus informovat na experimentální léčbu, jestli někde něco takového neběží, může prodloužit život, ve 4. stádiu už toho moc standardní léčba nenabízí.. Ale šance stále jsou.. ![]()
@Anonymní píše: Více
Vlastně ano, dobrý nápad, pokud existuje experimentální léčba, zmiň se o ní. Tady stojí za to zkusit všechno, není co ztratit.
@KKikina To je mi moc líto. Přeju, ať léčba zabere. Myslím, že máš šanci na uzdravení. Budu se za tebe modlit. Do roka od ukončení léčby můžeš využít pobyt v lázních. Léčení trvá tři týdny, můžeš jet např. do Luhačovic nebo Františkových Lázní.
Je to strašná smůla a nemělo by se to dít… ![]()
U nás tatínek měl problémy, bolela ho záda.
Taky trvalo, než se přišlo na příčinu, protože praktici klasicky začínají jednoduššíma vyš. metodami a jeho metastázy byly vidět až na scintigrafii.
Samozřejmě týdny mezi jinými vyš. nabíhaly.
Jednoho známého bolelo rameno, takže léky na bolest, fyzioterapeut, ortoped, neurolog, trvalo měsíce, než se přišlo na to, že bolesti způsobuje metastáza, bylo mu přes padesát.
Kolikrát to je o štěstí, jak se na to rychle přijde a co to je za typ, protože s bolestí zad, ramene, přijde každý den k praktikovi několik lidí a nezačíná se to řešit scintigrafií…
Ti docenti při onko poradnách jsou už opravdu kapacity, je to vysoce specializovaná péče. Jsou pacientům velmi nápomocní, mají nejnovější informace o možnostech experimentální léčby, znají aktuální studie atd. a umí s pacienty empaticky komunikovat. Tam myslím, že jsi v opravdu dobrých rukách
Příspěvek upraven 13.05.26 v 15:58
Najdi si v hlave pozitivny ciel (akykolvek) a na ten sa zacvakni. Maj ho pred ocami stale.
Drzim palce ![]()
@Anonymní píše: Více
To mam taky to bude hormony a porodem neboj
Tady na emiminu si tím procházela uživatelka Hloupý flop. Ale nevim, jestli sem ještě chodí.
@Kolicek95 děkuji. Ty jo a Nevis jak bych ji mohla najít, náhodou? ![]()
Uf, mela jsem predrakovovinovy stav, nejdrive konizace, nejake bunky zustaly, pak rekonizace, kde mi to osekali do mrte, pak klid, leta..delohu si nech vzit, ja si ji nechala, pritom uz starsi a bylo to blbe..a bohuzel i verim ze gyndar pri nejlepsi vuli neco nevidi. Jen Hpv pozitivni dokazuje pritomnost rizikoveho viru, ne diagnozu