Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Klidne těhotná byt muzes, spolehat se na chlapa v tomto se moc nedá.. Jak se rika staci kapka a jsi matka.. Treba je na test jeste brzy, nebo bych zkusila digitální…
@Anonymní píše:
Ahoj holky, prosím vás už asi třetí den mě trápí ranní nevolnosti spíš je mi špatně celý den. Zpoždění mám ale test jsem si nedělala protože ho doma nemám. Pocit na zvracení ale i vodový průjem a tedy hrozná bolest břicha. S přítelem máme pouze nechráněny sex ale myslím si že si dává pozor protože dítě ještě nechce. Má někdo zkušenosti?
Co chceš radit? Udelej test
Nevolno ti může být z x důvodu
Udělej si test a bude jasno
nedostala jsi to, je to blbě
a jestli dítě nechce, nechápu, proč máte nechráněný sex. Samozřejmě, že můžeš být těhotná
Udelej si test, taky ti muze byt blbe z toho, zes neco špatného snedla. Kolem vanoc to neni nic neobvykleho, jak lidi ji salaty s majonezou, chlebicky, hory cukrovi z masla atd ![]()
Nechci aby se něco stalo tak při střelbě ostrými si dávám pozor ![]()
Nechápu co vás vede k tomu když dítě nechcete to zkoušet ![]()
Pak máš akorát nervy ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, prosím vás už asi třetí den mě trápí ranní nevolnosti spíš je mi špatně celý den. Zpoždění mám ale test jsem si nedělala protože ho doma nemám. Pocit na zvracení ale i vodový průjem a tedy hrozná bolest břicha. S přítelem máme pouze nechráněny sex ale myslím si že si dává pozor protože dítě ještě nechce. Má někdo zkušenosti?
Test by měl ukázat. Ale mně takhke brzo blbě nebylo. Když dítě nechce, ať nasadí pláštěnku, chytrolín.