Ranní i celodenní nevolnosti

Anonymní
26.12.20 10:18

celodenní nevolnosti, může to být příznak těhotenství?

Ahoj holky, prosím vás už asi třetí den mě trápí ranní nevolnosti spíš je mi špatně celý den. Zpoždění mám ale test jsem si nedělala protože ho doma nemám. Pocit na zvracení ale i vodový průjem a tedy hrozná bolest břicha. S přítelem máme pouze nechráněny sex ale myslím si že si dává pozor protože dítě ještě nechce. Má někdo zkušenosti?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
631
26.12.20 10:33

Klidne těhotná byt muzes, spolehat se na chlapa v tomto se moc nedá.. Jak se rika staci kapka a jsi matka.. Treba je na test jeste brzy, nebo bych zkusila digitální…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
26.12.20 10:33
@Anonymní píše:
Ahoj holky, prosím vás už asi třetí den mě trápí ranní nevolnosti spíš je mi špatně celý den. Zpoždění mám ale test jsem si nedělala protože ho doma nemám. Pocit na zvracení ale i vodový průjem a tedy hrozná bolest břicha. S přítelem máme pouze nechráněny sex ale myslím si že si dává pozor protože dítě ještě nechce. Má někdo zkušenosti?

Co chceš radit? Udelej test
Nevolno ti může být z x důvodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35842
26.12.20 10:34

Udělej si test a bude jasno :nevim: nedostala jsi to, je to blbě :roll: a jestli dítě nechce, nechápu, proč máte nechráněný sex. Samozřejmě, že můžeš být těhotná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
26.12.20 10:36

Udelej si test, taky ti muze byt blbe z toho, zes neco špatného snedla. Kolem vanoc to neni nic neobvykleho, jak lidi ji salaty s majonezou, chlebicky, hory cukrovi z masla atd :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
26.12.20 10:45

Nechci aby se něco stalo tak při střelbě ostrými si dávám pozor :lol:
Nechápu co vás vede k tomu když dítě nechcete to zkoušet :zed:
Pak máš akorát nervy :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
26.12.20 11:04
@Anonymní píše:

Test by měl ukázat. Ale mně takhke brzo blbě nebylo. Když dítě nechce, ať nasadí pláštěnku, chytrolín.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí