Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše: Více
tak testovat 11 dní před očekávanou ms je nesmysl
@Dahlia0409 píše: Více
taky tam nic 11 dní před ms nemůže být, ale jak vždycky píšu, výrobci testů jsou nadšení, mají odbyt
Prosím tě a byly ty ovulační testy opravdu pozitivní? Je to tu dnes a denně… u ovulačního testu nestačí, že se ukáže druhá čárka. Ale ta testovací čarka musí být minimálně stejně silná nebo výraznější, než ta čárka, co už tam je. Takže?
@Barevné klubíčko mluvím o těhotenském že mi vyšli 3 tak nevim přijdu si jak v blázinci uz, nenapadlo vás ze se mohla opozdit ovu? Dnes jdu na krev. A uvidí se i když tusaka mam ![]()
Jestli jsi 9-10 dpo, tak MS nemuzes mit az 14.9., to bys mela moc dlouhou lutealni fazi. Chce to sledovat vic cykly, pripadne nechat vysetrit.
Mama test bývá vadný, naopak dr.max mě nikdy nezklamal.
Na konci prázdnin jsi to rozjela, gratuluji!
Právě, tak jsem to myslela… Já to vidím spíš na tu ovulaci teď, on Mamatest někdy reaguje na LH. Taky jsem to tak měla, když jsem měla první cyklus po vyjmutí tělíska. Myslela jsem si, že po měsíci se zadařilo, ale ona to byla teprve ovulace 🤣 🤣 🤣.
@bonsaj493 byla jsem na krvy výsledky budu vědět ve 12 tak se ozvu držte palečky ❤️ ale myslim si ze to tam je cítím se jinak a hlavne mam 3 testy duchy a CB ukázal dnes 1-2 tudíž to je jasné 💓 ![]()
Jelikož to tady zkresluje? Ja mama krásně čárky ale nechapu proč to tady tak zkresluje na ic cb dnes 1-2 tudíž je jasné na čem jsem ![]()