Reakce dítěte na spolužáky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
4.5.23 20:56

@hanka.br. naše učitelka večer zprávy nečte. Říkala nam to a podle mě super. My kolikrát píšeme večer třeba omluvenku.

Ona tam zítra určitě naběhne i ta druhá matka.

• Citovat
  • Upravit
26265
4.5.23 21:18
@Anonymní píše:
naše učitelka večer zprávy nečte. Říkala nam to a podle mě super. My kolikrát píšeme večer třeba omluvenku.Ona tam zítra určitě naběhne i ta druhá matka.

no tak se tam sejdete a vyřešíte společně. Ideál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.5.23 21:20
@neumisa píše:
no tak se tam sejdete a vyřešíte společně. Ideál.

Viděly jsme se dneska a asi s ní nic už řešit nechci.

• Citovat
  • Upravit
26265
4.5.23 21:21
@Anonymní píše:
Viděly jsme se dneska a asi s ní nic už řešit nechci.

jelikož jsou v tom obě vaše děti, tak asi budeš muset. Nejlépe na neutrální půdě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22074
4.5.23 21:23
@hanka.br. píše:
Jo, to miluju - večerní zprávy a maily od rodičů, kteří mají pocit, že mám nepřetržitou pracovní dobu.

Rodiče mají taky nějakou pracovní dobu – a nemusejí mít čas na psaní zpráv tehdy, kdy se to hodí tobě. Taky v případě potřeby píšu většinou večer, když mne od toho nikdo a nic nevyrušuje – neočekávám od učitelů žádnou reakci, prostě jen v tu dobu mám čas a klid na psaní.

Nikdo tě přece nenutí, abys na ty zprávy ve večerních hodinách odpovídala nebo je vůbec četla – o tom rozhoduješ sama, kdy to uděláš. Ale kdy to napíší a odešlou, o tom si snad zase mohou samostatně rozhodovat rodiče :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.5.23 21:27
@neumisa píše:
jelikož jsou v tom obě vaše děti, tak asi budeš muset. Nejlépe na neutrální půdě.

S učitelkou ano, s tou maminkou ne.

• Citovat
  • Upravit
26265
4.5.23 21:29
@Anonymní píše:
S učitelkou ano, s tou maminkou ne.

jakože vám učitelka bude dělat prostředníka? Na to bych se vyprdla. Svolat obě matky a řešit společně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.5.23 21:39

@neumisa osobně s ní nic řešit nepotřebuju. Ona má problém.
Problém vidí ona.
Hlavně vím, že v tom náš je nevinně. Dneska mu prý náš vylil pití do oběda. Což se stát nemohlo, protože po té kolizi jsem si ho brala domů. Učitelce se nelíbila boule.

• Citovat
  • Upravit
11742
4.5.23 22:26

Neposlouchá Řezníka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.5.23 22:40
@Ploskutáček píše:
Neposlouchá Řezníka?

To je kdo?

• Citovat
  • Upravit
23966
5.5.23 07:19
@hanka.br. píše:
Jo, to miluju - večerní zprávy a maily od rodičů, kteří mají pocit, že mám nepřetržitou pracovní dobu.

Naše učitelka neřeší kdy jí píšeme. Píšeme jí přes bakaláře. Kdyz má čas, přečte si to a odpoví. Zase nemá ráda když nemáš dopředu domluvenou schůzku. Takže když chce chceš sejít ráno, musíš napsat večer. A ráno ti většinou přijde odpověď. Někdy i večer ona sama nám většinu zpráv posílá až po deváté večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.5.23 07:57

@Netopirek u nás je učitelka od sedmi ve škole. Pokud přijdu, tak se mi věnuje.
Dozvěděla jsem se, že náš syn nikomu neubližuje a nesměje se.
Druhý kluk je velice prý velice problémový.
Včera běžel ten druhý, náš stál u lavice. Ten druhý ho sejmul. Dodatečně vyšetřovala. Učitelka se mi omluvila a omluvenku zrušila.
Maminka na mě rvala ještě před školou, že kvůli našemu má jejich poznámku. Ať se nás k jejich nepřibližuje :lol:

• Citovat
  • Upravit
23966
5.5.23 08:45
@Anonymní píše:
@Netopirek u nás je učitelka od sedmi ve škole. Pokud přijdu, tak se mi věnuje.
Dozvěděla jsem se, že náš syn nikomu neubližuje a nesměje se.
Druhý kluk je velice prý velice problémový.
Včera běžel ten druhý, náš stál u lavice. Ten druhý ho sejmul. Dodatečně vyšetřovala. Učitelka se mi omluvila a omluvenku zrušila.
Maminka na mě rvala ještě před školou, že kvůli našemu má jejich poznámku. Ať se nás k jejich nepřibližuje :lol:

Tak to je super. Naše učitelka je sice ve škole, ale ne vždy k sehnání. Máme velkou školu (v každém ročníku 4-5 tříd). Konzultační hodiny mají pevně dané odpoledne. Ráno může být kdekoliv že tří budov :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.6.23 18:07

Vracím se s dalším problémem.
Opět ten stejný kluk.
Poslední dva týdny jí našemu opakovaně svačinu.
Syn nosí ovoce a zeleninu. Dneska měl meloun a jahody. Než se vrátil ze záchoda, tak prý mu půlku snědl. Synova chyba, neměl si nechat svačinu na lavici.
No a teď telefon od matky toho kluka, že náš jí jejich klukovi svaciny. Dneska mu prý snědl rohlík s máslem, sýrem a šunkou, což mi přijde vtipné, protože syn nejí ani pečivo, ani máslo, sýr a ani šunku.
Asi necekam radu, ale těším se na léto, kdy toto nebudu řešit.

• Citovat
  • Upravit
4164
14.6.23 18:23
@Anonymní píše:
Vracím se s dalším problémem.
Opět ten stejný kluk.
Poslední dva týdny jí našemu opakovaně svačinu.
Syn nosí ovoce a zeleninu. Dneska měl meloun a jahody. Než se vrátil ze záchoda, tak prý mu půlku snědl. Synova chyba, neměl si nechat svačinu na lavici.
No a teď telefon od matky toho kluka, že náš jí jejich klukovi svaciny. Dneska mu prý snědl rohlík s máslem, sýrem a šunkou, což mi přijde vtipné, protože syn nejí ani pečivo, ani máslo, sýr a ani šunku.
Asi necekam radu, ale těším se na léto, kdy toto nebudu řešit.

„vážená paní, jak se již prokázalo, váš syn lže, a je tomu tak i tentokrát, nashledanou“

ještě dva týdny, vydrž.

v září se už ve třídě nesejdou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí