Reakce po MMR vakcíně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3487
19.9.15 16:05

Ahoj holky, syn 2r byl minulou středu na první dávce Priorixu. Dneska po odpoledním spánku se probudil a měl horečku 38,9 po odečtu. Dala jsem čípek a už mu to kousek slezlo.Jak dlouho trvají horečky při reakci na očkování? Díky moc. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
19.9.15 16:10

U syna trvaly horečky 3 dny a potom už měl jen 2 dny zvýšenou teplotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
19.9.15 17:05

Také 3 dny, ale přes den byl úplně v pohodě, horečkoval jen večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
9.4.16 16:27

1.4. jsem nechala naockovat syna mmr, v lednu mu byli 3r. Od stredy 6.4. Mu zacaly teploty pres 39, dalsi den se pridala zelena ryma. Vcera uz to bylo lepsi co se tyce teploty, mel max 38, celou noc a cely den jsme nesrazeli. A ted odpo opet pres 39. Na vakciny.net jsem se docetla, ze reakce jsou od 5.-12.dne. Dr mluvila o 10.dnu. Tak co ted teda plati. Ma to jako reakci na ockovani nebo neco nekde chytil? Porad trnu co se z toho jeste vyklube, jelikoz 10.den je v pondeli.

• Citovat
  • Upravit
101931
9.4.16 16:29

@Verun83 No, tu horečku bych klidně s očkováním spojovala, ale ta zelená rýma mi jako vedlejší účinek očkování zrovna nepřijde, takže bych řekla, že něco chytil a potkalo se mu to blbě s očkováním a mixlo s reakcí na něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
9.4.16 16:31

@Verun83 byla jsem teď ve středu(6.4.) a Dr. říkala, že případná reakce ut, st.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
9.4.16 16:37

Taky myslim, ze zelena ryma nebude mit s ockovanim nic spolecneho. ale asi mu to bohuzel potkalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
9.4.16 16:39

Holky v patek min. tyden jsme byly na očko s dcerkou je bez teploty ale zvrací obloukem muze to byt k tomu očkování?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
9.4.16 16:49

Ta zelená rýma mi nesedí, ale jinak obě moje děti měli teplotu od 5 dne po očkování. Dcera měla takovou divnou teplotu, že jsme srazeli jen 1× za den, ale drželo ji to asi 5 dni, dle dr to reakce na MMR nebyla. U syna teplota taky 5 den, ale ten ji měl jen 1 den. Na náhody nevěřím, takže za mě je teplota od 5 dne možná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101931
9.4.16 17:14

@myskalucka JO, teplota od 5. dne určitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
9.4.16 17:18

@j.a.n.i1 : mě právě dr tvrdila, že to k očkování být nemůže, že je to brzy, že prý až 10-12 den :nevim:, ale reagovali mi tak obě děti, takže náhoda to nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291
9.4.16 19:37

@myskalucka no ona podle mě i kdyby si myslela, že to k očkování je, tak ti to neřekne, abys to nerozhlašovala mezi ostatníma maminama…jako fakt těm mudrám v tomto moc nevěřím… očkovat určitě má smysl, ale fakt ty jejich spodní hranice, kdy začít, to mi teda přijde fakt drsný kolikrát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
10.4.16 12:04

U nás byla reakce 9. Den, spustila se mu hrozná rýma ale jen asi na pul hodiny a pak uplne ustala. K tomu teplota ale jen 38,3, takhle 2 dny po sobě. Zrovna s tohohle ockovani jsem mela hrozny strach, na hexu mel reakci vždy hroznou, několik dni vysoké teploty a několik tydnu totálně rozhazeny režim, nespal, nejedl. Jsme asi mesic po ockovani mmr a uz je po druhé nemocný takze mu to spis nabouralo imunitu, doufám ze se to brzy spraví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
15.12.16 19:20

Ahon maminky, tak mame MMR, 10.-13. den byly teploty, ale prcek byl uplne v pohode… ted co teploty skoncily, je plactivejsi kvuli vsemu co driv nevadilo a hrozne se poti… stalo se to taky nekomu, silne poceni? A je to uz na dobre ceste jako posledni reakce nebo se to muze natahnout.. jak se to protahlo vam?

Predem dekuji za odpovedi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2133
29.4.17 15:37

Zeny dotaz. Jsme 9. den po MMR a po odpolednim spani horecka 39. Vim ze to muze byt reakce na ocko, ale co s tou horeckou? Srazet? A kdyz bude dele jak dva tri dny tak to resit? Diky za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek