Reakce po MMR vakcíně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Sintacel
29.4.17 15:59

Tak koukám, že lékaři už přiznávají reakce na MMR? To je novinka…moje sestra narozená v 1990 měla taky po očko reakci, horečky nad 39, dva týdny, pak křeče, zmizení svalového tonu, nasazená antiepi, a zůstala ležák. Do klasické MMR moje děti nikdy půjdou… :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
60142
29.4.17 16:02
@Sintacel píše:
Tak koukám, že lékaři už přiznávají reakce na MMR? To je novinka…moje sestra narozená v 1990 měla taky po očko reakci, horečky nad 39, dva týdny, pak křeče, zmizení svalového tonu, nasazená antiepi, a zůstala ležák. Do klasické MMR moje děti nikdy půjdou… :pocitac:

Vsak v pohode, po spalnickach muzou byt lezaci taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1112
29.4.17 16:06
@Sintacel píše:
Tak koukám, že lékaři už přiznávají reakce na MMR? To je novinka…moje sestra narozená v 1990 měla taky po očko reakci, horečky nad 39, dva týdny, pak křeče, zmizení svalového tonu, nasazená antiepi, a zůstala ležák. Do klasické MMR moje děti nikdy půjdou… :pocitac:

Víš o nějaké alternativě k téhle vakcíně? Už x let ji u syna odkládám a stále se nemůžu odhodlat ji do něj nechat píchnout..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1112
29.4.17 16:07
@Baba píše:
Vsak v pohode, po spalnickach muzou byt lezaci taky.

Spalničky chytit můžou… a nebo nemusejí… Vakcíně se v podstatě vyhnout nemůžou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
29.4.17 16:09

@esterka03, srazet můžeš, nejlépe nurufenem ( jsou i čípky), ibalgin, brufen…taky jsou fajn otcové ponožky a obklady, tím bych začala… Pokud by neklesala zavolej na pohotovost a porad se…ať je lépe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2133
29.4.17 16:14

@MarieP dekuju, dala jsem nurofen a uvidim… Kdyby neklesala horecka dele jak dva dny tak volat myslis?
@Sintacel ty jsi taky empatickej clovek vid? Obnovim tady diskuzi ze ma moje dite horecku po vakcine a ty sem napises ze tvoje sestra zustala po vakcine lezak. Ne vis co, ty jsi *****. edit admin: vulgarismy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
29.4.17 16:22

@esterka03, hele když budeš nervózní tak si zavolej, určitě ti poradí…já bych začala zábaly atd…( nurofen) bych dala když tak na noc, ať spí klidně, pokud by měl horečku, nám vždy zabraly ty otcové ponožky ( nesmí být moc studené)… Jak to má s končetinami? Jsou teplé nebo studené? A neboj 39 není u dětí nic hrozného… :hug: Jak máš staré dítko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
29.4.17 16:35

@esterka03 můj malej byl očkovanej v pondělí a na dnešní den se v noci budil s hroznym kašlem. V příbalovém letáku je napsána jako NU bronchytida. Tak se taky děsím. Ale zase na druhou stranu si říkám že je teď tak šílený počasí že prostě nevim. :) věřím že tvůj prcek bude mít jenom horečku a pak bude všechno v pořádku :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2133
29.4.17 16:39

@MarieP 25 mesicu cacorku. Odkladala jsem co to slo. Ma horke rucicky a horni cast tela, ale po nurofenu uz trosku ozila :palec:
Snad to nebude trvat dlouho. Kamaradky dite melo 40 tyden :(
@bibi88 taky ti preju at je vse ok :kytka: tahle vakcina pro me je strasak ale pred nastupem do skolky ockovana byt musi :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
29.4.17 16:47

@esterka03 taky to tak mám. Ale v úterý jsme byli u zápisu do školky právě. Malýmu je 28 měsíců. Tak jsem nechala naočkovat teď, abych nemusela v létě v srpnu ve vedrech. To podle mě to tělo snáší hůř :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
29.4.17 16:54

@esterka03, dávej ty obklady, vlažné, na hlavu, trisla, otcové ponožky…držím palce…ono ten Priorix s tou imunitou prostě zamava…něco je přímo k vakcine, něco se k tomu při tom oslabení nakupi…osobně, pokud bych nesrazila do pondělka, jedu k Dr… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5998
29.4.17 17:00

@esterka03 Dcera měla teď po první dávce MMR také horečky, naštěstí jen dva dny, ale hned ode dne píchnutí se mi v noci budí s velkým pláčem, už to trvá déle jak týden, tak snad se to brzy srovná. Horečky jsem srážela Nurofenem a na noc dostala čípek Paralen. Ať je vám brzy lépe :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2133
29.4.17 17:01

@MarieP super, dekuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2133
29.4.17 17:21

@Anie22 dekuji :kytka: nase mala ma ode dne pichnuti prujem, jako ne velky, ale je to ridke dost. No a ted ta horecka.
At je vam take brzo lepe a upravi se spinkani :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
29.4.17 17:40

@esterka03
Já odložila MMR na jaro (syn 26 m) a co myslíš? Slibovala jsem mu návštěvu doktorky a on přitáhl domů neštovice ;-) Do toho mu rostou poslední horní stoličky.
Nurofen je dobré střídat s panadolem. Obojí màm v čípku. Sirupy mi nechce polykat. Octové ponožky jsem taky zkusila, ale lepší je vlažná sprcha. Obklad jsem dávala na hlavu. Horečku měl podruhý v životě (první byla u růstu zubů), tak se na MMR teda netěším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek