Realash, máte zkušenosti?

4235
3.7.14 20:22

Realash, máte zkušenosti ???

Dobry den, vsem damam a slecnam, ktere zatouzily po dlouhych a hustych rasach a vyzkouseli tento produkt, funguje??? nebo jsou to vyhozené peníze???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4373
17.1.15 22:36

@Indil ahoj, zkoušela jsi to? Hledám nějaké recenze :D na Instagramu jsem našla jednu kočku, která po tom měla smetáky až nad obočí, tak asi to funguje. Na netu ale výsledky nic moc, za tu cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
26.3.15 18:13

@BlueFairy Ahojka, tak hlasim, ze relash jsem si nakonec koupila, a uz po tydnu pouzivani jsou videt prvni vysledky (i pritel si vsiml) :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
26.3.15 18:21
@Indil píše:
@BlueFairy Ahojka, tak hlasim, ze relash jsem si nakonec koupila, a uz po tydnu pouzivani jsou videt prvni vysledky (i pritel si vsiml) :palec: :palec:

Ja jsem si koupila tu jejich rasenku, myslím že to sérum je i v ní… A jwko taky porostly, doooooooost :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
26.3.15 18:25

@BlueFairy Ja ani nevim ze maji rasenku :mrgreen: :mrgreen: ale k tomu seru.. jako opravdu me to prekvapilo, necekala jsem vysledky tak brzy, myslela jsem ze si minimalne mesic pockam, takze za me taky spokojenost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
26.3.15 18:54

@Indil Ja jsem trubka, nemám Realash ale They're Real od Benefit :lol: ale taky bomba :palec: taky to frčelo světem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
26.3.15 20:29

@BlueFairy To si musim taky nekde poznamenat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
10.11.25 05:49

Sérum na růst řas - https://miralash.com Po 3 týdnech mé řasy konečně vyrostly!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí