Recenze na kočárek Camarelo Dakota Gold

Máte zkušenost s Camarelo Dakota Gold?

Přidejte zkušenost s Camarelo Dakota Gold
Napsat příspěvek
Velikost písma:
69
21.2.14 08:23

@Janikula Já tu stříšku právě vyřešila tak, že sem si jí na ten sporťák přendala z hluboký korbičky a vypadá to pořád super :palec: spíš mě děsí to, že je tak úzkej v těch ramenech, jak psala @kafice, teď nám je rok a s fusakem se tam krásně vejdem, děsí mě spíš příští zima :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
21.2.14 14:23

Holky to jsou trable s těmi kočárky, je to děs :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
27.2.14 20:00

Tak holky, kdyby měl někdo stejný problém jako já, tak mi volal distributor camarelo pro ČR a problém z větší části vyřešen. Prý se ty šrouby musí přidržet z venkovní strany šroubovákem a teprve potom točit těmi „kytičkami“ z vnitřní části a tím se boudička přitáhne a lépe drží. Tohle mě vážně nenapadlo :D. No a tím se mi vypne většina boudičky, jen spodní část musím trošku poupravit ručně a dát jí níž pod lehátko a pak je to téměř dokonalé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
8.3.15 14:42

Vzala jsem si šroubovák, rozšroubovala tu plastovou kytičku u boudy na obou stranách, šroubek dala dovnitř boudy a kytičku směrem ven. Takže vevnitř už plastová kytička neohrožuje hlavičku děťátka. A když jsem ten šroubek a kytičku utáhla, boudička drží přesně tam, kde potřebuji. Ale musím to dotahovat tak co 2 týdny :-(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí