Recepty na jídla alá...

Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29656
7.4.24 11:45
@smile_xxx píše: Více

Dcery občas dělají bruselskou bagetu od Atiho (bageterie Boulevard), dávám odkaz. ;) Jinak dělají různé wrapy, tortilly, hamburgery… Recepty nacházejí na netu.

https://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
7.4.24 12:04

Asi došlo k nepochopení. Nedělám úplně totožné jídlo, jak je ve fastfoodu. To ani nechci a ani se o to nesnažím. Ale stejná jídla dělám v domácí, odlehčené verzi a bez koupání v tuku. Hodně často používám v mikrovlnce crisp nebo v troubě je různých programů (hranolky, pizza, lassagne atd.). Pak horký vzduch a přepínám na turbogril. Některé programy jsem zatím ani nevyzkoušela. Pokud jde o jídla my nejčastěji vaříme podle Břicháče Toma a Katchaby nebo na tento způsob.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
7.4.24 12:13

Kuřecí stripsy dělám, že si vždycky pomelu v mixéru cornflakes čerstvé. Dám do něj koření a červenou papriku na barvu. A klasicky obalit vajíčko - cornflakes. Když se mi chce s tím hrát, tak mouka, vajíčko, cornflakes. Peču na pečícím papíru v troubě na horký vzduch. Oni to ve fastfoodu mají smažené. To my nechceme. Stejnak hranolky. Mám na ně program. Takže jsou křupavé. My jsme jednou koupili KFC při cestě do Brna. Než jsme dojeli těch 60 km domů, tak to byly mastné gumy. Proto ty děcka řekly, že mamky hranolky jsou lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21907
7.4.24 13:01

Obcas delam gyros, kureci stehenni rizky nakrajim na vetsi kusy, dam do misky, okorenim korenim na gyros, trochu oleje, rukama promicham, vezmu co nejvetsi bramboru, zapichnu do ni dve jehly na spizy nebo staci spejle a napichuju na to to maso, hodne stlacovat. Soupnu to do trouby na horkovzduch, ke konci na gril. Nozem pak odkrajuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí