Řecké seno, pískavice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
192
4.3.25 13:22

@scorpinka mne se zadarilo! :dance: Takze se urcite nevzdavej. Verim, ze se ti taky podari. Ze startu jsem na tom byla dost podobne. Asi 1/4 mm a 3/4um, postupne se to posouvalo a od cca tretiho mesice je malej jen na mm. Nerikam, ze se to podari vzdy, ale sance tady je. Drzim palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
4.3.25 13:54

@Katy159 Tak to je skvělé, to ráda čtu. A jak dlouho prosím jsi tablety brala, kolik bylo malýmu, když jsi to začala brát a kolik tablet a od jaké firmy? Takže se ti to zlepšilo postupně? Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
4.3.25 14:07

@scorpinka zacala jsem to brat asi tri tydny po porodu. Brala jsem mix fenugreek a blessed thistle od natiosu. Zacinala jsem na mnozstvi 2-2-2 ale postupem casu jsem navysovala (zdalo se mi, ze je mleka porad malo). Nakonec jsem se dostala az na davku 5-4-4. Tak dva tydny zpet jsem si rekla, ze uz bylo tabletek dost a postupne jsem zacala vysazovat. Aktualne uz jsem jen na 1-1-0 a zda se, ze mleko porad je. :dance: malej bude mit za par dnu 5 mesicu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
4.3.25 14:14

@Katy159 super, tak uvidim, co já, jak dopadnu 🙂. Když už ti mléko nemizí, tak podle mě už můžeš být v pohodě, jsi rozkojená, ale pro psychiku je lepší aspoň něco brát minimálně😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
4.3.25 14:20

@scorpinka no prave, po tom jak jsem se s tim kojenim natrapila, jsem mela strach to jen tak vysadit. Ale zda se, ze to bude uz dobre. Drzim palce, at se zadari i u vas :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
4.3.25 14:24

@Katy159 Děkuju, mám to podobně, včetně toho trápení u kojení, se kterým se trápím od začátku. Snad už se karty otočí pomalu, potřebuju trpělivost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
4.3.25 15:18

@scorpinka uplne vim, jak se citis. Mela jsem to stejne. Taky bojujeme od zacatku. A teda bojujeme i ted. Malej je “linej” poradne tahat, takze kojim a pak jeste dokrmuju odsatym mm. Ale aspon uz je plne na mm. :D Posilam poradnou davku trpelivosti. No a kdyby to nahodou nevyslo, tak um taky neni ostuda, zejo. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
4.3.25 17:51

@Katy159 Tak to naštěstí můj syn saje při kojeni. Dokrmujeme přes kalíšek ne lahev, ale tim umělym, protože MM nemám dost. Už to takto děláme 2 měsíce.

No já si asi 100 krát řikala, že budu smířená s umělym, kdyby nejhůř, ale říká to rozum a srdce mi pláče a odmítá to. A to je asi můj hlavní problém, tolik se upínám ke svý představě, jak bych to chtěla, že blokuju tomu, aby se problém uvolnil. Jsem přesvědčená, že mlíko mi stojí na cestě a čeká, až pŕijmu pro mě tu “nejhorší” moźnost,( přitom co, i na umělym nakonec děti vyrostly… )a pak budu mít mlíka až až😀. Podle mě ani nepotŕebuju tabletky, vim, že to mám v hlavě ten blok. Ostatně takto to většinou mám i s nemocemi, psychickýho rázu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová