Řecko - dovolená

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9196
26.5.14 15:12

@Kili22 a je tak dobry, jak se o nem rika? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kili22
26.5.14 15:16

@Allisenka Byli jsme spokojení s hotelem i s jídlem, celkově tam bylo moc hezky, bylo to v červnu a i moře už bylo teplé, akorát na můj vkus tam bylo až moc brouků, pavouků a jiné havěti, hlavně teda ti brouci byli asi 3 x vetší než tady u nás :lol: fuj, ale za to hotel nemůže takže za mě spokojenost.

• Citovat
  • Upravit
9196
26.5.14 15:22

@Kili22 no fuuj 8o to ja taky nesnasim..hlavnr pavouky :lol: ale tak snad to za ty prachy bude super..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
26.5.14 15:44

@Klarinetka1 S dětmi bych vynechala Kos-hrozně větrný ostrov.Asi nej by byl Rhodos. Náš top je ale Lefkáda. Pro děti je fajn jih Kréty, z těchto ostrovů asi Rhodos. Užijte si dovču :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2746
26.5.14 15:58
@LennaZS píše:
@Klarinetka1 S dětmi bych vynechala Kos-hrozně větrný ostrov.Asi nej by byl Rhodos. Náš top je ale Lefkáda. Pro děti je fajn jih Kréty, z těchto ostrovů asi Rhodos. Užijte si dovču :mavam:

No na Kos jsme asi měli štěstí, žádnej vítr jsme nezaznamenali, ale co jsem o něm četla, je to pravda. Lefkada je krásná, ale to chce auto a jet na opačnou stranu od hotelů, což s dětmi absolvovat nechci (tu máme taky celou projetou).
Krétu jsme taky projeli, ta mě nijak nenadchla.- možná Chania :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2746
26.5.14 16:00

@Allisenka taky jsem na ten hotel koukala, je to můj tip (uvidím co ceny lastů).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
26.5.14 16:04

@Klarinetka1 Na Lefkádě se lze ubytovat i na západní straně, např. u Kathismy a tím pádem nemusíte až tak moc jezdit.To by bylo v případě ubytování v Nidri.No,hlavně přeju šťastnou ruku při výběru, s těma dětma je to holt těžší :) i když ti naši jsou zvyklí, že je vláčíme polem-nepolem, po cestách, horách, necestách :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9196
26.5.14 16:05

@Klarinetka1 no moc neklesaji..letime 3.6 a vychazi to pres 50 000.vcera mi i lekarnice rikala ze tam byla minuly rok a je to tam pry uzasne..hlavne pro deti-pryy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kili22
26.5.14 16:55

@Allisenka V pokoji teda nebyli, ani přes den, ale jakmile se večer trochu ochladilo a zalezlo slunce tak ta havěť začala vylézat. :lol: hlavně jak jsme šli večer na procházku tak byli všude :lol:

• Citovat
  • Upravit
9196
26.5.14 17:00

@Kili22 a velci pavouci, nebo jako ti nasi? ale pry nam bylo receno, ze zacatkem cervna tam jeste ani komati nelitali.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kili22
26.5.14 17:06

@Allisenka Pavouci velcí asi jako u nás, ale těch tam zas tak moc nebylo, spíš ti velcí brouci a takoví ti chrousti nebo jak se to jmenuje. :poblion:
Je to už pár let co jsme tam byli, takže třeba budete mít štěstí a nebude tam toho tolik :)

• Citovat
  • Upravit
329
26.5.14 19:47

My letime na Kos, pry tam dost fouka, ale cetla jsem ze hlavne prelom cervenec/srpen, pak se to umirnuje. My letime zacatkem zari do Blue lagoon resortu, podle fotek a recenzi to vypada skvele;) taky jsem hledala za podobnych podminek jako ty, mame deti 4roky a 1,5roku.
Pred 3 lety jsme byli na Rhodosu a hotel super, ale plaz a okoli o nicem:/ byli jsme tam 2.-3. tyden v cervnu a vecer bylo na mikinu a more ledovka:/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2746
26.5.14 20:43

@alameda ten vypadá taky krásně :potlesk:. My chceme na 11/12 dní a ta cena už je teda dost vysoká (cca 40tis/osobu) :oops:.
Kde jste byli na Rhodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
27.5.14 16:06

My jedem na 10 noci, taky jsme chteli na vic nez na tyden, ale jedeme pres polaky, tam to vychazi mnohem lip;) letiste mame hodinu a pul od baraku. Na rhodosu jsm byli v Miraluna Kiotari Bay

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
29.5.14 22:09

Jen k tomu hmyzu, vcera jsme se vratili z Krety a kluk ma snad 15stipancu jen na hlave :cert: priste beru nejakou tu srandu do zasuvky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí