Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
My kdyz jsme na Samose vraceli skutr a meli jsme na tachometru ujeto pres 650 km, tak na to koukali.Ale fakt muzeme rict, ze ten ostrov mame projety.
Ahojda. My byli v pulce cervna na Rhodosu, bylo tam vedro ale kraaaasne. plaze jeste nebyly preplnene, paradicka
more krasny, cistoucky…
@Alepoudaki píše:
Samos je moje laska. A tech vyletu, kakoperato, vylet k vodopadum, atd…nadherny ostrov. Dalsim malo turisticky atraktivnim je Karpathos, taky hodne dole, skoro jako Kreta. Krasna vesnice Olympos, ty fotky odtam jsou nadherne. Miluji recke ostrovy.
jj, Karpathos je taky úžasný
málo turistický, resp. „letoviska“ jsou 100% turistická, v restauracích nabízejí schnitzel a tak podobně, ale jak se vyjede kousek pryč, tak je to paráda, tam to turistické není vůbec, dá se najít spousta malých, zastrčených pláží, kde je člověk sám, fakt nádhera ![]()
akorát teda Olympos nás trochu zklamal, bohužel nám přišel až moc turistický, no
ale bavili jsme se tam s jedněmi Čechy a ti říkali, že se nějak cestou zdrželi a dostali se tam až navečer a že tam přespali a to prý bylo fajn - lodě s turisty už byly pryč
my bydleli v Amoopi, na pláž jsme to měli dost daleko (jedna z mála nevýhod té dovolené), docela mě tam zarážela nudistická pláž přímo v letovisku, člověk tam šel po takovém chodníku k pláži a pod ním se tam rozvalovali naháči
ale jinak fakt paráda, líbilo se nám tam moc ![]()
Žila jsem na Korfu místo Barbati miluji to tam, jinak rušnější místo je Dasia, ale taky moc fajn. V Barbati doporučuji hotel Pantokrátor hezké pokoje i snídaně super čistý krásný bazén, ale na jídlo bych volila někou jinou restauraci či tavernu. Ve všech restauracích vaří úžasně.
Jinak ještě jsem byla na ostrově Kefalonie město Skala a taky se mi moc líbilo písek krásné útulné pláže nádhera. A podle kamarádů ještě dooručujin Santoriny vyhaslá sopka spoustu turistických výletů trochu drahší místo.
@Marek_K píše:
Tak už je rozhodnuto, jede (letí) se na Krétu, lokalita - Kavros.
Koupili jsme to na poslední chvíli, jeden svišť pojede za 1/2 a druhej jen za letištní poplatky…
Tož koncem července poreferuji
Ahoj, divam se a uz jsi tu neporeferoval
tak jake to bylo? Chtela bych letos taky na Kretu na Sever.
Ahoj, vybírám dovču, jen jsme omezený termínem a to druhá půlka května
je vůbec nějakej kus Řecka, kde už bude tou dobou teplo? poradí někdo? jinam se mi extra nechce, ale než do zimy ![]()
@Blešík ahojky! tak to jedine Rhodos nebo Kreta, ty jsou nejvice na jihu a take se na ne nejvice v kvetnu leta. Kdybys potrebovala poradit s vyberem dovolene, dej vedet, pracovala jsem v cestovni agenture pred MD a nyni vypmaham z domova ![]()
Ahoj
! bývalá tchýně jezdí do Řecka pravidelně na jaře a pak na podzim již několik let a říká, že na jaro jsou lepší Jónské ostrovy a na podzim Egejské. My jsme kdysi dali na její radu a jeli na posledních 14 dní v květnu na Zakynthos a musím říct, že teplíčko tam tedy bylo. Jinak za mě z Jónských ostrovů jednoznačně vede Lefkáda.
Jee holky to jste mi trochu zvedly náladu, po pročtení diskuze jsem si říkala, že je to v zadeli
Na Lefkádě jsme byli předloni v září a bylo to nádherný, bojim se, že to jen tak něco nepřekoná. Koukala jsem na nejjižnější místa, tak váháme mezi Krétou, Rhodosem a Kyprem. No nevím ![]()
Mi se letos rozhodli pro Rhodos v červnu. Myslím, že se nám bude líbit ![]()
No právě, byla jsem na všech třech, co píšeš a proti Lefkádě to byl slabý odvar.Ale asi, jak teď o tom uvažuji, tak se mi z nich nejvíc líbilo na Rhodosu…
Kypr je z toho všeho nejteplejší. I nejdražší. I když počasí je o náhodě. My jsme byli od 15.6.na Kypru, bala jsem se vysokých teplot a první dny byla zima že se skoro nikdo nekoupal. Jeden den jsme nešli ani na pláž. To bylo v roce 2011. V roce 2012 Kréta v polovině června super, i teplé moře.
@Makin Lefkada mě uchvátila. Uvažovala jsem se tam po letech vrátit. Ale docela zajímavá nabidka je Korfu-nebudu moc zklamaná? Nerada se vracím na stejná mista proto abych měla šanci poznat toho vic.