Řecko - dovolená

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6885
20.1.13 14:16

My kdyz jsme na Samose vraceli skutr a meli jsme na tachometru ujeto pres 650 km, tak na to koukali.Ale fakt muzeme rict, ze ten ostrov mame projety.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6885
20.1.13 14:17

Mame v merku Chios a Limnos.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.13 14:19

Ahojda. My byli v pulce cervna na Rhodosu, bylo tam vedro ale kraaaasne. plaze jeste nebyly preplnene, paradicka ;) more krasny, cistoucky…

• Citovat
  • Upravit
7932
20.1.13 14:36
@Alepoudaki píše:
Samos je moje laska. A tech vyletu, kakoperato, vylet k vodopadum, atd…nadherny ostrov. Dalsim malo turisticky atraktivnim je Karpathos, taky hodne dole, skoro jako Kreta. Krasna vesnice Olympos, ty fotky odtam jsou nadherne. Miluji recke ostrovy.

jj, Karpathos je taky úžasný :palec: málo turistický, resp. „letoviska“ jsou 100% turistická, v restauracích nabízejí schnitzel a tak podobně, ale jak se vyjede kousek pryč, tak je to paráda, tam to turistické není vůbec, dá se najít spousta malých, zastrčených pláží, kde je člověk sám, fakt nádhera :palec:
akorát teda Olympos nás trochu zklamal, bohužel nám přišel až moc turistický, no :nevim: ale bavili jsme se tam s jedněmi Čechy a ti říkali, že se nějak cestou zdrželi a dostali se tam až navečer a že tam přespali a to prý bylo fajn - lodě s turisty už byly pryč :lol: my bydleli v Amoopi, na pláž jsme to měli dost daleko (jedna z mála nevýhod té dovolené), docela mě tam zarážela nudistická pláž přímo v letovisku, člověk tam šel po takovém chodníku k pláži a pod ním se tam rozvalovali naháči :roll: ale jinak fakt paráda, líbilo se nám tam moc :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
20.1.13 15:25

Žila jsem na Korfu místo Barbati miluji to tam, jinak rušnější místo je Dasia, ale taky moc fajn. V Barbati doporučuji hotel Pantokrátor hezké pokoje i snídaně super čistý krásný bazén, ale na jídlo bych volila někou jinou restauraci či tavernu. Ve všech restauracích vaří úžasně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
20.1.13 15:36

Jinak ještě jsem byla na ostrově Kefalonie město Skala a taky se mi moc líbilo písek krásné útulné pláže nádhera. A podle kamarádů ještě dooručujin Santoriny vyhaslá sopka spoustu turistických výletů trochu drahší místo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4750
20.2.14 09:28
@Marek_K píše:
Tak už je rozhodnuto, jede (letí) se na Krétu, lokalita - Kavros.
Koupili jsme to na poslední chvíli, jeden svišť pojede za 1/2 a druhej jen za letištní poplatky…
Tož koncem července poreferuji ;-)

Ahoj, divam se a uz jsi tu neporeferoval ;) tak jake to bylo? Chtela bych letos taky na Kretu na Sever.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
10.3.14 21:44

Ahoj, vybírám dovču, jen jsme omezený termínem a to druhá půlka května :roll: je vůbec nějakej kus Řecka, kde už bude tou dobou teplo? poradí někdo? jinam se mi extra nechce, ale než do zimy :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
10.3.14 22:00

@Blešík ahojky! tak to jedine Rhodos nebo Kreta, ty jsou nejvice na jihu a take se na ne nejvice v kvetnu leta. Kdybys potrebovala poradit s vyberem dovolene, dej vedet, pracovala jsem v cestovni agenture pred MD a nyni vypmaham z domova :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2965
10.3.14 22:01

Ahoj :mavam:! bývalá tchýně jezdí do Řecka pravidelně na jaře a pak na podzim již několik let a říká, že na jaro jsou lepší Jónské ostrovy a na podzim Egejské. My jsme kdysi dali na její radu a jeli na posledních 14 dní v květnu na Zakynthos a musím říct, že teplíčko tam tedy bylo. Jinak za mě z Jónských ostrovů jednoznačně vede Lefkáda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
10.3.14 22:07

Jee holky to jste mi trochu zvedly náladu, po pročtení diskuze jsem si říkala, že je to v zadeli :oops: Na Lefkádě jsme byli předloni v září a bylo to nádherný, bojim se, že to jen tak něco nepřekoná. Koukala jsem na nejjižnější místa, tak váháme mezi Krétou, Rhodosem a Kyprem. No nevím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2591
10.3.14 22:13

Mi se letos rozhodli pro Rhodos v červnu. Myslím, že se nám bude líbit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2965
10.3.14 22:16

No právě, byla jsem na všech třech, co píšeš a proti Lefkádě to byl slabý odvar.Ale asi, jak teď o tom uvažuji, tak se mi z nich nejvíc líbilo na Rhodosu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
10.3.14 22:36

Kypr je z toho všeho nejteplejší. I nejdražší. I když počasí je o náhodě. My jsme byli od 15.6.na Kypru, bala jsem se vysokých teplot a první dny byla zima že se skoro nikdo nekoupal. Jeden den jsme nešli ani na pláž. To bylo v roce 2011. V roce 2012 Kréta v polovině června super, i teplé moře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
10.3.14 22:39

@Makin Lefkada mě uchvátila. Uvažovala jsem se tam po letech vrátit. Ale docela zajímavá nabidka je Korfu-nebudu moc zklamaná? Nerada se vracím na stejná mista proto abych měla šanci poznat toho vic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí